Vinyó probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs ugyan sok ilyen 80GB-os referencia, de szerintem meg kéne nézned a tipusát a tiédnek mert 120GB-os Sata-ból van 29MB/s -os is ugyanígy 8MB cache-el és 7200rpm-el. Valószínû nincs gond a tiéddel csak a leglasabbak közül való lehet. Mindenesetre ellenõrizd le sztem.
Maxtor SATA 80GB 7200rpm 8Mb Cache (pontos tipusjelzést nem ismerek...)
Alatta a referenciákból kiválasztom ugyanezeket a cuccokat, és 85Mb/s ír nekik, nekem csak 35Mb/S -t...nem tom miért...
Alatta a referenciákból kiválasztom ugyanezeket a cuccokat, és 85Mb/s ír nekik, nekem csak 35Mb/S -t...nem tom miért...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Problémázik egy régebbi Maxtor 40 Gb s vinyóm.
Átkerült egy régebbi gépbe, és ezért jumperrel átállítottam hogy 33 Gb snek mutassa magát.
A Partition Magic partíció mozgatásnál/ másolásnál kiírt hibát:
"Error 510. The Version of the file system is not supported."
Fat32 õt mióta nem támogatja???????
Átkerült egy régebbi gépbe, és ezért jumperrel átállítottam hogy 33 Gb snek mutassa magát.
A Partition Magic partíció mozgatásnál/ másolásnál kiírt hibát:
"Error 510. The Version of the file system is not supported."
Fat32 õt mióta nem támogatja???????
*hihi ** *
Ja, azért mondom mert a referenciák szerint több mint a duplája kéne hogy legyen...szal asszem vmi nem oké...
Hi!
Segítsetek lécci!
Van egy 80Gb -os Maxtor SATA vinyóm, 7200rpm -es...
A probléma akövetkezõ: Sisoft Sandra tesztnél Crive indexnek 36 Mb/s -ot ad meg, 3 perc vinnyogás után.
Nem rohadt alacsony ez?
Segítsetek lécci!
Van egy 80Gb -os Maxtor SATA vinyóm, 7200rpm -es...
A probléma akövetkezõ: Sisoft Sandra tesztnél Crive indexnek 36 Mb/s -ot ad meg, 3 perc vinnyogás után.
Nem rohadt alacsony ez?
7200 nekem is olyanom van:
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
namost a Quantum FireballP AS40.0 vinyó az 7200Rpm-es, vagy 5400?
Asszem ez a széria gyárilag szar, ezeknél fordul elõ ez a jelenség, és persze elõbb utóbb feldobja a talpát...Ha garos, vidd vissza...
reseteld a bioszt!!!!!
Lehet, hogy a Táp kevés, vegyél 300Wattosat, de az a kattanás gyanús nekem!