19
 • xyl
  #19
  Na, akkor hozzászólok egy több éves témához:
  "minden katonának méretreszabják a robotját?" Miért, állítási lehetőségről senki nem hallott? Néhány menetes szár, aztán már kész is van a mindenki lábához igazítható exoskeleton.
 • slavutic
  #18
  Sziasztok!

  Nem tudom ez itt mennyire off, de ha valaki meg tudná mondani, hogy ez milyen festés, mia neve, esetleg, hogy honnan lehet rendelni ilyet, vagy hasonlot, nagyon hálás lennék! itt egy kép a ruháról:http://img.index.hu/cikkepek/0708/kulfold/russ.jpg
 • qaíwsyedx
  #17
  Itt az is jó hyogy nem az emberi test viseli a terhet hanem a robot(talán az idegrendeszerrel lesz vezérelve) így nagyobb terheket is rá ehet pakolni, komolyabb páncélzatot esetleg erősebb fegyvereket mint M61 vulcan.Olyan lenne mint a terminátor,csak ez így nem jöhet össze.Honnan venné a gép az energiát?
 • Bith
  #6
  Erőltetett menet...a katona meg közben alszik... :)))
  Tök jó :).
 • Pheel
  #2
  Szerintem ha ezt kívánja meg az, hogy még esélyesebb legyen egy ország a harctéren, akkor megteszik, kifejlesztik, szereznek hozzá katonákat. Az atombomba meg a dzsip is hihetetlennek tűnt a maga ideje előtt, aztán hogz bevált... Nem beszélve a harckocsikról. Lassan 100 éves konstrukciók és mégis. Fejlesztik őket gőzerővel. Legjobb példa rá a mostani használt urán botrány. A nyakamat merném tenni rá, hogy nem fogják kivonni a hadrendből ezt a fegyvert, hiszen ez biztosítja az USA fölényét a páncélosok között.
  A másik pedig, hogy "minden katonának méretreszabják a robotját?" Miért ne? Minden újabb technológia egyre drágább. Nézd csak meg a régi és a mostani anyahajók vagy tengeralattjárók bekerülési költségeit. És akkor a repülőgépekről és rakétákról még nem is szóltam.
 • ixyon
  #1
  ez szerintem valami fantasy képrefény részlete lehet... az emberi szervezet(a csontok, izületek) nem erre lettek kitalálvam nem is alkalmasak 24km/h-val haladni több óráig, mert kikopnak terhelés nékül, nomeg minden katonának méretreszabják a robotját? kacsa