7
 • Coine
  #7
  Mentor, ez nagyon szép, én is örülnék ennek csak nincs elég zséé...
 • Ligend
  #5
  Az utobbi idoben minden forumon azt olvasom, hogy igy az AMD, meg ugy az Intel. Kicsit kezd mar az egeszbol elegem lenni, nektek nem? Ez a hir elsosorban arrol szolt, hogy a Rambus ismet keveri a szalamit, ami miatt termeszetesen mi, a userek fogunk szivni. Itt nem csak arrol van szo, hogy esetleg dragabb lesz az X-Box (bar en speciel nem fogok konzolt venni), hanem arrol is hogy PC-be is dragabban veheti majd az ember a RAM-ot... Arrol nem is szolnek, hogy az Intel a Rambus (es persze a sajat hulyesege) miatt nem gyarthat DDR-es chipkeszletet. No mindegy, lesz ami lesz. A cegeket nem feltem, vasaroljak csak fel egymast, engem csak az erdekel hogy ne kelljen egy kisebb haz arat kidobnom ha korrekt gepet akarok osszetenni. :-)
 • Coine
  #2
  "Szerintük erre a legjobb példa az, hogy az AMD 1.2GHz-es Athlon Thunderbird processzora szinte minden téren gyorsabb az 1.5Ghz-es Pentium 4-nél..."-ez egy nagy baromság, több tesztet olvastam a neten, melyek szerint a P4 a létező leggyorsabb x86-os. JC ha nem hiszed nézz utána, Tom's HW Guide, CPU Guide, P4 vs. Athlon, a Rambus meg hozza a szemét formáját, ahogy szokta :))
 • ixyon
  #1
  ez a RAMBUS nekem nagyon hasonlít a sok perével, és a nem meggyőző teljesítményével a 3DFx-re. Csak nehogy felvásárolják!

  De már a GHz-s athlon 1500-on is gyorsabb volt, mint a PIIII