NET accelerators
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Rohadjon el ez az új keyboardom: a "g" betût harmadszori leütésre vette csak be... 😞(
Megváltoztatom a véleményem a letöltés utáni darálásról: a tegnapi 12MB-s file után szarozott vagy 5 secet. eddig nem nagyon volt ilyen... Szal ez tényleg idegesítõ, mikor ott van az a kis táblácska, s az ember meg csak vár, hogy eltûnjön.
Na ebbõl most hogyan magyarázod ki magad...
Kész rémálom. Igaz azt a windowsal szedetem le, mert apámnál nem talál ki a proxyn...
Tomcat, ne hüledezzél már, hogy neked ilyent nem csinál, stb, neked is csinálja, csak maximum te igénytelen vagy és nem figyelsz olyan dolgokra, ami miatt más az ujjaival dobolja az asztalt.
Ha számodra gyorsulás az, hogy megcsinál dolgokat helyetted -> akkor gyorsít ( de azokat te is 1*ûen megtod' tenni ).
Ha meg az gyorsulás, hogy egyébként gyorsít a kapcsolaton -> akkor meg ne letöltésvezérlõt keress ( pl: InternetBooster99' tesztelve 4* -es javulást hoz "betöltési" sebességben / nem jelentkezik a kapcsolatodnál / ). Az említett progit a Richie Warez -en elérheted ;-). Tapasztalatom alapján a LAN -nal rendelkezõk õ -rülni fognak neki :-).
Nem tudom, nálam csak ritkán szarozik a file összerakásával... Akkor se sokat.
Pause 2-3 sec alatt lép életbe? És akkor mi van? Nem olyan nagy hiba szerintem
nálam is még nyomúlnak a reklámcsíkok. Itt valami nem kóser mindenesetre 😞
😊
Na mind1, nekem nem úgy tûnt, hogy csak vicceltél. Vagy csak lemaradt a smiley? 😊
Na mind1, fátylat rá.
Tudod a "Switch server" gomb nem csak dísznek van ott a panelen. Ha egyszer megnyomod, akkor csak az egyik szálon vált-legalább is nálam ált. így szokta-, s akkor ugyebár már alapban 2 szerverrõl szedi a cuccost...
Feltettem neked a Download Accelerator Plus v4.0-át egy szerverre.
Üdv:
EMail: [email protected]
Registration: 3593-RZXY-JQXQH-1
Ez a DAP v4.0.0.2 -höz való.
Üdv:
A Gozilla régebben puritánabb volt, jobb is volt akkoriban. A reklámot meg a Gozilla, meg a Getright is nyomatja. Mondjuk, ha megveszed-vagy megcrackeled- akkor nem...
Más:
Az utóbbi két progi ráadásúl elküldözgeti az internetes szokásaidat a fejlesztõknek! Getrightban ezt egy kis segédprogival ki lehet kapcsolni a Gozillában nem.
meg magyar is raadasul es ugyanugy gyorsit mint a DAP