Lassu a gep!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
BIOS-ban kellene nyomni egy load optimized defaultsot.

soltek a gond, de: lehet "szoftverhiba" is pl régen nem optimalizáltad
a windows-t
az athlon jó
a memória milyen?

techno4ever!

Soltek SL-75FRN2
AMD Athlon XP 1800Mhz
milyen procid van és milyen alapod?

Sziasztok.
Sajna már egy jó ideje vmiért nagyon lelassult a gépen és nem vagyok vmi nagy számtechzseni, ezért nem tom h mi a probléma. Csak azt tom h max 6 mb/s-el másol, meg az 1,8-as procimat is 1,1-esnek jelzi.
szép rémálmokat hahahaha - bocsi, ha nem tudsz aludni!
na megvolt megyek is alszok
regisztráld magad
jól teszed, mert az tuti müxik, ha mégsem akkor komolyabb problémák vanak, vagy olyan egyszerûek, hogy nem is gondol rá az ember!
azzal már mennie kell én is azon szoktam nézni!
akkor az ati driver még nem kiforrott, csak az lehet a probléma!
lehet, hogy a k6-2-es proci nem tetszik neki?
a te ati kátyáddal, vagy hol?
nem kell engem oktatni, hogy az ati szinte minden laphoz másik drivert akar, de mondom, hogy nekem is minden szaggatott, még az mp3 lejátszás is, amíg vissza nem vettem 333-ra!
jajj ne magyarázz Gané. Elõbb láttam ati kártyát, mint te megszülettél!
neked van olyan alaplapod, vagy nekem? - ne pattogjá má! - nálam is ugyanezt csinálta voodooval és láss csodát most megy, akkor ki fogja be?
igen!
ne vegyél! nuku tuning, de alapórajelen stabil, de nem valami gyors! Inkább maradj az acorpnál, vagy amptron, esetleg a tomato - láttam belõle jót is!
A Via85P az árához képest ver minden mást.
Elég sok ilyen gépet összeraktam már. Az egyikben 566 C2 feszkó emelés nélkül megy 83MHz FSB-vel.
Valószinûleg a telepitéssel van a gond.
Próbáld újratelepiteni a winfost, amikor fenn van ne telepits semmit, hanem rögtön rakd fel a Via 4in1 driverét(a 4.25 biztosan jó). Ezután telepitsd a DirectX-et, majd a vga kártya driverét.
nekem is via85p -van és kb. fél napig szutykoltam vele, mire normálisan ment.
állítsd be az alaplapon a 66-os fsb-t és a procinak megfelelõ szorzót, majd ugyanezt a biosban defaultra és a szorzót is a megfelelõre, ugyanis, amikor én megpróbáltam tuningolni, akkor minden game szaggatott, ha még mindig valami probléma van, akkor elküldöm a részletes bios setupot hozzá jövõ héten!
Anee!
Tudod te, hogy most mekkora marhaságot mondtál?!
csak nem acorp 6via85p?
ember
nem biztos hogy az a baj, de szerintem tölts le újabb drivereket, ha csak 3d-ben lassú, akkor ott lehet valahol a gond
ember
Próbáltad már másféle driverrel? Nem mindig a legújabb a legjobb.