DragonLance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért csak menjél, a bolt még megvan tudomásom szerint. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Na, most már van jogosultsága itt is. 😊 😛
Másrészrõl négy éve nem zavar téged, miért most kezded el? 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
sazl : c
Örülök a topiknak, ilyen is kell.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én sem akarok akadékoskodni, de ez a fórum nem csak a könyvekrõl szól. Tudod a Dragon Lance egy világ. Méghozzá az AD&D angol szerepjátéké. Ez a fórum inkább a szerepjátékos részével foglalkozik (az egy dolog, hogy még ilyesmi nincs rajta, de csak most indult). És most mondhatod, hogy hogyan kerül ide a Játékosok fórumába? Hát a szerepjáték nem játék? Az meg nincs leírva sehol, hogy itt csak számítógépes játékokkal lehet foglalkozni. Szóval errõl ennyit...
nézzetekbe oda..😊)
üdv jockey
U.i: koncentráljuk a tapasztalatokat..😊, ja és FANATASY RULEZ 😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Hát iylések és Pofonok. Nekem az volt az egyetlen ami nem tetszett. Túl sok ellentmondás volt a Krónikákhoz képest.
>>>Greg
Vannak emberek, akiknek az angol nyelvtudásuk akkora, hogy õk már angolul is olvashatnak regényeket. Angolul pedig nem csak 11 (egyébként 12) jelent meg. Jó nekik, én is szeretnék annyira tudni, de nem tudok. Úgyhogy én várhatok a fordításokra.
>>>Profeta
A Krónikák sorozatból nekem is a Nyári tûz sárkányai tetszett a legjobban.
Egyébként nekem a Halálbrigád azért tetszett annyira, mert kicsit lazábban, könnyedebben veszi a dolgokat, és tele van jó poénokkal. Jó egy ilyen DL regényt is olvasni a Krónikák és a Legendák komoly témálya után.
Ja, igen! Honnan tudnék szerezni régi Rap Parthás Dragon Lance ólomfigurákat?