17
CUBX-E -ben meleg a CPU
  • Dikkma
    Lehet, hogy pont a polling intervallra esik valami szabályzása. Amúgy nekem a 12 V-ot látja néha 2-V-nak...
  • nyunyu
    Nekem a prociventi fordulatszama miatt szokott szorakozni, hogy szerinte megallt...
  • kowajano
    pfff :)
  • Herk
    Több procit is néztünk, azokkal gyönyörűen ment a lap, míg az én procimmal ugyanezt csinálta más gép is. Egyébként a proci teljesen hideg volt (kézzel nézve), csak a hőfokot mutatta rosszul.
  • kowajano
    80fok?
    azon tojást sütsz :)
  • Dikkma
    Merthogy? A másikkal nem annyi?
  • Herk
    Koszonom mindenkinek a segitseget, mint kiderult a proci a rossz
  • Dikkma
    Herk: nekem is a bios a magasabb temp...

Ha a biosban megnézem, azt a hőmérsékletet mutatja, mint amit az Asus Motherboard Monitor mutat akkor, ha a gép teljes terhelés alatt van.

A procimat 933-ra húzva 80 fokot mutatott, a MB Mon. 42-őt, teljes alatt is max. 60-at.
  • kowajano
    HÁT AKKOR valoszinü annyi
  • nyunyu
    Asp**ct.

Nem irok reklamot :-)
  • diegho™
    hol lehet kapni 20+fáért p3bf-et?
  • nyunyu
    CUBX-et megerte megvenni?

P3B-F-et 20+faert hozzadvagjak, 3 ev garival
    (padlas sopres van az Asusnal :-) )
    OEM kivitel, no ISA, doboz nincs, minden mas megegyezika dobozossal (tudom, mert olyanom is van :-) )

Nem lehet, hogy az a baja, hogy az alaplap alulrol korlatozza a hovezetest? Mig P3B-F-nel az atalakito masik fele iranyaban is tudott terjedni a ho.
  • Herk
    Igen, de a BIOS-ban is ennyi sajnos !
  • Herk
    Tonkrement az ASUS P3B-F alaplapom, egy ASUS CUBX-E lapot vettem helyette, a regiben a CPU (Cel. II-566) homerseklete 32 fok volt, az ujban 42-78 kozott valtozik, mig kezzel megnezve melegnek sem tunik. A ventillator megegyezik.

Segitsetek mitol lehet ez,