17
CUBX-E -ben meleg a CPU
-
#17 Lehet, hogy pont a polling intervallra esik valami szabályzása. Amúgy nekem a 12 V-ot látja néha 2-V-nak... -
nyunyu #16 Nekem a prociventi fordulatszama miatt szokott szorakozni, hogy szerinte megallt... -
kowajano #15 pfff :) -
#13 Több procit is néztünk, azokkal gyönyörűen ment a lap, míg az én procimmal ugyanezt csinálta más gép is. Egyébként a proci teljesen hideg volt (kézzel nézve), csak a hőfokot mutatta rosszul. -
kowajano #12 80fok?
azon tojást sütsz :) -
#11 Merthogy? A másikkal nem annyi? -
#10 Koszonom mindenkinek a segitseget, mint kiderult a proci a rossz -
#9 Herk: nekem is a bios a magasabb temp...
Ha a biosban megnézem, azt a hőmérsékletet mutatja, mint amit az Asus Motherboard Monitor mutat akkor, ha a gép teljes terhelés alatt van.
A procimat 933-ra húzva 80 fokot mutatott, a MB Mon. 42-őt, teljes alatt is max. 60-at. -
kowajano #8 HÁT AKKOR valoszinü annyi -
nyunyu #7 Asp**ct.
Nem irok reklamot :-) -
diegho™ #6 hol lehet kapni 20+fáért p3bf-et? -
nyunyu #5 CUBX-et megerte megvenni?
P3B-F-et 20+faert hozzadvagjak, 3 ev garival
(padlas sopres van az Asusnal :-) )
OEM kivitel, no ISA, doboz nincs, minden mas megegyezika dobozossal (tudom, mert olyanom is van :-) )
Nem lehet, hogy az a baja, hogy az alaplap alulrol korlatozza a hovezetest? Mig P3B-F-nel az atalakito masik fele iranyaban is tudott terjedni a ho. -
#4 Igen, de a BIOS-ban is ennyi sajnos ! -
#1 Tonkrement az ASUS P3B-F alaplapom, egy ASUS CUBX-E lapot vettem helyette, a regiben a CPU (Cel. II-566) homerseklete 32 fok volt, az ujban 42-78 kozott valtozik, mig kezzel megnezve melegnek sem tunik. A ventillator megegyezik.
Segitsetek mitol lehet ez,