57
-= M1 - a Hét műsora a hét műsora (?) :)) =-
  • Super Mario
    Kérlek, add le mégegyszer!!! Annyira érdekelne!
  • Csacsis
    Szerintem még ebben is vita lenne!
    Havas a kardot, míg Grespik a pisztolyt választaná!
  • Spheriot
    Grespik az hülye mint tobben írtátok, de HAvason nagyon látszott már az elején is hogy szinte szétveti a düh.

Ezt az ügyet szerintem ugy kéne megoldani ahogy tették ezt úgy 150 éve, akkor csak az lenne a kérdés hogy pisztoly vagy kard.
  • Csacsis
    Nézd meg a postaládád!
  • Csacsis
    A rendszerváltás előtt tudomásom szerint az oroszok irányítottak, és az volt, amit a párt akart.
  • Lteebee
    Nekem lécci!
  • Csacsis
    Raven: Nem erről van szó! Hanem ha jól megnézed a rendszerváltás óta, hogy kik (és milyen nemzetiségüek) ültek a legfontosabb helyeken és számba veszed ezen emberek intézkedéseit + hozzáadod az arra a népre legjellemzőbb tulajdonságogat, akkor érdekes eredmény fog kijönni. Én senkit nem szeretnék megsérteni, és tőllem jöhetne a 'fali lámpákért felelős miniszter' akár izlandról is, csak ne akarja felhasználni a magyar államot (ezzel bennünket is) saját céljai eléréséhez úgy, hogy nekünk ebből semmi jó nem származik, de azért az izlandiakat jelentősen támogatja. Mondok példát is, ha még nem voltam világos, de csak E-mailben.
  • Lteebee
    Ez jó.
  • Wajk
    Hát igen. Már lekerült, de ha kell visszateszem.
  • Assassin
    Havas azt nyilatkozta nem perel.Úgy látszik ő is ismeri azt a mondást miszerint aki szarba nyúl az büdös lesz...
  • Jockey Ewing
    Na az se semmi Mber. Őt is szeretem. :o)))
  • Demeter
    Kár, hogy ezentúl már kimarad a heti-ből a Havas.
    Valahogy kellett oda a sok más stílusú ember közé egy '' ilyen '' is. Na mind1 remélem, hogy ezentúl a Váncsa lesz helyette.
  • ROB
    Szerintem tök yo fej
    jó beégette grespiket is
  • Jockey Ewing
    Nem mondanék ilyet rá, hogy tehetségtelen. Semmiképpen.
  • Kacsa
    Grespiket a Heti Hetesbe!! Annyira szép!
  • Raven
    Mi van, Csacsis, önmagadat is utálnád, ha kiderülne, hogy a családfádat nem lehet Etelközig visszavezetni?

A Grespikkel egy baj van: nem a vonat tolta a babakocsiját :-)
  • Csacsis
    A baj ott kezdődik, hogy a kormány legfontosabb helyein nem is magyarok ülnek! (bár nem vagyok fajgyűlölő de magyarországot magyarok vezessék má vagy mi fene)
  • Assassin
    Kuncogás,gyanús ,nedves csattogás:)
    Komolyra fordítva a szót,nekem kifejezetten balsejtelmeim vannak a jövőnkkel kapcsolatban ha továbbra is komplett idióták döntenek,és közben a saját zsebüket tömik...
  • Lteebee
    Gondolod, hogy kuncognának a sex-jeleneteken?
  • Assassin
    Nekem az jött be nagyon mikor azt mondta Havas hogy Hitler is kancellár volt meg Helmut Kohl ...

Egy a biztos ,azokon a helyeken és sajnos még feljebb is ahol Grespik meg a többi tanyázik,annyi hülye ül hogy együtt nem engedném be őket a moziba egy 14 éven felülieknek vetített filmre:(
  • Lteebee
    Ezek mind régi köztisztviselő dinasztiákból származnak.
  • Csacsis
    OH JEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
    Szerintem Grespiket ki kellene vonni a forgalomból örökre!
    Olyan HÜLYE hogy az már fáj. Láttam a Hetet, és benne a vitát. Amikor Havas mondott valamit burkoltan, azt a G. nem értette meg, el kellett neki magyarázni (ha engedte). Persze még egyszer megnézem majd a vitát, de nem hinném hogy változna az álláspontom.
    melessleg Hellóka Mindenkinek!
    U.I.:Ideges vagyok, mert ilyen 'okos' embereket ültetnek fontos helyekre.
  • Lteebee
    Esetleg "9-es lista csurka pista"?
  • Assassin
    Geronimo:Ha nem tetszik ne nézd!Amúgy meg ki a fene a sztár nálad ,torgyi vagy viking viktorunk?
  • Bith
    Megnéztem az avi-t. :))))
    Király! :)
    A Havas keresztbe lenyeli ezt a szerencsétlent :).
  • ROB
    h-BLOCKXy utóbbi időkben nem láttalak.
    Üdv hát
  • Raven
    A Havas nem kell miniszterelnöknek!!! A Havas amúgy is király :-)
    Szerintem a Grespik nem fogta igazán fel, hogy amit olyan poénosan a Havas befeketítésére akart mondani, visszafelé sült el. Azt mondani, hogy "szerinem milliós jövedelme van, és félrevezette a bíróságot, amikor 250,000 mondott", ez már egy derekas rágalmazás.
    Lássuk: személyiségi jog megsértése, zárt tárgyaláson elhangzottak nyilvánosságra hozása, rágalmazás... szerintem még ha a Havas vesztene is a becs-sért perben, a másikban kifoszthatná ezt az emberforma állatot...
  • Wajk
    Na jó. adok egy működő címet is:
    HavasVSGrespik
  • Wajk
    Na úgy tűnik elkéstem. :( De azért itt van .wav-ban, persze lezippelve.)
    HavasVSGrespik.zip
    Szerintem mihamarabb nézzétek meg és viduljatok azon a marhán !
    Az biztos, hogy még egy ilyen hülyét ( és akkor még igencsak '' finom '' voltam ) nem hordott a föld a hátán !!
  • Mortimer
    http://xenon.bibl.u-szeged.hu/~vuk/havasgrespik.avi
  • Wajk
    Most hallgatom immár wav. file-ban. Holnap letölthetõ lesz remélem .mp3-ban. A videót is lehet megcsinálom talán .rm-ben. Az jó?? vagy .asf, .mpg??
  • Fater
    Csatlakozom az előttem felszólalóhoz...
    Nagyon poénos volt a vita. :) Látni kellett volna annak a barom Grespiknek az fejszerkezetét amikor '' hibázott '' . Megfigyelhető volt, hogy amikor kényes talajra tévedt ( mikor idézett abból a zárt tárgyalásból ) elbizonytalanodott. Lehet, hogy ezmiatt meg ő fogja megütni a bokáját ! :))
    Az tuti, hogy a Havas-ban emberére talált és nagyon remélem, hogy a '' tanárúr '' porigalázza majd azt a barmot !
    Egy kérdés motoszkál bennem. Milyen világot élünk ha ilyen állat mint a Grespik köztisztviselői rangot viselhet ?? Vagy miképp lehet egy ilyen embrió mint ez ügyvéd ???
    Kíváncsian várom a per fejleményeit és szívből drukkolok a Havas team-nek.
  • Piquet
    Nyomd realvideoba úgy picike lesz az egész

Lécci csináld meg, hawaii lenne :))
  • Wajk
    Majd megnézem, hogy mennyi idő lenne, de az egészet úgysem érdemes. max. a végét, ugyanis az nagyon brutális volt! :)))))
  • Wajk
    Talán holnapra meg tudom csinálni, ugyanis videóra vettem, és onnan fogok mp3-at csinálni.
    (Videót azért nem, mert az túl nagy lenne (20 perc)).
  • Mike
    Bajort
    bocsi
  • Mike
    Én is lemaradtam róla, szívesen letölteném.
    Szerintem a Grespik egy fasz, a Havas megeszi reggelire. Még hogy bepereli a Bajor is, mert nem átallott mosolyogni! Ilyen alapon meg pereljen be engem is, mert én meg hangosan röhögtem. Az isten barma! Csak azt nem értem miért hagyják, teljesen tönkreteszi a kormány renoméját (igaz, annak már annyi). Az ilyennek a diliházban a helye, méghogy ügyvéd...
  • CybeRick
    Ki az a Grespik? És a Havas? hehe