Ki az Igazi BREKI?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Brekk!
Mer akkor ez volt a pamela elõdje (mármint Tommy Lee-nél).
Mosmeg a Sambora felesége.(vagy mi?)
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
talán még ribi se. És még mellei se voltak :)
De a szõke ribanc már élt.
hol?
mi?
amit én láttam muppet show-t, akkor még nem volt melrose place :)
Ez nekem eddig miért nem jutott az eszembe?
mi a címe?
magyar nyelvû?
A lényege még most is a baromság. Bár nem igazán a gyerekeknek készült, mivel nem értik a poénokat(néha én sem). Mindig vannak vendégek. Pl Claudia S. Cindy C, Larry King, Sandra Bullock etc.
Ja és több fejezetbõl áll. 240 p-es v.kazettán van!
Különben Brekiéknek üzenem van négy óra Muppet Sóm felvéve, az új részekbõl! És ebben már nem Breki volt a mûsorvezetõ, hanem egy harcsa!!
De jó!
Breki33 csak öt éve breki. Az igazi breki már 13 éve Breki! Nem valami szimpla zöldfülû :)
kérdésre válaszolva: nem túl gyakran írok, de pl amikor brekis bejegyzést látok, akkor megszáll az ihlet, és válaszolgatok :) Az a fifás írás sem fikázás volt, egyszerûen be kellett bizonyítani, hogy melyik a jobb (ha nem bizonyítanám, nem én lennék a hét Brekije :)
marmint nem neked, hanem ezt szolnam;)
Ezekben a látszólag értelmetlen topikokban meg majdnem mindig van egy két vicces vagy érdekes beszólás(kivéve, amikor néhány tinédzser elkezd komcsi-zsidózni, holott fogalma sincs).
Nem vagyok teljesen normális. :o))
Különben ezt azért néztem meg, mert ugye én is hasonlóképpen jártam. De szerentsére megvan a nick. :o)))
Mostmár teljes pompába: :o))))
(hmmm, speed-rõl jut eszembe, hogy rég voltam már a Forma1 topicban, na majd...Villeneuve rulez :)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Mintha egyforma érdeklõdésünk lenne. (ok mondjuk az Insane, meg a Screamer 4x4-nél ez biztosan így is van, de pl. az ilyen "nem éppen értelmes" nevû topic-okba Ti miért néztek be? :)))))
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Valami barom elvette. Biztos összevesztem vele valamilyen fórum-on, és azért. Nem gyerekes dolog ez egy kitsikét???
Nem mered vállalni ki vagy???
Üdv:
Így már meg van oldva mindenféle névvita :)