65
ki bitorolja a Nick-em?
-
#65 -
#64 6 én -
#63 Amandának -
Kacsa #61 My name's TJ DUCK!
Brekk! -
#60 Na jó,csak viccelek. :)
21:31 -
#59 Ki nem szarja le? -
#57 Ez a sztéjszi a tídzsé hukerből?
Mer akkor ez volt a pamela elődje (mármint Tommy Lee-nél).
Mosmeg a Sambora felesége.(vagy mi?) -
Kacsa #55 Nekem megvolt! -
Breki #54 a szőke Ribanc :) akkor még biztos nem volt szőke :)
talán még ribi se. És még mellei se voltak :)
-
#53 Nálunk még nem volt, az tuti.
De a szőke ribanc már élt. -
Breki #52 "Nekem az tetszett mikor a Melrose Space-s csaj volt a vendeg"
hol?
mi?
amit én láttam muppet show-t, akkor még nem volt melrose place :) -
#51 Te azt nem tudod, hogy mi az a Muppet Show, vagy valami sokkal triviálisabb dolog hiányzik? -
Breki #50 Nagyon nagyon közlékenyek vagytok. -
Kacsa #48 Állat volt még Gunzó, aki feltalálta az atommeghajtásos kenyérpirítót!
Ez nekem eddig miért nem jutott az eszembe? -
Breki #47 ez valami film?
mi a címe?
magyar nyelvű? -
Kacsa #45 Ez aranyos, hogy a 2 öregtől féltél. A mostani részekben a két apóka bekerült a hospitálba, és onnan lökik a rizsát meg tapizzák az ápolónőket.
A lényege még most is a baromság. Bár nem igazán a gyerekeknek készült, mivel nem értik a poénokat(néha én sem). Mindig vannak vendégek. Pl Claudia S. Cindy C, Larry King, Sandra Bullock etc.
Ja és több fejezetből áll. 240 p-es v.kazettán van! -
Breki #44 minden részletet akarok hallani! -
Breki #43 No, akkor meséljél! De tényleg! -
Breki #41 amikor ment a Muppet show, akor tökre féltem a két fickótól, akik az erkélyen dumáltak. Kacsa: az a 4 óra milyen formátumban van? Mer engem bizony érdekelne :) Őszinténszólva nem is nagyon emlékszem, hogy milyen volt egy Muppet show. mit csináltak egy részben, stb. -
Kacsa #39 A Kacsa a tenger oroszlánja! Ez tény!
Különben Brekiéknek üzenem van négy óra Muppet Sóm felvéve, az új részekből! És ebben már nem Breki volt a műsorvezető, hanem egy harcsa!! -
ROB #38 Breki -
Breki #37 Ez nem is igaz. Ez csak egy Kacsa -
Kacsa #35 Na megyek és főbelövöm magam! -
Breki #34 Ezzel egyetértek :) node sebaj. Észrevetted, hogy kikerültünk a fórum nyitólapjának baloldali ajánlójából? Ez szörnyű! Mellesleg, ha nem lett volna ott, akkor el se olvastam volna :) -
Breki #31 Kacsa: A nickedet már 25 éve használom, úgyhogy arra is igényt tartok :) Nade most megyek aludni. -
Breki #30 na szép, méghogy lebőgtem, neked csak Rippelt címjeid voltak. És akkor aszondod, hogy az enyém lassú. mi van a hasaddal? és a füleddel?
-
Jockey Ewing #28 Én is, én is. :o))) -
Kacsa #26 Kacsa nem akar lenni senki?
De jó! -
#25 az enyémet szerencsére semmilyen 10-es IQ-fölött álló embernek eszében sincs regisztrálni--> Love Ace :) (censored) -
Breki #24 Ismét megszólal az álomnév tulajdonosa!
Breki33 csak öt éve breki. Az igazi breki már 13 éve Breki! Nem valami szimpla zöldfülű :)
kérdésre válaszolva: nem túl gyakran írok, de pl amikor brekis bejegyzést látok, akkor megszáll az ihlet, és válaszolgatok :) Az a fifás írás sem fikázás volt, egyszerűen be kellett bizonyítani, hogy melyik a jobb (ha nem bizonyítanám, nem én lennék a hét Brekije :)
-
speed #22 kur$%$ *^%$# $^%#!
marmint nem neked, hanem ezt szolnam;) -
#18 A helyzet az, hogy nincs kedvem sem esszéket írni, sem pedig olvasni. Így a fajgyűlölős topicok, meg még egy pár másik is kiesik.
Ezekben a látszólag értelmetlen topikokban meg majdnem mindig van egy két vicces vagy érdekes beszólás(kivéve, amikor néhány tinédzser elkezd komcsi-zsidózni, holott fogalma sincs). -
Jockey Ewing #17 Így van.
Nem vagyok teljesen normális. :o))
Különben ezt azért néztem meg, mert ugye én is hasonlóképpen jártam. De szerentsére megvan a nick. :o)))
Mostmár teljes pompába: :o))))
-
#16 Vagy ott van pl. az i topic. Biztos vonzanak minket a baromságok :))))))).
(hmmm, speed-ről jut eszembe, hogy rég voltam már a Forma1 topicban, na majd...Villeneuve rulez :) -
#15 Figyelmes letem egy dologra. speed, Jockey, Lteebee, Anee és még páran pont azokat a topic-okat látogatják (vagy azokat is) amiket én :))).
Mintha egyforma érdeklődésünk lenne. (ok mondjuk az Insane, meg a Screamer 4x4-nél ez biztosan így is van, de pl. az ilyen "nem éppen értelmes" nevű topic-okba Ti miért néztek be? :))))) -
#14 De Te látom már visszakaptad :). -
Jockey Ewing #12 Te mit szólnál, ha valaki elvenné a nick-edet??? -
speed #11 Lteebee te kinek szurkolsz? Szerintem alakitsunk kulonbozo brekiket tamogato partokat, ami jopofasagi versenyeket szervezne es minden honapban +valasztanank a 7 brekijet. -
#10 Tök izgi! -
speed #9 kiraly ez a tpoic, mar aludni sem tudok 7ek ota, hogy ki le7 az igazi breki