Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi, hogy felhozzátok az ilyen topicokat, legalább kipucoljuk õket...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
hohohóóóó, SW fanok?
gondolom itt vannak páran, akartok pár érdekes infot hallani, vagy tudjátok hogy épül fel egy fénykard?
ismeritek a 7 forma kardmûvészetet?
mi kell egy fénykardkészítéshez?
elmondom, melyikkel kezdjem? 😊
gondolom itt vannak páran, akartok pár érdekes infot hallani, vagy tudjátok hogy épül fel egy fénykard?
ismeritek a 7 forma kardmûvészetet?
mi kell egy fénykardkészítéshez?
elmondom, melyikkel kezdjem? 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
hi esteleg valki tudja honnan lehet tölteni Star Wars rebellion-t vagy starfightert?Vagy estleg valakinek megvan?
Ezek adják ám a játéktermi hangulatot^^
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Neked is kössz mindent !
Kössz a linket ! Töltöm !
Spec azokra gondoltam, amik egy csomagban vannak, ha figyelmesen elolvastad. Ez alatt azt értettem, hogy X-Wing, Tie-Fighter, X-Wing VS. Tie Fighter,...
És mégis, legalább eredetiben van meg neki...
És mégis, legalább eredetiben van meg neki...
"néha fel-felbukkan pár ezerért egy kollekció, amiben mondjuk benne van az eddigi X-Wingek"
Vagy éppen ingyen... 😊
Vagy éppen ingyen... 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Star Wars: The Empire Strikes Back (1982) ez nekem meg volt😄
Hát attól függ, miket szeretsz. Én imádtam a Shadow of the Empire c. darabot, vagy a Tie-Fighter, ha szereted a szimulátort. Esetleg jobb grafikával és joystick segítségével az X-wing alliance. De ha RTS, akkor persze Battlegrounds. Rebellion is marhára jó, csak aki nem tud magyarul... az nemigen fogja érteni (bár nincs annyi szöveg benne,mint kotorban). :-)
Viszont amit többször végig játszottam, az a Dark Forces, és a Jedi Knight. A gond az ezekkel, hogy LucasArts elég jól védi eme mûveiket, és persze jogosan, így nemigen lehet fellelni az old games játékoknál. Kivéve persze 1-2-t.
Nagyobb boltokban, ahol CD játékokat lehet kapni, néha fel-felbukkan pár ezerért egy kollekció, amiben mondjuk benne van az eddigi X-Wingek, vagy a Dark Forces részek. Ennél többet nem tudok.
Viszont amit többször végig játszottam, az a Dark Forces, és a Jedi Knight. A gond az ezekkel, hogy LucasArts elég jól védi eme mûveiket, és persze jogosan, így nemigen lehet fellelni az old games játékoknál. Kivéve persze 1-2-t.
Nagyobb boltokban, ahol CD játékokat lehet kapni, néha fel-felbukkan pár ezerért egy kollekció, amiben mondjuk benne van az eddigi X-Wingek, vagy a Dark Forces részek. Ennél többet nem tudok.
Eléggé átnézegettem õket ! Tetszettek ! Te melyiket ajánlanád ??? Esetleg letölthetném valahonnan ??? ezeket ne mond mert megvannak :
-ep. 1 racer
-the phantom menace
-starfighter (a legújabb)
-Battlefront
-kotor 1
-rouge squadron
-jedi knight jedi outcast
-jedi knight jedi academy
-lego star wars
-ep. 1 racer
-the phantom menace
-starfighter (a legújabb)
-Battlefront
-kotor 1
-rouge squadron
-jedi knight jedi outcast
-jedi knight jedi academy
-lego star wars
Ezek naon jók ! Fõleg a 1982 es <#nyes>#nyes> ! Hány mega lehetett édesanyám ....
Kössz !!!
Én kb. kiscsoportban ültem le elõször virtuális játékhoz, de az nem PC volt. :-)
A régi Sw játékok közt van olyan, ami jobban visszaadja a feelinget, mint egy mai SW cucc. Ezekre van emulátor program. Érdemes nyomozni ezek után kicsit, ha ténylegesen érdekelnek.
Itt egy lista, ami visszanyúlik 1982-ig, majdnem teljes SW játéklista. Képek róla, egyebek. Nézegesd, aztán hátha megtetszik valamelyik. Sosem késõ újra játszani régi nagy ágyúkat. Link - mobygames
Ahol van magyarosítás, több játékhoz is: www.magyaritasok.hu
A régi Sw játékok közt van olyan, ami jobban visszaadja a feelinget, mint egy mai SW cucc. Ezekre van emulátor program. Érdemes nyomozni ezek után kicsit, ha ténylegesen érdekelnek.
Itt egy lista, ami visszanyúlik 1982-ig, majdnem teljes SW játéklista. Képek róla, egyebek. Nézegesd, aztán hátha megtetszik valamelyik. Sosem késõ újra játszani régi nagy ágyúkat. Link - mobygames
Ahol van magyarosítás, több játékhoz is: www.magyaritasok.hu
Szép kis játékokat írtál ide ! Szívesen kipróbálnám õket de hát elég régiek már és nem naon lehet letölteni , megszerezni õket ! Meg azért nem jáccottam azokkal mert még én csak 2000 óta gépezek nagyban !(persze elõtte is volt már gépünk asszem 98 óta de akko még csak tarzant nyomtam<#vigyor3>#vigyor3>) 1995 ben még gépet se láttam szerintem mivel hogy csak 5 éves voltam <#vigyor3>#vigyor3> !
Hát abban igazad van hogy magyarosítással könnyebb lenne de nekem még akkor nem volt netem és nem tottam szerezni de most már érdemes lenne úgy kipróbálni ! Tucc adni 1 linket ahol fenn van ??? a magyarítás ?
Ha csak ennyi SW játékkal játszottal, akkor nagyon gyengus szinten nyomtad. ;-))
Super Star Wars is remek volt, vagy az X-wing sorozat (X-wing, Tie Fighter, X-wing VS Tie Fighter, X-wing alliance), meg az X-wing "elõdje" az egyik elsõ SW szimulátor, címe: Star Wars. :-)
Volt akkor egy Rebel Assault 1 és 2, vagy a sokak által kritizált Yoda Stories kaland, A Kyle Katarn kalandjai is 1995-ig nyúl vissza: Dark Forces, Dark Forces 2: Jedi Knight, Jedi Knight: Mysteries of the Sith.
Bár PC-n nem jött ki, de a mortal kombat szerelmeseinek volt egy Masters of Teräs Käsi is.
Volt a kicsknek is SW játék, Lucas Learning kiadásában, Pit Droids, DroidWorks,... ezek leginkább ilyen logikai cuccok voltak.
Nem jut eszembe, de kiadtak 2 olyan SW CD-t is, ami nem játék volt, hanem ilyen multimédiás CD, na abban is voltak ilyen apróbb játékok, ha emlékezetem nem csal.
Ne felejtsük el a hatalmas csalódás: Force Commander-t.
Játéktermekbõl a Star Wars Trilogy is ott van.
Nekem nagyon bejött az 1996-97(?) idõkbben kiadott Shadow of the Empire, ahol több játék is volt, nem csak FPS, nem csak TPS, nem csak szimulátor. Mindbõl egy kicsi. :-))
Galactic Battlegrounds részei az RTS fanoknak, vagy aki a Supremacy c. régi stratégiát szerette, annak a Rebellion.
Ezeken kívül még volt egy csomó, bár sajnos leginkább konzolokra. :-(
KOTOR neked miért nehéz? Van hozzá teljes magyarosítás, próbáltad úgy? :-) Vannak fanoldalak is hozzá, leírásokkal, stb.
Super Star Wars is remek volt, vagy az X-wing sorozat (X-wing, Tie Fighter, X-wing VS Tie Fighter, X-wing alliance), meg az X-wing "elõdje" az egyik elsõ SW szimulátor, címe: Star Wars. :-)
Volt akkor egy Rebel Assault 1 és 2, vagy a sokak által kritizált Yoda Stories kaland, A Kyle Katarn kalandjai is 1995-ig nyúl vissza: Dark Forces, Dark Forces 2: Jedi Knight, Jedi Knight: Mysteries of the Sith.
Bár PC-n nem jött ki, de a mortal kombat szerelmeseinek volt egy Masters of Teräs Käsi is.
Volt a kicsknek is SW játék, Lucas Learning kiadásában, Pit Droids, DroidWorks,... ezek leginkább ilyen logikai cuccok voltak.
Nem jut eszembe, de kiadtak 2 olyan SW CD-t is, ami nem játék volt, hanem ilyen multimédiás CD, na abban is voltak ilyen apróbb játékok, ha emlékezetem nem csal.
Ne felejtsük el a hatalmas csalódás: Force Commander-t.
Játéktermekbõl a Star Wars Trilogy is ott van.
Nekem nagyon bejött az 1996-97(?) idõkbben kiadott Shadow of the Empire, ahol több játék is volt, nem csak FPS, nem csak TPS, nem csak szimulátor. Mindbõl egy kicsi. :-))
Galactic Battlegrounds részei az RTS fanoknak, vagy aki a Supremacy c. régi stratégiát szerette, annak a Rebellion.
Ezeken kívül még volt egy csomó, bár sajnos leginkább konzolokra. :-(
KOTOR neked miért nehéz? Van hozzá teljes magyarosítás, próbáltad úgy? :-) Vannak fanoldalak is hozzá, leírásokkal, stb.
Ezt a we love you george t át lehetne nevezni mert azért ez nem teljesen igaz ! (mindenkire sztem) Monnyuk most beszélhetek mert
ti akik ezeket írtátok már vsz 4 éve nem láttátok ezt az oldalt vagy mégis ??? van még valaki aki eddigiekben írt ?? írjon már ide , megtisztelne
ti akik ezeket írtátok már vsz 4 éve nem láttátok ezt az oldalt vagy mégis ??? van még valaki aki eddigiekben írt ?? írjon már ide , megtisztelne
Hééé Star Wars osok ! Úgylátom telnek az évek ! Azért eltelt 1 2 év mióta ezeket írtátok ! Most megnézek má 1 2 topicot mert egy Star Wars fan vaok és szétnézek!
Azért most már az évek múlásával kijött 1 2 game:
-Jedi Knight Jedi Academy (nekem bejött,élveztem kijátszani)
-Republic Commando (nincs meg de meg lessz asszem jövõ héten)
-Knights of the old republic 1. 2. része (1. meg van de nekem kicsit bonyolult de amúgy jó)
-Battlefront (kedvencem,interneten naon jó vele nyomni)
-Lego Star Wars (most jáccok vele éppen , élvezetes , fanoknak kötelezõ)
Készülõdnek: (ezt mind a 2 õt várom , eddig jól néznek ki)
-Empire at ware
-Battlefront 2
Lehetne írni ezekrõl a játékokról ! Sztem elég jók ! Énnekem még a JK2 is bejön , néha kinyírom dessant ! <#vigyor3>#vigyor3> Hát amikrõl még írtatok szinte nekem már csak a JK2 , rouge squadron , racer , starfighter és a phantom menace van meg de már a fele nem indul a gépemen mert elavult !
Azért most már az évek múlásával kijött 1 2 game:
-Jedi Knight Jedi Academy (nekem bejött,élveztem kijátszani)
-Republic Commando (nincs meg de meg lessz asszem jövõ héten)
-Knights of the old republic 1. 2. része (1. meg van de nekem kicsit bonyolult de amúgy jó)
-Battlefront (kedvencem,interneten naon jó vele nyomni)
-Lego Star Wars (most jáccok vele éppen , élvezetes , fanoknak kötelezõ)
Készülõdnek: (ezt mind a 2 õt várom , eddig jól néznek ki)
-Empire at ware
-Battlefront 2
Lehetne írni ezekrõl a játékokról ! Sztem elég jók ! Énnekem még a JK2 is bejön , néha kinyírom dessant ! <#vigyor3>#vigyor3> Hát amikrõl még írtatok szinte nekem már csak a JK2 , rouge squadron , racer , starfighter és a phantom menace van meg de már a fele nem indul a gépemen mert elavult !
milyen régi topik.. el is felejtettem, hogy írtam ilyet😊
Amúgy a Starfighter nem lenne gáz, ha lehetne irányítani...
Amúgy a Starfighter nem lenne gáz, ha lehetne irányítani...
vazz a star wars galactic battlegrouns tok yo volt! Maig nyomom neten minden este😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
01/23/2002 Star Wars: Star Fighter DEViANCE
Szigorúan csak SW rajongóknak ... azaz nekem is . 😊
Szigorúan csak SW rajongóknak ... azaz nekem is . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
sziasztok a star wars force commander az stratégia játék?????????
Törölt felhasználó
Igen adnak majd ki ( ha jó vagyok informálva ) valamiféle RPG lesz a SW univerzumban. De ez még olyan távoli, hogy csak egy igen Távoli messzi, messzi galaxisban lelhető fel ... 😉
Szerintem az Ep.1 Racer elég jóra sikerült, a sebességérzet volt a legkirályabb, viszont tényleg semmi korszakalkotó. A Force Commander-t nagyon vártam, de amikor kijött... okádék
Nem igazán tudok egyetlen könnyet sem hullatni az Obi-Van miatt. 😊
\" örökké nem eshet.... \"
Fel sem foghatom, hogy mi lett azzal a céggel aki annó olyan mérföldkövet rakott le mint pl. az X-Wing sorozat! Egy etalont teremtett és ezt a mai napig senkinek sem sikerült feülmúlnia. Azokban az időkben ( ennek már jópár éve ) mikor felröppent egy kósza hír, hogy a LucasArt műhelyéből valami kikivánkozik mindenki lázbajött és alíg várta, hogy megszülessen egy újabb csoda! Hová lett mindez ?? Hogy képes egy ilyen nagymúltú cég olyan '' alkotásokra '' mint pl. a Force Commander, vagy pl. I. Epizódos förmedvények?? Ha régebben kiejtetted vagy valaki a környezetedben kiejtette azt a szót, hogy Star Wars mindenki felkapta a fejét és figyelni kezdett. Mostanra ez a szó már csak a fanatikus rajongók és az '' öregek '' számára mond valamit. Soha nem fogják felűlmúlni vagy akár csak megközelíteni (szerintem) az új részek a régieket! Ha Star Wars akkor nálam az IV, V, VI-ot jelenti és kész ! Jöhet akármilyen '' csodás '' új rész az csak árnyéka lehet a nagy '' öregnek ''.....
Miért van az, hogy mostanság mikor fellebben a monitor fátyla és megjelenik ama bizonyos logo: '' LucasArt '' már nem ugyanazt érzem mint régen? Sajna tudom a válszt és ez szomorúsággal tölt el ! 😞
A LucasArt csillaga már többet nem fog ugyanúgy ragyogi mint azelőtt. Az '' Szövetséggel '' egy korszak lezárult sajnos végleg.....
A LucasArt csillaga már többet nem fog ugyanúgy ragyogi mint azelőtt. Az '' Szövetséggel '' egy korszak lezárult sajnos végleg.....