Starship Troopers...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Starship Troopers - to all having the black screen issue with ATI HD cards, visit this link:

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=227&threadid=96638

To make the blackgrey screen dissapear and when u get attacked u wont see sh*T!

These are the settings you need change in the "global" setting file to make it all work fine! My Documents\Empire interactive\SST\Settings open up global.settings and these settings below:

PostProcessing: { "0" }
Distort: { "0" }
DisableSM2: { "0" }

Shader Quality (in the game options menu, at most) : MEDIUM
everything else in the "graphigs menu" can be set to any thing u want as long u change these things in the "global" file! =)

Check out other posts in this forum but this one solved all of my problems"

Segítsetek kérlek!!!😞😞😞(😞
Helló mindenki!
Kérem aki tud segítsen!!!
Mikor indul a játék a menü és a videók után maga a kezdés valamiért nem megy,mert semmit nem látok fekete képernyõ,vagy fehér,vibrál....hangokat hallok de semmit nem látok mit tegyek?!
UI: XP-t használok
Vidikarim:Ati hd 4550
Mentéseket hol tárolja a játék?
Elnezve milyen modon forumozol, tuti olyasmi jatekos vagy, aki "atvitte" a jatekot a Starship Troopers +4 Trainer fajlban levo exe inditasaval 😛

átvittem hardon a játékot<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
de hardban is a 12 miszión járok csak azt nem tudom hogy mivel kell az embereket magunkal hívni
kezdõk én 4-edszerre viszem át a játékot és már átvittem normálon is ti BÉNÁK VAGYTOK4!!!!!!!!!<#mf2><#mf2><#mf2><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#mf1><#mf2>
grebber
Leszedtem az EVM oldaláról a magyarítást és hát ez valóban csak az EVM-nél megvásárolt game-el lesz mûködésképes angol verzióval nem megy indítanám a gamet elszáll hibával menüben grafikát állítanám elszáll hibával!
És ha leuninstalálom a magyarítást akkor meg elkúrja az angol gamet is 😞

Next PC upgrade: 2022

Optimus Prime
Nekem is a 2005-ös FPS verzió van meg, egyszer vittem végig csalás nélkül. Nagyon kemény. Túlélni egy-egy küldetést gyakorta egyenlõ a 0-val.
De nekem más bajom van, mégpedig a multi. Meghalt. Legalábbis, ha netes szervert keresnék a "login failed" üzenetet kapom. Ha én akarok szervert indítani dettó. Emlékszem tavaly november körül vettem a játékot akkor még mûködött, és egy szerver futott is. A tûzfal jól van konfigurálva (ZoneAlarm), de semmi. A készítõk lekapcsolták volna a master servert? Mert már a játék hivatalos oldala sem jön be.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

blackcalibra
Hopphopp megvan. http://www.gamestar.hu/gmiki/s.html
blackcalibra
Tud valaki valamit a játék magyarításáról? Elvileg letölthetõ lenne az EVM oldaláról de ehhez pont nem lehet.
Én végigvittem csalás nélkül!
Hehe...
<#mf1>
Nem tudom pontosan a pályaneveket, de ha jól emlékszem a Bait nevû pályan (amelyiken az X-bug be van zárva nem?) van egy kis sarok, ahol nem érnek el a lények, na oda bújj be és tarts ki a pálya végéig!
Na most hogy ez csalás, vagy bug, azt nem tudom, de csak így lehet megcsinálni...

BattleTag: zydar#2910

A címem [email protected]
Inkább ide várom a választ,mert mire ezt megtalálta az ember...
Üdv mindenkinek!
Ha jól értelmezem az olvasottakat,akkor ti nem a FPS Starship Troopers-el nyomjátok. (nem is tudtam,hogy van másfajta)
tudnátok abban segíteni,hogy az FPS-ben hogy a bánatba hozom be a konzolt? Máshol azt írják,hogy start the game with -devuser command line parameter. Na ez meg mi a bánat???
Köszi
HI!
BANYEK HOGY A GENYOBA LEHET lejátszani a BAIT nevezetü pályát lehetettlen... normal modba nyomom és annyian jönnek hogy nem lehet tulélni csalás nélkül...ti hogy tudtátok tovább vinni???

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Üdv emberek!

Ha valakit érdekel:
http://www.avault.com/pcrl/patches_temp.asp?patch=stta

CAIVS AERIVS LEVICVLVS www.julius-kronika.atw.hu > Róma alkonya www.pannonlegio.atw.hu

császtok honnan tudok leszedni patchot neki?

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Sziasztok!
Esetleg valaki tudna adni arról egy kis infot ,hogy hogyan tudnék ezzel a játékkal játszani XP-alatt? mert tört verzio van.. crackeltem és bejön egy fekete kép. semmi más nem történik. LÉcci segítsetek.. vagy ha van xp-hez patchetek megköszönném ha elküldenétek: [email protected]

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

Ha valaki végigjátszotta, akkor írjon má!Vagy ha leírást tud! Kössz
Ha tudjátok, hogy honnan lehet leszedni, kérlek Ímailjetek nekem.