308
Kis +info procikròl
-
trancemusic2 #308 Ryzen 1800X 5,8 ghz,68000 score in 3dmark05 -
#307 Sziasztok A közeljövőben videokártyát szeretnék cserélni.
A jelenlegi konfigom. intel core I7 3770 proci (Socket 1155LGA)
Videókártya :gtx 660
Alaplap : ASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-V LX2
Fizikai memória : 12288 MB (3 x 4096 DDR3-SDRAM )
Azt szeretném megkérdezni ,hogy a jelenlegi procim ki tud-e hajtani egy gtx1070-est?
illetve hogy mi a gyenge keresztmetszet ami esetleg visszafogja a gépet,továbbá hogy egy 750 wattos táp elég-e a videókártyának.
A válaszotokat előre is köszönöm.
-
#306 hi!! szeretnék venni egy AMD Athlon 64 3500+ dobozos (S939) Venice vagy AMD Athlon 64 3700+ OEM (S939)procit de igazábol sokmindent nemtudok roluk:(kérdésem jelenleg 2500+barton van a gépbe ezt bioszba minden fesz egyéb emelés nélkül lehet 3200+ rakni,a fent emlitett prociknál van ilyen lehetöség??
-
izb #305 Jónak jó,csak 3,4-es AMD proci nincs.
Ami van azok kevesebb órajelen futnak,bár sokkal nagyobb teljesítménnyel.
Ha az említett game ezt kívánja,és mondjuk veszel hozzá még egy normális videókarit,akkor ted ezt.
2GB ram még a Vista erőforrásaihoz is elég lesz állítólag,igy az is oké egy ideig.3 évig biztos nem,de egy ideig ok:)) -
Anotino #304 Az intel 2 magos procijai nagyon harmatosak.. Szoval ha mar dual-core, akkor felejtsd el az intelt. Viszont 2-3 ev mulva az itt leirt konfig mar jo esellyel gyenge lesz, de legalabbis lowend. Ha egyelore nem kell a duplaproci vehetsz olcso 1 magosat aztan belenyomhatsz a lapba egy jobbat, ha kell.. Processzort nagyon konnyu eladni + cserelni sem macera, nem kell reinstall stb. En legalabbis igy inteztem a legutobbi fejlesztest. -
Sheva07 #303 mert ugye lesz a Crysis game arra akarok gyurni hogy fusson el faxán a gépen.
és elvileg 2 magos procin fog szépen futni.
én mondjuk 2-3 évre vennék gépet és akkor sztem nem biztos hogy pénzkidobás lenne
ilyen gépre gondoltam: 2magos amd 3,4-es kb, asus alaplap, nvidia videokártya, 2 giga ram ezt sztem jó ideig nem kell majd lecserélnem
mi a véleményed? -
izb #302 Ezt a részt speciel pont fordítva szokták mondani az okosok....
"egyik ismerősöm azt monta hogy ha jáccani akarok a géppel akkor inkább az intel a jobb ha pedig dolgozni akarok a vassal akkor meg az amd. Nektek mi a véleményetek erről?"
Mondjuk már régen felejtős ez az egész.Magyarán az Intel semmiben nem jobb mint az AMD.....sőt..
2 magos proci akkor nyerő,ha olyan alkalmazásokat használsz,melyek ténylegesen ki is használják ezt a lehetőséget.
Egyébként fölösleges pénzkidobás. -
Sheva07 #301 mostanában szeretnék venni uj gépet
ugye most a 2magos proci a nyerő és végül is nem tok dönteni hogy AMD legyen vagy INTEL. Tudom hogy mindenkinek megvan róluk a véleménye de azért mondjátok el bátran, érvek-ellenérvek.
egyik ismerősöm azt monta hogy ha jáccani akarok a géppel akkor inkább az intel a jobb ha pedig dolgozni akarok a vassal akkor meg az amd. Nektek mi a véleményetek erről?
milyen procit vegyek... ??
jó régen nem ortak ide :) -
#298 mistralban még 233 mmx et s kapsz-)
tnt t is-)
-
#297 +1 fő az AMD-s csapatban, na sokkasodunk és nem háborúzgatunk :) -
#296 Én is igy jártam, be a biztosito nem fizeti ki az egeszet(!), csak egy bizonyos százalékát, mivel az uj gép jobb, mint ami tonkrement(azt én is hiába magyaráztam, hogy ma már sehol sem lehet kapni 366-os Celet, meg TNT2-t).
De már egy hete egy AMD tulaj vagyok :-) -
#295 Ja, szóval, ha döntöttél, akkor tudok segíteni, de addig is nézz szét más topicokban, hátha sikerül dönteni melyik legyen... -
machobymb #294 Ez most olyan, hogy a lakáson volt biztosítás, és a rossz alkatrész cserét fizeti a biztosító(anyám szavaiból így vettem ki, mivel nem voltam otthon).
Az biztos,hogy egy AMD-s konfig olcsóbb, mint egy P4-es. -
#293 Igazából attól függ mennyit szánnál rá, én AMD párti vagyok, de azzal óvatosan kell bánni, nagyon kell figyelni, hogy milyen alkatrészeket, és főleg HOGYAN rak össze az ember. -
machobymb #292 Sziasztok!
Most füstölt el az egész gépem:nem volt kihúzva hálózatból, és túlfeszültséget kapott, mikor vihar volt:(((400-as Celeron+TNT2,...)
Most új gépet vennék, de nem tudom, hogy milyen platformot válasszak: P4 vagy Athlon XP?
Érvekkel alátámasztott javaslatokat várok.
Amihez kellene: programozás(diplomamunkát is készítek)+játék:)+DVD-zés.
Kösz! -
Anee #291 jóvan na:-))
-
Borg #290 "gondolkoztam"
bazz
geforce4en is gondolkoztam már, sőt tömeggyilkosságon is:))) -
Anee #289 "Én épp a köv konfigon gondokoztam: nforce2 alaplap, XP2200+, R9700, meg egy Intel retail hűtő rá" -
Borg #288 Tudod te jól, mennyit érsz azzal, ha nekem az AMDt ajánlgatod:)
De a mostani húzása valóban alternativa még, egyátalán nem próbáltam mennyit bír, OC oldalakon 177FSBről is irogattak.. csakház mennyire marad stabil a rendszer a húzástól.. na de majd kiderül. Egyelőre tudni akarom mennyibe lenne pontosan az az 1.4es. -
Anee #287 És a mostani húzása?
Az ára akkor is legalább 70 ezer lenne, annyiért meg van sdramos amd-s lap+ Xp2100+ -
Borg #286 én mikor mult héten körbekérdeztettem a nagykereket, azt mondták PC4200 RIMM még nincs magyarországon. De akkor pozitiv, hogyha már kapni.
Viszont igaz, hogy drága a proci, de én meg vagyok győződve a teljesitményéről, és meglépném a dolgot ennek függvényében, mivel akkor nem kéne teljes rendszert cserélnem még egy darabig, tekintve hogy a mostani 1133as is jócskán az 1333as TB, és az 1.6os P4 felett teljesit.. hiába a jóöreg P3 architektúra.. -
Anee #285 hát de szerintem amúgy is elég drága lenne..a 1266-os került 55be ami 512KByte-os.
RAM az mistralban is van talán de itt debrecenben is van -
Anee #284 hát de szerintem amúgy is elég drága lenne..a 1266-os került 55be ami 512KByte-os..
RAM az mistralban is van talán de itt debrecenben is van -
Borg #283 én is ettöl féltem..
és a ramok hol kaphatóak? -
Anee #282 Tualatin 1.4-est szerintem csk rendelésre hoznak külföldről
Viszont KingStone RIMM4200-as ramok vannak 128-as és 256os modulokba is. -
Borg #281 Nem tudja valaki, hogy magyarországon hol lehet kapni 1.4es tualatin Pentium III-S dobozos, 512kb caches processzort? és mennyiért..
Nameg ha már itt tartunk az is érdekelne, lehet e kapni RIMM4200as memóriát már itthon? -
Anee #280 Ez nagyon egyszerű
a 1000 alatti Duronok Spitfire-fujj de gyűlölöm ezt a gépet:-)- magosak míg az újak Morgan magosak
És a morgan mag sajnos nem bírja addig.. -
#279 Figyuzz: mé van az , hogy írnak itt Duron 600MHz-esrő, hogy tuningiolták 900-ra... Engem meg mindenki lebeszél arról ,hogy Duron 1000MHz-est (FSB 100MHz), tuningoljak 1xxxMHz-re 133-as FSB-vel...
Mért nem bírná...csak 1/3-ával több...Míg mások 50%-os tuningot használnak...
Az alaplapomon csak 100 vagy 133-at állíthatok, így köztes, kevesebb terheléses megoldás nincs...
Help, plz... -
#278 Nézz meg egy online árlistát, pl:
www.aqua.hu
www.mistral.hu
www.lord.hu
stb.... -
#277 Nem tudja valaki hogy egy 128, vagy egy 256 DDRAm mennyibe kerúl ÁFÁval?az újabb 333Mhz-esre gondoltam -
#276 Ja, ezt én is tudom, csak nem tudom, hogy az átalakító gyártója pontosan mire gondolt, a celeronnál, ezt csak sejtem... -
Orgi #275 Ma vettem házat a Komelben és MINTHA ott lett volna Swiftech. Egy telót megér szvsz... -
Anee #274 azt nem tudom de irták...
de pc speakert bekötik általában
Az első hűtőt talán a Conradba lehet kapni 20 fölött az utóbbi gondolom még drágább....
annyiért már veszel bazz egy ordasi féle vízesblokkot s annak nincs egy surgárhajtómű hagja se -
#273 Ird be googleba :) -
#272 Alpha 8942T vagy Swiftech MCX478 hűtőket hol és mennyiért lehet kapni? -
#271 Azt mond meg, hogy mivel beszél, ha nincs rajta se speaker se hangfal! -
Anee #270 asus alaplap majd beszél ha baja van...
addig meg egy próbát megér -
#269 Biosban nem tudsz állítani esetleg valamit a mem. gyorsítás érdekében? Amúgy szerintem nem lehet nagy baj ha megemeled a feszültséget, max nem indul el a gép és sípol vagy valami ilyesmi. De ha elkezd füstölni gyorsan kapcsold ki :) -
#268 2x256Mb DDR333(samsung) és ASUS P4S333 -
#267 És milyen az alaplapod?