MP3-as discman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem 6518 ft-ért!
Jó mindegy... Én MP3 Discmant szeretnék venni! Ha tudok nekem mondani címeket, ahonnan lehet rendelni, akkor kérlek mondhatok! Köszi!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
szerintem ma mar mindenhol tudsz venni valamit. majdnem 5 eve akkor meg alig akadtam valamire, de meg most is muxik es a hangzasa is jo (relatif)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Én nekem nem kell MP3 lejátszó... 😄 Mert én sokszor hallgatok CDt... És legalább 1 gigásat kéne vennem (ami 30 000-nél kezdõdik minimum), mert egy CDre 700 mega fér fel... 😄
Szóval akkor nem tudtok nekem segíteni, címeket mondani?
Szóval akkor nem tudtok nekem segíteni, címeket mondani?
Az jo Mp3 lejátszó
Sziasztok!!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy INTERNETEN hol lehet rendelni Mp3-as CD lejátszókat? Mert sajnos nem találtam eddig még olyan lapokat, ahol rendelhetnék.
Itt van például !EZ A DISCMAN... Hol tudom ezt megrendelni?
Szóval mondjatok már nekem olyan lapokat, ahol széttudok nézni és ha látok valami jót, akkor azt meg is tudom rendelni! Köszi a segítséget! 😉
Ui.: PESTRE nem tudok utazni
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy INTERNETEN hol lehet rendelni Mp3-as CD lejátszókat? Mert sajnos nem találtam eddig még olyan lapokat, ahol rendelhetnék.
Itt van például !EZ A DISCMAN... Hol tudom ezt megrendelni?
Szóval mondjatok már nekem olyan lapokat, ahol széttudok nézni és ha látok valami jót, akkor azt meg is tudom rendelni! Köszi a segítséget! 😉
Ui.: PESTRE nem tudok utazni
up!
kinéztem magamnak egy traxdata ezplayer 5in1-t karira.
ez ugye kártyaolvasó is. a kérdés az, hogy a beletett kártyáról is lehet lejátszani zenét, vagy csak ami a RAMjában van? mert ugye nem mindegy, hogy 128mb zene fér rá, vagy +1 giga.
vagy csak annyira kártyaolvasó, mint egy "klasszikus" kártyaolvasó, tehát ha benne van a kártya és összedugom a géppel, akkor driveként mûxik?
kinéztem magamnak egy traxdata ezplayer 5in1-t karira.
ez ugye kártyaolvasó is. a kérdés az, hogy a beletett kártyáról is lehet lejátszani zenét, vagy csak ami a RAMjában van? mert ugye nem mindegy, hogy 128mb zene fér rá, vagy +1 giga.
vagy csak annyira kártyaolvasó, mint egy "klasszikus" kártyaolvasó, tehát ha benne van a kártya és összedugom a géppel, akkor driveként mûxik?
Ajanljatok valami jo es OLCSO mp3-mas discmant!
Thomson PDP 2060-ast talaltam 18.000Ft-ert a fotexneten, de netrol nem akarok vasarolni! (Ugyanis legkesobb pentekre nalam kell legyen a szerkezet!)
A www.pixmania.com/hu/-n talaltam meg a Sony DE-J100S nevu lejatszojat is, 17.000-ert, de azt is csak neten lehet rendelni.
Mas otlet? Nem szeretnek potyara boltba menni, szoval jo lenne, ha interneten meg tudnam nezni van-e a cegnek a kiszemelt discmanbol, aztan, ha van, mar megyek is. A Keravill, Electroworld honlapja egy kalap szar, csakugy, mint a sony.hu, panasonic.hu, ahol nincsenek konkret boltok, konkret termekekkel... 😞
(A legvaloszinubb, hogy megnezem eloszor az Electroworldbe Budaorson, aztan a MediaMarktban szinten Budaorson...)
Thomson PDP 2060-ast talaltam 18.000Ft-ert a fotexneten, de netrol nem akarok vasarolni! (Ugyanis legkesobb pentekre nalam kell legyen a szerkezet!)
A www.pixmania.com/hu/-n talaltam meg a Sony DE-J100S nevu lejatszojat is, 17.000-ert, de azt is csak neten lehet rendelni.
Mas otlet? Nem szeretnek potyara boltba menni, szoval jo lenne, ha interneten meg tudnam nezni van-e a cegnek a kiszemelt discmanbol, aztan, ha van, mar megyek is. A Keravill, Electroworld honlapja egy kalap szar, csakugy, mint a sony.hu, panasonic.hu, ahol nincsenek konkret boltok, konkret termekekkel... 😞
(A legvaloszinubb, hogy megnezem eloszor az Electroworldbe Budaorson, aztan a MediaMarktban szinten Budaorson...)
Ez nem hardware téma?
Most vettem egy Thomson PDP2099R típusú készüléket.
Akinek ilyen van az jelezze.Lenne pár kérdésem.
Akinek ilyen van az jelezze.Lenne pár kérdésem.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
jaja
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
ja! 😊
he?
Novasonic:

Westend multimedia, csak nem tudok irni
jaja, én is ezt a Lennix vagy mi a halált láttam a wesent multimediaban 39000 bruttoért, kinézetre tök átlagos, van benne vmi rázkodásvédelem is, de szerintem elég zavaró lehet, hogy egy CD-re ráfér olyan 130 szám és akkor ott fogom a FWD gombot nyomogatni, hogyha egy "hátso" számot akarok hallgatni vagy mi? Ezen még nincs ID3 tag?
szerintem a 128 az még szar. A 192 már szinte CD...
A Novasonic valahol 200 flettig bírja...
A Novasonic valahol 200 flettig bírja...