MP3-as discman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vettem 6518 ft-ért!
KeKKSZike
Jó mindegy... Én MP3 Discmant szeretnék venni! Ha tudok nekem mondani címeket, ahonnan lehet rendelni, akkor kérlek mondhatok! Köszi!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

zakika
szerintem ma mar mindenhol tudsz venni valamit. majdnem 5 eve akkor meg alig akadtam valamire, de meg most is muxik es a hangzasa is jo (relatif)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

KeKKSZike
Én nekem nem kell MP3 lejátszó... 😄 Mert én sokszor hallgatok CDt... És legalább 1 gigásat kéne vennem (ami 30 000-nél kezdõdik minimum), mert egy CDre 700 mega fér fel... 😄

Szóval akkor nem tudtok nekem segíteni, címeket mondani?

Az jo Mp3 lejátszó
nyami
helyedben mp3 lejátszót vennék :/

KeKKSZike
Sziasztok!!

Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy INTERNETEN hol lehet rendelni Mp3-as CD lejátszókat? Mert sajnos nem találtam eddig még olyan lapokat, ahol rendelhetnék.
Itt van például !EZ A DISCMAN... Hol tudom ezt megrendelni?

Szóval mondjatok már nekem olyan lapokat, ahol széttudok nézni és ha látok valami jót, akkor azt meg is tudom rendelni! Köszi a segítséget! 😉
Ui.: PESTRE nem tudok utazni

fluga
up!
kinéztem magamnak egy traxdata ezplayer 5in1-t karira.
ez ugye kártyaolvasó is. a kérdés az, hogy a beletett kártyáról is lehet lejátszani zenét, vagy csak ami a RAMjában van? mert ugye nem mindegy, hogy 128mb zene fér rá, vagy +1 giga.
vagy csak annyira kártyaolvasó, mint egy "klasszikus" kártyaolvasó, tehát ha benne van a kártya és összedugom a géppel, akkor driveként mûxik?

Marcell
Ajanljatok valami jo es OLCSO mp3-mas discmant!
Thomson PDP 2060-ast talaltam 18.000Ft-ert a fotexneten, de netrol nem akarok vasarolni! (Ugyanis legkesobb pentekre nalam kell legyen a szerkezet!)

A www.pixmania.com/hu/-n talaltam meg a Sony DE-J100S nevu lejatszojat is, 17.000-ert, de azt is csak neten lehet rendelni.

Mas otlet? Nem szeretnek potyara boltba menni, szoval jo lenne, ha interneten meg tudnam nezni van-e a cegnek a kiszemelt discmanbol, aztan, ha van, mar megyek is. A Keravill, Electroworld honlapja egy kalap szar, csakugy, mint a sony.hu, panasonic.hu, ahol nincsenek konkret boltok, konkret termekekkel... 😞

(A legvaloszinubb, hogy megnezem eloszor az Electroworldbe Budaorson, aztan a MediaMarktban szinten Budaorson...)

BADE
Nem én nyitottam a topicot

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ez nem hardware téma?

BADE
Valami tesztet nem tudsz róla?

Breki33
mindig van aki nem talul P
BADE
Most vettem egy Thomson PDP2099R típusú készüléket.
Akinek ilyen van az jelezze.Lenne pár kérdésem.

jaja

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

ja! 😊

he?

Novasonic:

Westend multimedia, csak nem tudok irni
jaja, én is ezt a Lennix vagy mi a halált láttam a wesent multimediaban 39000 bruttoért, kinézetre tök átlagos, van benne vmi rázkodásvédelem is, de szerintem elég zavaró lehet, hogy egy CD-re ráfér olyan 130 szám és akkor ott fogom a FWD gombot nyomogatni, hogyha egy "hátso" számot akarok hallgatni vagy mi? Ezen még nincs ID3 tag?
szerintem a 128 az még szar. A 192 már szinte CD...
A Novasonic valahol 200 flettig bírja...