Matav ledob
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi, nem feltétlenül a hálód szar. Sajna vannak olyan modemek, amelyek nem rendelkeznek HIF engedéllyel. HIF= A hazánkban forgalomba kerülõ modemek szinte kivétel nélkül jól használhatók csatlakozásra. A gyanúsan olcsó, HIF engedéllyel nem rendelkezõ modemek megvételétõl tartózkodjunk, mivel ezek több bosszúságot okozhatnak, mint örömet. Arra is figyeljünk oda, hogy 33.6K-s modemnél lassabbat ne vásároljunk.
Gondolom tulajdonképpen Acorp modemed van és Rockwell chippek vannak benne. Az acorp honlapjáról letölthetõ hozzá új dricer, esetleg még próbáld meg azt. Vigyázz: a jelenlegi használt V.90 helyett ne tölts le V.92 -es szabványút: ki lesz írva, ha más.
Ha a honlapjukat meglátogatod, akkor nem kell letölteni a megjelenéshez a betûket: ugyan oylan lesz, csak lesznek még csúnya kiírások is.
Még egy ötlet: hívd fel a Matávot az ingyenes vonalon és kérdezd meg, hogy kaphatsz-e egy másik ISP IP-t => egy másik IP-t a helyett, amit most jelenleg használsz, mivel azzal talán jobb lehetne a kapcsolat.
Bhunter: faszikám, sajna "innen" nincs arra pénzem, hogy arra csatlakozzam. A Matáv politikáját meg nem csak ÕK szabják meg, a tulaj egyébként is más és az állambácsi ir rárak valamennyit, wili?
Gondolom tulajdonképpen Acorp modemed van és Rockwell chippek vannak benne. Az acorp honlapjáról letölthetõ hozzá új dricer, esetleg még próbáld meg azt. Vigyázz: a jelenlegi használt V.90 helyett ne tölts le V.92 -es szabványút: ki lesz írva, ha más.
Ha a honlapjukat meglátogatod, akkor nem kell letölteni a megjelenéshez a betûket: ugyan oylan lesz, csak lesznek még csúnya kiírások is.
Még egy ötlet: hívd fel a Matávot az ingyenes vonalon és kérdezd meg, hogy kaphatsz-e egy másik ISP IP-t => egy másik IP-t a helyett, amit most jelenleg használsz, mivel azzal talán jobb lehetne a kapcsolat.
Bhunter: faszikám, sajna "innen" nincs arra pénzem, hogy arra csatlakozzam. A Matáv politikáját meg nem csak ÕK szabják meg, a tulaj egyébként is más és az állambácsi ir rárak valamennyit, wili?
speed ja pláne a sajtos puffancs basszus
en utalom a chipset, mert budos es raragad a fogamra😉
mink szeressük a sajtos chipset?
nekem ugyanilyen modemem van, de nem szok ledobalni
rockwell chipset😉
rockwell chipset😉
Matáv dobálás nálam is jelentkezik, 56k Acorp modem. Egy megoldás jött csak be: vissza kellett venni a sebességét 33.6-ra.
Egyetértek Jockey Ewing-al abban, hogy érdemes kipróbálni az Opera-t mint browsert mert megéri. Igencsak kellemesen csalódtam benne és szerintem nemcsak én. Próba szerencse...
\" örökké nem eshet.... \"