50
Matav
  • Gab
    #50
    Hi, nem feltétlenül a hálód szar. Sajna vannak olyan modemek, amelyek nem rendelkeznek HIF engedéllyel. HIF= A hazánkban forgalomba kerülő modemek szinte kivétel nélkül jól használhatók csatlakozásra. A gyanúsan olcsó, HIF engedéllyel nem rendelkező modemek megvételétől tartózkodjunk, mivel ezek több bosszúságot okozhatnak, mint örömet. Arra is figyeljünk oda, hogy 33.6K-s modemnél lassabbat ne vásároljunk.

    Gondolom tulajdonképpen Acorp modemed van és Rockwell chippek vannak benne. Az acorp honlapjáról letölthető hozzá új dricer, esetleg még próbáld meg azt. Vigyázz: a jelenlegi használt V.90 helyett ne tölts le V.92 -es szabványút: ki lesz írva, ha más.

    Ha a honlapjukat meglátogatod, akkor nem kell letölteni a megjelenéshez a betűket: ugyan oylan lesz, csak lesznek még csúnya kiírások is.

    Még egy ötlet: hívd fel a Matávot az ingyenes vonalon és kérdezd meg, hogy kaphatsz-e egy másik ISP IP-t => egy másik IP-t a helyett, amit most jelenleg használsz, mivel azzal talán jobb lehetne a kapcsolat.


    Bhunter: faszikám, sajna "innen" nincs arra pénzem, hogy arra csatlakozzam. A Matáv politikáját meg nem csak ŐK szabják meg, a tulaj egyébként is más és az állambácsi ir rárak valamennyit, wili?
  • ROB
    #46
    speed ja pláne a sajtos puffancs basszus
  • speed
    #45
    en utalom a chipset, mert budos es raragad a fogamra;)
  • ROB
    #43
    mink szeressük a sajtos chipset?
  • speed
    #42
    nekem ugyanilyen modemem van, de nem szok ledobalni

    rockwell chipset;)
  • St
    #39
    Matáv dobálás nálam is jelentkezik, 56k Acorp modem. Egy megoldás jött csak be: vissza kellett venni a sebességét 33.6-ra.
  • Demeter
    #38
    Egyetértek Jockey Ewing-al abban, hogy érdemes kipróbálni az Opera-t mint browsert mert megéri. Igencsak kellemesen csalódtam benne és szerintem nemcsak én. Próba szerencse...