137
Boldog uj évek 2 perccel az ezredfordulo elött!!!
-
" New year, new me " Ez semmiképpen se.
Megfodadni nem fogok olyat amit ugyse tartok, próbálok dolgokra törekedni, úgy mint eddig is.
Te neked lesz fogadalom ? -
Ugyanolyan lesz, mint eddig. Te szoktál fogadalmat tenni? New year, new me? -
Várjátok az új évet ? Illetve milyen is volt az idei éved, és a jövő éved mit tartogat ehhez képest?
-
Viszont -
ahogy beléd is -
Belétek is! -
Kepek #131 B.Ú.É.K.!
-
ide is BUÉK -
asszongyahogy #129 A búvalbaszott újévben is nyaljátok ki a seggem. -
jah csak aztán nehogy egy extasy legyen az :D:D:D -
én már beraktam a zsebembe:) -
vki készítse ki nekem a fejfájás elleni tablettát holnapra, thx :)
Ja, és BUÉK -
Reyes #125 BUÉK Mindenkinek! -
B.U.É.K!!! -
Buék Sg uzerz! -
BÉKE -
ZiP90 #121 !!BUÉK!! -
sör-bor-pálinka volt a kombó. -
Bujjék!
Már most fáj a fejem, széccakad!!! :() -
BUÉK -
..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................buék 
-
Reyes #116 Ezúton szeretnék Boldog Újévet Kívánni Minden SG fan-nak:)
Jó bulizást/szórakozást Mindenkinek!

-
óhh, ezt már az újrafeldolgozóüzemből hoztad vissza..
-
Reyes #114 UP!:) -
six.... but aber very danke!:) -
nem 7 óra ?
-
hat kell valami ubergyors repcsi es akkor gyorsan idejosz es itt is szilveszterezel.. bar mar nagyon lekestuk.. erdekes volt a szilveszter.. egesz ejszaka egy csajjal fetrengtem... sztan reggel felkeltem es ramtort az fter party feeling!! tancolni akartom.. porogni:) most meg itthon mar inkabb almos vagyok:) de azert jo volt..
Prezi.. kedves vagy de hungari ido szerint nalunk 6 orakor volt ejfel.. szal egy orat kestel:)
de megvolt jo volt.. ja es termeszetesen nalunk este 6 orakor.. szal hungari ido szerint ejfelkor ittunk mindenkire:)!!! -
Aspyrin #110 Búék mindenkinek!
[natyon másnapos] -
boldog ujj évet kívánok,, érdekes! -
BÚÉK ! mindenkinek skacok... -
ja tényleg a buék az igaziból nem b.ú.é.k.? mert mindenki csak u -val írja. -
buék még 1* (én pálinkával kezdtem a reggelt
)
-
buék
tegnap tényleg ihb volt -
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak.
És sikeres józanodást
-
na buék -
CSOCSO 3 perc múlva BUÉK neked !!! :DDD -
a sok kocka szilveszterkor is otthon ül :D -
2005 első tékje ;) -
akkor legyen enyém -
BUÉK VÁVÁÁVÁÁ!!!