134
Boldog uj évek 2 perccel az ezredfordulo elött!!!
-
#134 Viszont -
#133 ahogy beléd is -
#132 Belétek is! -
Kepek #131 B.Ú.É.K.!
-
#130 ide is BUÉK -
asszongyahogy #129 A búvalbaszott újévben is nyaljátok ki a seggem. -
#128 jah csak aztán nehogy egy extasy legyen az :D:D:D -
#127 én már beraktam a zsebembe:) -
#126 vki készítse ki nekem a fejfájás elleni tablettát holnapra, thx :)
Ja, és BUÉK -
Reyes #125 BUÉK Mindenkinek! -
#124 B.U.É.K!!! -
#123 Buék Sg uzerz! -
#122 BÉKE -
ZiP90 #121 !!BUÉK!! -
#120 sör-bor-pálinka volt a kombó. -
#119 Bujjék!
Már most fáj a fejem, széccakad!!! :() -
#118 BUÉK -
#117 ..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................buék -
Reyes #116 Ezúton szeretnék Boldog Újévet Kívánni Minden SG fan-nak:)
Jó bulizást/szórakozást Mindenkinek!
-
#115 óhh, ezt már az újrafeldolgozóüzemből hoztad vissza.. -
Reyes #114 UP!:) -
#113 six.... but aber very danke!:) -
#112 nem 7 óra ? -
#111 hat kell valami ubergyors repcsi es akkor gyorsan idejosz es itt is szilveszterezel.. bar mar nagyon lekestuk.. erdekes volt a szilveszter.. egesz ejszaka egy csajjal fetrengtem... sztan reggel felkeltem es ramtort az fter party feeling!! tancolni akartom.. porogni:) most meg itthon mar inkabb almos vagyok:) de azert jo volt..
Prezi.. kedves vagy de hungari ido szerint nalunk 6 orakor volt ejfel.. szal egy orat kestel:)
de megvolt jo volt.. ja es termeszetesen nalunk este 6 orakor.. szal hungari ido szerint ejfelkor ittunk mindenkire:)!!! -
Aspyrin #110 Búék mindenkinek!
[natyon másnapos] -
#109 boldog ujj évet kívánok,, érdekes! -
#108 BÚÉK ! mindenkinek skacok... -
#107 ja tényleg a buék az igaziból nem b.ú.é.k.? mert mindenki csak u -val írja. -
#106 buék még 1* (én pálinkával kezdtem a reggelt) -
#105 buék
tegnap tényleg ihb volt -
#104 Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak.
És sikeres józanodást -
#103 na buék -
#102 CSOCSO 3 perc múlva BUÉK neked !!! :DDD -
#101 a sok kocka szilveszterkor is otthon ül :D -
#100 2005 első tékje ;) -
#99 akkor legyen enyém -
#98 BUÉK VÁVÁÁVÁÁ!!! -
#97 hát kis híjján egy üveg whiskey... -
#96 megin leittad magad, mi ? D8 -
skristof #95 buék
ték?