Hidden & Dangerous 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tanki simán félretúrta az Opel teherautót az útból és elporzott, mintha ott sem lett volna... 😊
Az aknákat viszont sehogy sem tudom úgy letenni, hogy átmenjen rajta valamelyik lánctalp.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

McFrost
menj egy kis dzsippel, azt állítsd az út egyik szélére alá 1 akna, a többit az autó mellé,tuti taktika.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Pont ott tartok én is...leraktam az aknákat és a Tirgis simán átment rajta. Megpróbálom majd keresztben kirakni õket az útra két ház közé, hátha az segít.

Simán lerakod. Nagyon furán kezeli a játék az aknákat. Volt, hogy egy északai faluban kellett megállítanom egy Tigert aknával. Aknát leraktam, elbújtan, jött a Tiger ezerrel az úton, majd az aknát úgy kikerülte mint egy balettáncos. A teljesen lezárt tankból bizonyára már messzirõl kiszúrták a kemény húsz centi átmérõjû, fekete aknát sötét északa. De megoldottam. Félméterenként leraktam egy-egy aknát keresztbe az úton. Na azon már a felrobbant a tigris.
Egyébként a program zseniális, de rémesen kezeli a tankok sebzõdését, és látóterét. Mondhatni teljesen irreálisan.

Valaki megtudja mondani hogy kell AntiTank aknát lerakni úgy hogy fel is robbanjon ha egy tank átmegy rajta?

Nem, alapból modern katonás játék, de persze van hozzá WW2 mod is.

Itt van pár kép ízelítõnek:

Kaplan
Próbáld meg😊
Az Operation Flashpoint meg majd meglátom. De az nem II. vh-s?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Operation Flashpoint jaja... szerintem az egyik legjobb taktikai lövöldözõs játék, fõleg a rengeteg kiegészítõvel.

Lehet rászánom magam és adok még egy esélyt az FF-nek, ha végigjátszottam a HD2-t 😊

Kaplan
OFP?
Operation flash point? 😄
Nem tom nekem az annyira nem jön be.
Igazán még Rainbow Six , Ghost Recon , Full Spectrum Warrior, Hidden and..., First To Fight. Ezek jönnek be. Jah meg a SWAT

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A FF-ban az AI készített ki leginkább. 2 méterrõl lövöldözött rám egy arab csak azt nem vette észre, hogy a tûzvonalban van egy ajtófélfa. A teljes tárat belelõtte a falba ahelyett hogy arrébb ment volna. És ez vagy egy tucatszor megismétlõdött.

A másik kötelezõ darab azonban az OFP + a két kiegészítõ lemeze 3000Ft-ért.

Kaplan
"A First to Fight-ért én 1 Ft-ot sem adnék annyira szörnyû szerintem, dehát ízlések és pofonok 😊" <--- Nekem tetszik! De hát ízlések és pofonok jaja 😊

"Az alap HD2-nek papírdoboza van és abban egy kihajtogatós 3 cd-s tok és a kézikönyv. A SS már sima dvd tokban érkezett." <--- Ezt eddig enm tudtam. Mármint a papírtokost dolgot. Szerintem nagyon szép. Simán megérte a 7k-t . 2k-ért meg KÖTELEZÕ 😊

A First to Fight-ért én 1 Ft-ot sem adnék annyira szörnyû szerintem, dehát ízlések és pofonok 😊

Az alap HD2-nek papírdoboza van és abban egy kihajtogatós 3 cd-s tok és a kézikönyv. A SS már sima dvd tokban érkezett.

Kaplan
Jó neked 😛
Nekem most elment a moneyem egy First To Fightra . Múlt hónapba 9e volt most csak 2k egybõl lecsaptam rá.
Meg egy speedlink gamepadra 😊
De jövõhónap elején MINDENKÉPP jön a kiegészítõ.
EGy kérdés : Neked az alap h&d 2 díszdobozos? Mert én anno 7k-ért vettem de 2k-ért ha díszdobozos rohadtúl megérte.

Én már két hete megvettem 😛

Kaplan
Emberek!
Hidden & Dangerous 2 , és a Sabre Squadron is 2k!!
Jövõhónap elején meg is veszem a kiegészítõt. Mert a sima 2 már megvan eredetibe.

Montanosz
heló!
tudna valaki savegame-t küldeni hard vagy very hard fokozatra? (az elsõ japcsis pályánál tartok)
elvitték a rendõrbácsik a gépem és ne kezdjem már elõrõl a játékot.
köszi!
[email protected]

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Én nem úgy csináltam tettem hangtompitos fegyvert és kinyirtam mindenkit mielõtt megláttak volna
Ne legyen nálad semmi angol cucc, csak német. Le kell venni a hátizsákot, a fegyvert még a kést is ha van nálad. Csakis német felszerelésed lehet.

A katonád arcképe mellett vagy három csík, abból a legszélsõ mutatja, hogy mennyire vagy "feltûnõ" ha lecsökken felfedeznek, de ha egy idõre meghúzódsz valahol, akkor visszmegy maximumra.

köszi azt tudom hogy hol a tiszt csak ha az õrõk meglátnak rámlõnek és kiirja hogy a küldetés meghiúsúlt
a kastelyban? Ott egy tisztnek kel atadni aki az egyik udvarrol nyilo szobaban van

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Hidden and Dangerousnak egy nagy baja van: Az egészet néhány nap alatt végigvittem, kiegészítõstül, mindenestõl. De nagyon nagyon jó volt.

azon a páján ahol az erdö végén egy lõtér van és megöljük a parancsnokot a söförtöl meg elvesszül a ruháját beszállunk a teherautoba és elmegyünk az arhivumba ,na ott kéne átadni a pappirokat a tisztnek
Melyik pájyánál vagy elakadva? azt nem tudom hogy kell átrakni de segithetek megcsinálni
Melyik pájyánál vagy elakadva? azt nem tudom hogy kell átrakni de segithetek megcsinálni
szevasztok én csak most kezdtem el a játékot egy honapja de megakadtam ha valaki tud segiteni abban hogy kell az arhivumban a pappirokat átadni nagyon megköszönném mert sehogy se tudok az ajtohoz odaférközni mert ha meglátnak az örök egyböl lelönek és ezzel végeszakad a küldetésnek segitsetek légyszi kösz
Hello nem tudja valaki hogy a játékhoz lesz-e fojtatás?
megvan 😊
köszi!

Indulási pontról kissé balra haladva van egy ajtó õrszobával , ott és bent is lemészárolsz mindenkit , az egyiknél ott lesz a kulcs .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

szép, már el is akadtam az elsõ perceben 😊
SS-ben hogy lehet bemenni a tengeralattjáró bázisra? kinyírtam az õrt és mindenki mást is a mellette levõ barakkok között, de a bázisra nem tudok bemenni, mert az összes menüpont az ajtónál szürke

Van autopatch .

jaja, engem is a coop érdekel leginkább.

még egy kérdés: ha felraktam az alap játékot + az ss-t, kell még valami hozzá? patch? mod? stb.

kiskorú: hétvége nekem is ok 😊

Válasz © neuro-nak:
Én majnem minden este fent vagyok a neten és játszok 1-2 órát, lehetõleg coop szerverekre megyek mert annak van igazán feelingje.
Nekem elvileg P-Sz-V jó .

Ha jól olvastam az SS-ben lehet coopban nyomni a hadjáratot.. azt kipróbálhatnánk valamikor 😊

Most fejeztem be az SS-t én is . 😊

Holnap érkezik a HD2 + a SabreSquadron. Szokta ezt a játékot még valaki multiban játszani?

Válasz: a.carkey-nak
http://www.hidden-and-dangerous2.com/downloads/index.php?ordner_id=16
a.carkey
Már megint nem ...

A medve nem játék.

a.carkey
Hihetetlen, de mûködik! 😊

Kedvencem a cseh, nappali, utcaiharcos pálya. De ritkán látni. 😞

Egy kérdésem van: hol találom a unof coop mapet? Honnan lehet letölteni?

A medve nem játék.

gamekapocs
Mi van a bannerrel??

a.carkey
Nálam detto ue volt. 3x cseréltettem ki a kódot az itthoni kiadóval, semmi. Feladtam.

Amúgy bug volt, olvastam róla a hiv. fórumon, elvileg javították, de mégsem, a siránkozásokat meg ignorálták, törölték a topicokat, mondván: náluk jó. No comment!

A medve nem játék.

sok megoldás van,amit én leírtam egy ezek közül.

Valszeg! csak azt nem tudom, miért!
Akkor a te megoldásod nem jó, igaz?😊

Weine!
Én úgy próbáltam, hogy átmentem a vasúton jobbra, és ott a magas fûben hasalva próbáltam az õpületbe bejutni elõlrõl, nem a vasút felõl, de haladás közben mindig kinyírják a csákót, még úgy is, hogy engem nem vesznek észre.
na hát lassan eljutunk addig, hogy a játékokat is elérhetõ áron nyomják...
Igaz nem 0day, de hát...😊

Helló Mindenkinek!
Meguntam a szenvedést a másolt játékkal ezért a mult héten megvettem a Media Marktban 1990-ért az eredetit, amire feltelepítettem a másolt küldetés lemezt majd 1.12-es patch-et (plussz az unoficial coop map-et) és azóta minden gond nélkül játszok a neten. Nem utasít vissza rossz cd-key miatt és nem kell szenvednem a demo-val sem.
be kell menni az épületbe, de nem szabad sokat szarozni. Én elmentem az állomáson álló szerelvény mõgé 2 emberrel, másik kettõvel a peronon lopakodtam és amikor kiborult a bili, akkor a szerelvény mõgélefektetett géppuskás sokat segített. Aztán rohanás az emeletre, de ott az ajtónyitás után egy bõl le kell lõni túsz mellti két vagy három németet, mert ha sokat szuttyogsz, lelövik a túszt

Sziasztok!
Egy kérdés! A Cseh küldetésben, amikor meg kell menteni az informátort a vasútállomásnál, ki - hogyan csinálta. Ha szépen csendben megyek, és eggyelem az ellent, akkor is szól egy idõ után, hogy kivégezték a havert. Ha meg sietek, akkor engem eggyelnek ki.
Itt tegyen az ember igazságot.
Kossuth Lajos
rorr
szivesen máskor is!