Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
basszus 1 világ omlott össze bennem...

elõre elképzeltem milyen jó lesz majd pár éven belül kiköltözni londonba és legalább 1x ezeket meghallgatni élõben, erre ma olvastam hogy 2005 óta nem játszanak live zenet :CCCCC<#falbav><#sir>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

VRSDM
uhh hát izé hozé. tegnapi k2 elég masszívan oda lett téve :] sajnálhatja aki kihagyta.

u dont have to listen anybody else but me

Geeryy
1500

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Geeryy
Fanu Daylightless album ketszer vegig.meglatjuk mi lesz <#vigyor2>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

VRSDM
max aki szétcuccozza a fejét :]

hétvégi k2. valaki nemtudja mennyi lesz a belépõsdi?

OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

XD Na szép!! Már a tokio hotel a téma XD Létezik öngyilkos drum and bass? XD<#mf1>
VRSDM
vki adhatna egy pendulum review-t 😉

VRSDM
spor - 103 degrees

xy21
Megmondtam^^

RIZLA
😊)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Sztem te valami durva zúzósra gondolsz akkor mindenképpen Tokio Hotel... van benne szövegis zúzósis és újis
mi kell még.. 😄 jah h nem dnb? 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

VRSDM
<#hehe><#eljen>
berlinboy-tölts fuckda packokkat és nézegesd milyen elõdadók jönnek be aztán hajrá.

Geeryy
Hi!

Keresnék allast.9-tõl 11-ig.szabad hetfo,szombat es vasarnap illettve ket hetente pentek es csutortok.kapjak kezhez kb 200e-ft.-ot .vallalati auto telefon es benzinkartya.

Irjal jó sokat thx.

xy21
Na erre jönnek majd a szép válaszok érzem ^_^

berlinboy6329
Hi all!

Keresnék pörgõs drum and bass zenét..Zúzós legyen,legyen benne szöveg(lehet jó sok is),jó legyen és vmi újabb (2006-2007).

Írjatok jó sokat. Thx!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Boconadi
gecc olyan basszus van rajta a winampal... TETÜJÓ ez a zene...
Boconadi
nagyon szépen köszönöm!
ZSIZSKO
amugymeg vixy.net mindent leszed jutubrol amilyen formátumba csak akarod...

Cormamin niuve tenna\' ta elea lle au\'

Geeryy
tess
tanuld meg hasznalni a google-t kurvajo <#ravasz1>
szerk: most latom csak, hogy kivagy.logobol nem tudtam.akkor viszont nem kérek lehetetlent

DJ Skyline
vedd fel mint hang, elmented mint mp3 és ennyi

Boconadi
gecc nem lehetne letölteni valahonnan? DC-n néztem, de nincs fent 😞((((((

Egész nap ez ment eddig😄
RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

magus
én voltam tavaly és elég vegyes volt a közönség ahhoz, hogy ne mondhassam a közönségrõl azt amit az ingyenes mokka cukka bulik után szoktam

Geeryy
nem én mondtam <#zavart1>

VRSDM
a baj csak az (amiért kihagyom most) hogy hiába adom ki a 3000-t a hatalmas hangulat reményében ha a közönség rossz akkor megette az egészet a fene...

5w0rdf15h
ez kurvanagy fél órája ez megy 😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Geeryy
kár,hogy nem live.arra talan még el is mennek.nem baj majd jovore. <#vigyor2>
szerk.: de igy is biztos hatalmas hangulatot fognak teremteni, jo szorakozast azoknak akik mennek.

Boconadi
MEKKORA!!! 😄
detegsteve
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>
PENDULUM

szolgálunk és tépünk...

Geeryy
nincsmit a 3 komment (15:15,16:16,17:17) ez is egyfajta take <#idiota>

THNX THNX!!
Geeryy
Kemal Okan és Rob Rodgers '99 '00 kornyekétõl Konflict-néven szorta a zeneket pl: bios fear, messiash,outpost,bad acid stb stb.mostanaban szinte semmi.iden a Bulletproof - Shake The Foundations cd-n egy egy Konflict és Kemal remix.

Hi! Tud vki esetleg vmi infot Kemal & Rob Data ról? Nagyon régen nem jártak erre. Húzzák még? Vannak új zenék??? Nagyon köszi !!!<#worship>
Geeryy
/off
uj radiohead album (In rainbows) csodas
/on

detegsteve
hali
sztm a High Contrast-Tough Guys Don't Dance kellemes csalódás.
én a hc-t nem tartottam a számomra hallgatható d@b-k közé,viszont ezzel az albummal belopóztak a fülembe.

ja amúgy a kiss kiss bang bang egy baromian jó film címe is.
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=071795

<#puszi><#puszi><#gun><#gun>

szolgálunk és tépünk...

The Garrett
a vége felé szerintem ronisize, de szamcimet nemtudok, nekem is csak egy 2 oras settbol remlik :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

DJ Skyline
hy
igen, van mi ennek a számnak címe topik, de talán itt több esélyem van 😄
szóval, itt lenne ez a videó, van benne 2 szám, valaki nem tudja teljesen véletlenül mi az elõadó / számcím? köszi

VRSDM
:CC írígylemazokat akik ennyire ráérnek 😄 attól függetlenül jót nevettem rajta, és fix hogy megnézem még jópárszor...

magus
magus
na végighallgattam párszor a lemezt, és annyira szerintem nem rossz. A tread softly meg a kiss kiss bang bang sztem jó számok rajta.
amúgy az, hogy nem szól semmirõl, sztem ebben a stílusban nem ez a fõ szempont. van olyan ami egyszerûen csak jó. jó hallgatni. viszont rengeteg elõadó van aki tényleg csak berakja az ütemet berak alá valami dallamot és kész, semmi de tényleg semmit nem tesz hozzá.
izlesek es pofonok, nekem bejon a boritoja, olyan mint egy regifilmes plakat, a scarface terepmintaban

VRSDM
bse + noisia = lead us <#eljen><#wink>

Geeryy
tobbszori hallgatas utan is ugyereztem, hogy egyszeruen nincs semmi a zenekben, nem szolnak semmirol.olyan kis tucat osszedobott akarminek tunik.cover art is eleg silany szerintem.

magus
miért? még nem hallgattam végig az egészet, csak ez a szám mászott bele a fülembe, ezt hallgatom épp egésznap. miért nem tetszenek az újabbak?

Geeryy
a high contrast egyre szarabb, ez az lp szerintem ertekelhetetlen.
ez egy vélemeny volt.na azert h ne legyek ennyire negativ az igazsaghoz hozzatartozik, hogy calibre nagyon jo remixet csinalt az everythings different-bõl.NHS125P.keresettek rá.

VRSDM
nem fájlcserélõ topik :C

HY-tok

baron wobble_inc.-whoa.ez nincs meg valakinek? mert én akár hol keresem nem találom.ha valakinek meg van akkor küldje már el légyszives erre a címre:[email protected] elõre is kõssz
VRSDM
chris su + skc - crash