Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
D'n'B dance tutorial
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
de ha a legnagyobb mestertol szeretnel tanulni, csak klikkelni kell
** erdekesseg 😄 **
most hogy rakerestem youtubeon, az összes ilyen ikszelõs táncolós hülye videót 90% ban magyarok töltötték fel... látszik hogy ertelmesebb helyeken egyátalán nem veszik komolyan ki hogy táncol, meg micsinál egy buliban 😄 vagy csak van benne valami ország szerinti filter amirol nemtudok 😛
**
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Na nekem ehhez hasonló kellene még töménytelen mennyiségben ha lehet...<#vigyor>#vigyor>
Tudtok ajánlani valamit???
off: a "régregek" nem kapnak pontokat,mutass peldat. <#vigyor2>#vigyor2>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
viszont a fullcap baseball sapkától falramászom.
de nem nézem le aki ikszel azt sem, lehet aztis jól-szépen-nehezen nyomatni
viszont attól én is a falra mászok, ha valaki lejön és egy lépést nyom egész este. aztis bénán.
u dont have to listen anybody else but me
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
amugy mi tegnap este epret kapaltunk és odajott Balazs Pali és azt mondta,ha tobb Pendulumot hallgatnank, biztos nem lenne fagy.
nem a prodigyvel van baja senkinek, hanem hogy fogalmunk sincs milyen kimitturdól meg padödöõrõl beszélsz. 😄

Noisia & Phace * Cannonball
Noisia & Black Sun Empire * Infusion
Noisia & The Upbeats * Mudslide
Noisia & Phace * Levitation
Black Sun Empire & Noisia * Lead Us
Optiv * Brainworm
Black Sun Empire & State of Mind * Red Velvet
Black Sun Empire * End of Time
Survival * First
Survival * Exile
Makoto * Hurinkazan
Makoto and Akira * The Way Of The Warrior
Beta 2 & Zero Tolerance * Strike Back
Zero Tolerance & Mentality * No Words
Mos Def * The Panties (Zero Tolerance Rm)
valamint uj calibre clipek: link
audio - designed for war <#eljen>#eljen>
Errõl jut is eszembe, nincs meg valakinek az Apex - Wall of Sound <#smile>#smile>
Ettõl okosabb nem lettem.Igaz picit off,de milyen HC,ha nem olyan HC?Én HC/Hardcore alatt az Evil Activitiest,Tha Playah-t Nosferatu-t,Neophyhte-ot meg a többiekeet értem.Van más HC is?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
érdeklõdni szeretnék hogy a dj loxy live royal cafes 1999 es bulirol hol találnék képeket...
elõre is nagyon köszönöm...
üdv
frank barella
csak azt nem szeretem ha valaki azt írja, hogy ' ez nem is annyira veszélyes mint amaz, mert csak ilyen meg olyan gáz... '
- nem tudhatod hogy ki hogy reagál bármelyik anyagra is. Ugyanolyan veszélyes lehet egyik mint a másik...és ez nem csak "marketingduma".
on:
MISTiCAL - The Eleventh Hour | szintén a hospital recordsos irányvonal. kötelezõõõ<#worship>#worship>
ezek a srácok tudhatnak valamit, mert bármelyik az oldalon említett elõadótól szedek le albumokat, azok kivétel nélkül kurvajók. 😄
hehe egyszer mi festettünk így a sinek mellet mind1 nemazalényeg.. aztán anynit vettünk észre h valami tag áll a sineknél a méteres gazba és tart valamit.. elõsször azthittük fényképez le minket biztos valami önkommandós vagy vmi erre közelebbjön azt így a hóna alatt egy nagyflakon ragasztó az az igazi ipari kis hordó 😄 meg egy zacsi.. és ott kóvájgotta hülyéje a sinke között.. biztos jött a festék szagára... utánna így kérte h csináljuk még vagyis arra következtettünk ilyen nyügésekbõl meg mutogatásból... nah az nekem elég is volt h soha még csak eszembe se jusson ilyen.
nedrogozz.uw.hu
ez elég ok volt hogy lebeszéljen az ilyenekrol 😄
elvileg orvosi gáz van benne, szóval nem olyan káros mint a töltõgáz, ha sokat nyomod akkor butít csak 😊