5978
-
#2814 Klute - The Emperor's New Clothes Limited Edition EP
Label: Commercial Suicide
Catalogue: SUICIDELP007LTD
Format: 2x12"
Release Date: 22nd October 2007
Comment: White Vinyl
A.Klute - Escape Let Go
B.Klute - Toiler
C.Klute - Shirtless
D.Klute - Why We Fight
ezt keresem.koszi. -
#2813 Húhh...tegnap hatalmas parti volt^_^
Ska+DnB -
kilahbwoy #2812 nemcsak te.én rühellem -
Kindgrind #2811 Counterstrike and Current Value - Techno Is -
#2810 jövőhéten " KÚÚÚÚÚH " am. csak én utálom a K2-t mint helyet? :$ -
#2809 én tegnap voltam Palotain , yokat pakolt ;) -
#2808 ha esti program:
TEST
2008. április 5.
A38 állóhajó
www.a38.hu
belépő: 3000 / 4000 HUF
Az első 100 jegy a Subvibe-ban 2500 HUF!!
elővétel: A38 hajó és www.a38.hu , Subvibe
line up
Plaid (Warp Records, Black Dog Prod., Peacefrog - UK) - live A/V set
Kode9 (Hyperdub - UK)
Cadik (All Soundz, Membran)
c0p (Hotflush)
DST (Dub Phase)
Motorbár
TB Gon
Chrom + Crimson
Mesterházy + Gördön
Plaid (Warp, Black Dog Prod., Peacefrog - UK)
-
#2807 Ma BasslineSmith és Palotai!!! -
#2806 Paradox * Curse of Coincidence [ PM005 ]
már linkelem, ha feltöltöttem.hatha bejon masnak is. -
#2805 már megvan!nem kell thy -
#2804 Vki lőjje fel a paradox - curse of coincidence számot pls!!! -
#2803 Morebeat feat Gabanna * Goodnight [ Goodnight / Ideogram ] -
#2802 ugyan nem dnb, de csak nem köveztek meg érte :P
[szin=green]
-
#2801 biztosan a sok agyrákos darkstep teszi.nemtom :-| -
#2800 momyval értek egyet -
momy #2799 :D hehe hát jah. Current Value-ra is rengetegen ugy mentek el h azt hitték h Evol és Tech is jáccani fog... jah rajta volt a flyeren. De akkor is ez röhelyes:D -
#2798 te egy nagyon ideges ember vagy :D calm down & peace ;) -
#2797 boldog gyermek évek :P
-
#2796 okés,most nem is rólad van szó:) -
#2795 öööö nem látom hol a feszültség ? csak leirtam,hogy látom én a közösséget.nem szoktam flame-elni -
#2794 szerinem ő direkt írta be,csak ezzért szóltam rá,hogy nem kell a feszültcség. -
#2793 látom kb egyre gondoltunk -
#2792 [ nem lehet mar szerkeszteni]
csak egy gondolat meg:
a nagyobb baj szerintem, hogy sokan az első pendulummal való találkozás után elkönyelik magukban, hogy pendulum = dnb.ami hát valljuk be igencsak "sértő" azokra nézve akik túlléptek már ezen téveszmén. mostanában -legalábbis az én személyes tapasztalataim arra engednek következtetni - hogy az ott lévő emberek nagy része - igen itt főként a 15-18 éves korosztályra gondolok - azt se tudja, hogy hol van vagy, hogy ki pakolja lemezeket éppen. és most félreértés ne essék nem azt várom,hogy teljes diszkografiat mondjon ott helyben csak ha talán egy kicsit jobban érdekelné a dolog, akkor a pendulum féle bohoc dolgok mellett,lenne egy kicsit melyrehatobb ismerete, esetleg kialakulna a sájat ízlése a műfajon belül. -
momy #2791 Hát jah ebben nagyon igazad van! Egyébként szerintem röhejes ez a pendulum
oltogatás. Nekem semmi bajom velük. Anno a Hold Your Colour albumot meg a Spirált én is rongyosra hallgattam. Nem a trióval van itt a gond emberek, hanem azokkal akik csak és kizárólag a Pendulumot ismerik és ez alapján bőszen hírdetik magukról, h ő bizony mekkora nagy dnb-sek. Azért lefújjogni csak mert mindenki ismeri őket. Naés? A Pendulum azért lett ennyire populáris, mert olyan zenét jáccanak aki mindenki számára könnyen emészthető és úgymond jóval "popposabb".. DE emiatt az egyedi hangzásvilág miatt nem lenézni kell őket. Ez nem őket illeti, hanem azokat az emos köcsögöket akik a Mokkás Limewaxra mertek ugy eljönni h ők bizony mekkora déenbések... holott csak a Pendulumot ismerték és amikor a műfaj legnagyobb mesterműveiől kérdeztem őket, akkor csak értetlenül néztek rám h azok meg mik... na ezekkel van itt a baj gyerekek. -
#2790 nem játszik. ha neki pendulum akkor pendulum. ez a szep ebben az egészben.hogy azt mondom h drum and bass mégis gondolhatsz - és most direkt nem artist-okat hanem kiadókat mondok - a freak recordings-re vagy a new hospitalra vagy épp akár fokuzra.mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt "műfajon" belül.
LYNX & MAPLE * Shaku (Digital Soundboy Dub) [ ? ]
itt van példának okáért ez.biztos nem lesz kozonseg kedvenc, mert nem popularisabb darabok koze tartozik.lnyx -ahogy sok más "feltörekvő"- producer is probal vmi ujat mutatni.ezt kb most ugy képzeltem el mint azt a upc-s reklamot amiben telefonal es kozben festi a vonalat,hogy hol a hátar.ha nem jó akkor nyilvan nem fogjak szeretni és elindul egy masik irányba,ha jó akkor meg hozzajárul ahhoz,hogy zene amit annyira szeretunk ne haljon ki. -
#2789 most direkt jáccol? -.-
halgassad ha azt szereted :C -
#2788 pendulum?
-
#2787 -
#2786 forthcomming on (LB) :: Cooh - New Lay / Froger
szerintem még nem szerezhető be. -
#2785 cooh - froger
Vki pls! -
kilahbwoy #2784 no fosing -
#2783 don't fosing :) -
kilahbwoy #2782 hát ha vki bemószerol,akkor így jártam...
igazából se nem reklámozni akartam,se semmien plussz pontokat(vagy miket?!)nem akartam szerezni,csak gondltam bedobom.
ennyi.
azér kösz h szóltál.. -
#2781 besarazni modoknál nemfogom,csak figyelmeztettem. :c -
#2780 és az hogy fog szerinted kiderülni.........?
én hirtelen csak egy modját látom........
-
kilahbwoy #2779 fogalmam nem vlt h ez tilos.amúgy semmiféle illegal tartalom nincs rajta... -
#2778 és ugyebár nemkedvelik a fórumon se a reklámot se a torrentezést -
#2777 torrentoldalt reklámoz csupán ezért :-c
-
#2776 miértis........? -
#2775 hát szerintem ebből banán lesz :-|