5978
  • 1xtrafabio

fabio in swerve
  • klart
    k
  • momy
    elötte megujjazom anyádat
  • klart
    ok,vergődj még kicsit,aztán bújj be az ágyba,és aludj egy natyot
  • momy
    nepofázzá nekem kis buzi!! akkor szoljál hamajd neked meglesz te majom! értelmesen elmagyaráztam h miért nincs meg ez a zene senkinek.. de ugylátom az ilyen szarképűű kötekedős seggfejek mint te csak kötözködni tudnak.. szépen linkeld be ide kedveském Flac-ban és akkor elismerem h szarvagyok.
  • klart
    deszarvagy:(
  • momy
    egy szólval se mondtam ilyet.. mondom h KURVA ritka! és nincs meg:S
  • nfs world
    :/
  • klart
    természetesen azért neked megvan mi
  • momy
    nem is fogod tudni letölteni sehonnan.. panacea mushup-jai ritkák mint a fehér hollók..
  • nfs world
    igen... kössz a címét.
    de nemtudod honnan lehet letölteni? megnéztem pár helyen de sehol se találom.
  • Guer
    nemnagyon akarja lejátszani a winamp...
  • ngcsnet
    sziasztok srácok, rég jártam erre:)

ezeket a számokat keresem most:p
    Spaow - Chicken Town
    Justice - DVNO (Nero Remix)
    The Locarnos - Make Up Your Mind (Alex Metric Remix - John B ReEdit)

ha valaki rátalál egyik-másikra, akkor szóljon ha kérhetem:)

addig egy kis aktuális:
    Katy Perry - I Kissed A Girl (Body & Soul Remix)
    http://data.hu/get/1195265/Unknown_Artist_vs_Katie_Perry_-_Kissed_A_Girl_.mp3.html

előre is kösz annak aki talál valamit^^
  • momy
    mivel tudomásom szerint másik Marilyn Manson mushupja nincs panaceanak ezért: The Panacea - Beautiful Ravemusic (mashup)
  • VRSDM
    ezen
  • VRSDM
    jó helyen kérdezed de nem tudsz magyarul :|

am. youtube-on nézz rá, ott van egy pincebulis panacea, gondolom a komm.oknál ottvan hogy mit játszik.
  • nfs world
    sziasztok!
    remélem jó helyen kérdezek! egy zenét keresek... Panacea nyomta egyszer therapyn valami marilyn manson szám :D előre is köszi
  • FlyHigh
    Audigy 4 pro minőségi zenehallgatásra megfelelő.
  • RIZLA
  • RIZLA

[szin=green]
  • derwin
    Jaj Momy olyan paraszt vagy,mi az h nem elég neked a jó kis tecső rip? ejnye-ejnye,pedig én is azokkal tolom az orosz kazettás magnón :DFG+
  • DJ Skyline
    köszi szépen
  • momy
    jah bocs, el is feletkeztem h kértél..

Marqus-djahmp - Unknown Error (Proper 320).mp3

320asban... remélem megfele majd..;)
  • DJ Skyline
    na ja, soulseeken meglett végülis Marqus - Unknown Error, sajna nem 320-ban, de egyelőre megteszi ez is. :) egyelőre örülök hogy egyáltalán volt olyan ember, akinek megvolt. :))
  • momy
    itt meg a zene ami egyszerűen sehol sincs:D

Love Gangsters - Viva Sicherheits (Forbidden Society RMX)

http://www.youtube.com/watch?v=L4MSsgMdGx8
  • momy
    igazad van, fölöslges vitázni.. én se azért járok ide. csak tudod bennem az van h ha kis munkával a jobbat is megkaphatom, akkor nem elégszem meg a szarabbal. Ezt pedig csak azért mondom, mert a youtubera az esetek 99% ban nem a legújabb, legritkább zenéket pakolják fel, hanem azokat amiket már jóideje kiadtak. éppen ezért minimális p2p vagy google használással lazán rájuk lehet találni..

• VRSDM
    lehet meglepodnel ha osszehasonlitanank a bakelit keszleteinket, amugymeg ne vitazzunk, leszarom :) te ugy en igy.
    de egyre meg valaszolj kerlek. van-e olyan zeneszam ami csak tube-on van fennt, mert ritka, es onnan szoktad hallgatni?
  • momy
    jajj te kis buta.. nem tom mibajod az Audigy pro 4esel, fölleg h optikai kábellal van az erősitőhöz kötve, másfelöl.. egy nemhivatalos driverral soundblaster x-fi xtreme audio vá lehet varázsolni a kártyát.. másfelöl.. nem hiszem h a pénzen mulna az h ki mennyire szereti a mniőséget..de hiába van pl milliós hangcucca valakinek ha 96os monot halgat és azt mondja h neki az bizony böven elég. nem értem mi a rákért kell neked mindig kötöszködnöd.. pusztán elmondtam a véleményem a youtube letölötről.. de ha te ilyen kis makacsa vagy akkor egész nyugodtan hallgasd onnan minden zenádet.. a bakeliteket meg dobáld ki az ablakon, mert az már a multé.. már a youtube a menő
  • VRSDM
    na itt van a kutya elásva, lehet akármilyen hangcuccod, ha egy ilyen hangkártya van rákötve. innentől meg ne játszd a minőségmániást.

tudom hogy youtube. az youtube, és gagyi a hang, de ha nincs már akkor képzeld képes vagyok azt is hallgatni, napokon át ha nincs jobb..
  • EK1TEP
    THX!
  • DJ Skyline
    nem tudod véletlenül, hogy ez a szám mikorra várható?
    Dub Elements - Escape

illetve ez nincs meg teljesen véletlenül? nem találom sehol sem, se soulseek, se ilyen olyan fórumok. :|
    Marqus - Unknown Error
  • momy
    jah kérdésedre válaszolva akkor sorolom:

hangfal: Yamaha NS - 777 +
    Yamaha YST-SW215 sub
    hangkártya: Audigy 4 Pro
    fejhallgató: Sennheiser hd555
    erősitő: Sony str - DE197

mp3asom meg nincsen már:D
  • momy
    hát bazd nem vagy semmi:D.. aztne mond h te élvezettel hallgacc szar miőségű zenét.. nem azt mondom h ez a digitális 320as húdenagyon csúcsminőség, mert a közelébe sincs annak a minőségnek, amit egy minőségi bakelit lejáccóval + lemezzel érhetünk el, de egy bizonyos szint alá inkább már nem megyek.. és tudom h a te szemedbe én mekkora pökhendi szar ember vagyok, csak azért mert az abszolut szarral nem elégszem meg.
  • VRSDM
    igen tudjuk! mert mi csak ilyen szar emberek vagyunk.
    /am. tube-on is van hd ami már 128. jeee

amúgy megkérdezném milyen mp3ad van? hangfalad? hangkárytád? fülhallgatód? erősítőd?
  • momy
    Jajj könyörgöm ne szenvedjetek már szaros youtube letöltökkel meg ilyenekkel.. most komolyan tudjátok élvezni a ~96kbpsos, monó trekkeket?? Tessék itt a link a digitális 320as verzióról:
    http://www.speedyshare.com/406867869.html
    jó szórakozást hozzá!

• Phate
    én ajánlanám neked a rapidshare search oldalakat (több is van csak csekkold gugliban), vagy torrentezzzz jól
  • VRSDM
    progi? helyett online converter

flvto.com vagy flv2mp3.com vagy vixy.net de a 3. nem szokott menni
    néha az első kettő is beszar.
  • VIR2AL
    youtuberól ?

progi
  • EK1TEP
    Zzíír!
    Leszedni honnan tudnám?
  • Phate
    ez király még, kicsit durvulósabb