5978
-
1xtrafabio #3774
fabio in swerve -
#3773 k -
momy #3772 elötte megujjazom anyádat -
#3771 ok,vergődj még kicsit,aztán bújj be az ágyba,és aludj egy natyot -
momy #3770 nepofázzá nekem kis buzi!! akkor szoljál hamajd neked meglesz te majom! értelmesen elmagyaráztam h miért nincs meg ez a zene senkinek.. de ugylátom az ilyen szarképűű kötekedős seggfejek mint te csak kötözködni tudnak.. szépen linkeld be ide kedveském Flac-ban és akkor elismerem h szarvagyok. -
#3769 deszarvagy:( -
momy #3768 egy szólval se mondtam ilyet.. mondom h KURVA ritka! és nincs meg:S -
#3767 :/ -
#3766 természetesen azért neked megvan mi -
momy #3765 nem is fogod tudni letölteni sehonnan.. panacea mushup-jai ritkák mint a fehér hollók.. -
#3764 igen... kössz a címét.
de nemtudod honnan lehet letölteni? megnéztem pár helyen de sehol se találom. -
#3763 nemnagyon akarja lejátszani a winamp... -
#3762 sziasztok srácok, rég jártam erre:)
ezeket a számokat keresem most:p
Spaow - Chicken Town
Justice - DVNO (Nero Remix)
The Locarnos - Make Up Your Mind (Alex Metric Remix - John B ReEdit)
ha valaki rátalál egyik-másikra, akkor szóljon ha kérhetem:)
addig egy kis aktuális:
Katy Perry - I Kissed A Girl (Body & Soul Remix)
http://data.hu/get/1195265/Unknown_Artist_vs_Katie_Perry_-_Kissed_A_Girl_.mp3.html
előre is kösz annak aki talál valamit^^ -
momy #3761 mivel tudomásom szerint másik Marilyn Manson mushupja nincs panaceanak ezért: The Panacea - Beautiful Ravemusic (mashup) -
#3760 ezen -
#3759 jó helyen kérdezed de nem tudsz magyarul :|
am. youtube-on nézz rá, ott van egy pincebulis panacea, gondolom a komm.oknál ottvan hogy mit játszik. -
#3758 sziasztok!
remélem jó helyen kérdezek! egy zenét keresek... Panacea nyomta egyszer therapyn valami marilyn manson szám :D előre is köszi -
#3757 Audigy 4 pro minőségi zenehallgatásra megfelelő. -
#3756 -
#3755 [szin=green] -
derwin #3754 Jaj Momy olyan paraszt vagy,mi az h nem elég neked a jó kis tecső rip? ejnye-ejnye,pedig én is azokkal tolom az orosz kazettás magnón :DFG+ -
#3753 köszi szépen -
momy #3752 jah bocs, el is feletkeztem h kértél..
Marqus-djahmp - Unknown Error (Proper 320).mp3
320asban... remélem megfele majd..;) -
#3751 na ja, soulseeken meglett végülis Marqus - Unknown Error, sajna nem 320-ban, de egyelőre megteszi ez is. :) egyelőre örülök hogy egyáltalán volt olyan ember, akinek megvolt. :)) -
momy #3750 itt meg a zene ami egyszerűen sehol sincs:D
Love Gangsters - Viva Sicherheits (Forbidden Society RMX)
http://www.youtube.com/watch?v=L4MSsgMdGx8 -
momy #3749 igazad van, fölöslges vitázni.. én se azért járok ide. csak tudod bennem az van h ha kis munkával a jobbat is megkaphatom, akkor nem elégszem meg a szarabbal. Ezt pedig csak azért mondom, mert a youtubera az esetek 99% ban nem a legújabb, legritkább zenéket pakolják fel, hanem azokat amiket már jóideje kiadtak. éppen ezért minimális p2p vagy google használással lazán rájuk lehet találni..
-
#3748 lehet meglepodnel ha osszehasonlitanank a bakelit keszleteinket, amugymeg ne vitazzunk, leszarom :) te ugy en igy.
de egyre meg valaszolj kerlek. van-e olyan zeneszam ami csak tube-on van fennt, mert ritka, es onnan szoktad hallgatni? -
momy #3747 jajj te kis buta.. nem tom mibajod az Audigy pro 4esel, fölleg h optikai kábellal van az erősitőhöz kötve, másfelöl.. egy nemhivatalos driverral soundblaster x-fi xtreme audio vá lehet varázsolni a kártyát.. másfelöl.. nem hiszem h a pénzen mulna az h ki mennyire szereti a mniőséget..de hiába van pl milliós hangcucca valakinek ha 96os monot halgat és azt mondja h neki az bizony böven elég. nem értem mi a rákért kell neked mindig kötöszködnöd.. pusztán elmondtam a véleményem a youtube letölötről.. de ha te ilyen kis makacsa vagy akkor egész nyugodtan hallgasd onnan minden zenádet.. a bakeliteket meg dobáld ki az ablakon, mert az már a multé.. már a youtube a menő -
#3746 na itt van a kutya elásva, lehet akármilyen hangcuccod, ha egy ilyen hangkártya van rákötve. innentől meg ne játszd a minőségmániást.
tudom hogy youtube. az youtube, és gagyi a hang, de ha nincs már akkor képzeld képes vagyok azt is hallgatni, napokon át ha nincs jobb.. -
EK1TEP #3745 THX! -
#3744 nem tudod véletlenül, hogy ez a szám mikorra várható?
Dub Elements - Escape
illetve ez nincs meg teljesen véletlenül? nem találom sehol sem, se soulseek, se ilyen olyan fórumok. :|
Marqus - Unknown Error -
momy #3743 jah kérdésedre válaszolva akkor sorolom:
hangfal: Yamaha NS - 777 +
Yamaha YST-SW215 sub
hangkártya: Audigy 4 Pro
fejhallgató: Sennheiser hd555
erősitő: Sony str - DE197
mp3asom meg nincsen már:D -
momy #3742 hát bazd nem vagy semmi:D.. aztne mond h te élvezettel hallgacc szar miőségű zenét.. nem azt mondom h ez a digitális 320as húdenagyon csúcsminőség, mert a közelébe sincs annak a minőségnek, amit egy minőségi bakelit lejáccóval + lemezzel érhetünk el, de egy bizonyos szint alá inkább már nem megyek.. és tudom h a te szemedbe én mekkora pökhendi szar ember vagyok, csak azért mert az abszolut szarral nem elégszem meg. -
#3741 igen tudjuk! mert mi csak ilyen szar emberek vagyunk.
/am. tube-on is van hd ami már 128. jeee
amúgy megkérdezném milyen mp3ad van? hangfalad? hangkárytád? fülhallgatód? erősítőd? -
momy #3740 Jajj könyörgöm ne szenvedjetek már szaros youtube letöltökkel meg ilyenekkel.. most komolyan tudjátok élvezni a ~96kbpsos, monó trekkeket?? Tessék itt a link a digitális 320as verzióról:
http://www.speedyshare.com/406867869.html
jó szórakozást hozzá!
-
#3739 én ajánlanám neked a rapidshare search oldalakat (több is van csak csekkold gugliban), vagy torrentezzzz jól -
#3738 progi? helyett online converter
flvto.com vagy flv2mp3.com vagy vixy.net de a 3. nem szokott menni
néha az első kettő is beszar. -
VIR2AL #3737 youtuberól ?
progi -
EK1TEP #3736 Zzíír!
Leszedni honnan tudnám? -
#3735 ez király még, kicsit durvulósabb
Prolix - Twisted Angel