Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

osztan? 😄<#banplz>

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

VRSDM
ez hogy jön ide? még tavalyi 😊

u dont have to listen anybody else but me

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

LittleMole
A zene tuti jó volt, de én inkább kihagytam. Maradt inkább a f@$za kis házibuli 😄

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

gyökér(Y)
Rockynhooo
To the edge of reason LP nincs meg vkinek ? ha igen plz dobja már fel. thx

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

VRSDM
amúgy meg lekenték a már lejebb linkelt zenémet. iszonyulás volt. bár dylan 😄 annál törtebbet már nem is lehetne készíteni 😊

VRSDM
1500férõhelyes buliba volt kb. 3500 ember, komolyan nem bírtam felemelni a kezem, szóval a tervezett lötyögés sem jött össze. a buli atom volt a tömeg is. így néhol mosolyogva néhol bosszankodva voltam.

viszont a hely igényes, kezdésnél mystif adta neki, de olyan halk volt a zene ... nem is értettem, mondom ennyi a dokkoló, a dikkóparadicsom? kb. 500W-nak tûnt.
aztán megérkezett mastif és széjjelcsapta a helyet, nemtudom mennyi dübörgött, de a falaktól kezdve a padlón át a nadrágon át minden bizsergett a mélyektõl. összeségében kár lett volna kihagyni.

VRSDM
az hogy én kis suhanc tune harcos hiába hallgatok 2001óta efféle zenét és leányvállalatait, mégsincs meg minden szám mert nem tudok megszerezni mindent, és csak egy 2perces kis cut-ban tudom hallgatni éjszakákon át azt a mystif számot azért, . ennyi. no meg annyi hogy be voltam tegnap este karmolva, gép elé kerültem és eszembejutott a sok régi nyálverésed hogy dejó db9 dejó én (momy) benntvagyok. blõeee. kell a szám? dehogy adom. 😄

és neked meg most kiszolt be?😄 én is szivesen vennék egy-két új Donny trekket partyn me még soha nem hallottam öket, pedig attól még tuti j durván jók.. szal nem értem h mi az összefüggés😄
VRSDM
ezt például bárhol bármikor, és mégsem egy fletlinek való pergõslábú zene.

VRSDM
nem arról van szó hogy nekem a dnb ezt jelenti, szimplán szeretek idõnként ilyen bulikra is eljárni ahol lebontják az agyam.

örök trekkek még régiek 2002 körülrõl lassú, vokálos és szívmelengetõ.

Hááááát nem tom!Világ vége hangulat?Izlések és pofonok!
Én általában azt szoktam élvezni a partyn ha valami elhúzza az agyam!
Pl amikor a szett kellõs közepén rákeverik ezt!
Ezek a zenék már annyira durvák,majdnem hardtechno csak tört ütemmel!

RIZLA
értem. köszi.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

VRSDM
a világvége katartikus hangulat

RIZLA
ebbe mi a jo..........? de most halálosan komolyan kérdezem!

VRSDM
én csak ezért megyek.

áve

elsõ trekk. konkrétan földbe fogok gyökerezni behunyi a szemeimet és élvezni.

és tudod mit momy ? öröm lesz hallani mert elõtte nem volt alkalmam recsegõsre halgatni. ennyit rólad te kis .......................................... nem írom le mert a végén még hívsz valami redva nagyurat és felkiáltózól.

DJ Skyline
nem tudom, nem voltam még egyik helyen sem, pedig akár gyalog is mehetnék, oly' közel van.

VRSDM
csak épp egy harmadakkora helyre . sebaj én vízszintes szájjal megyek. a mosolyos helyett, aztán meglássuk.

egy biztos reggel hatalmasat fogok röhögni a sok belõtthajú fehéröltönyös köcsögön, ahogy nem találják a helyüket a saját klubjukban, mert ellepték a melegítõs mészerbézes sapkás figurák :] öröm lesz nézni

DJ Skyline
nem tették túl messze 😄

VRSDM
terápit átrakták EH-ból a Dokkolóba :CCCC meglássuk :/

LittleMole
elvagytok :]

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

krampusz140
ez az 1ik hatrany ha csak batyad van<#banplz>

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

Sikeresen lemondtál ezzel a posttal a meghívódról .D
krampusz140
hat batyamat tom ajanlani nemtom hogy pipazik<#mf1><#buck><#idiota>

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

Szopós húggal/nõvérrel rendelkezõ egyedek elõnyben 😄DD
krampusz140
derwin gyorsan ismerkedjunk ossze aztan szerezz nekem 1 meghivot<#buck><#buck> persze nem lennek halatlan<#vigyor>

Felháborodásom azért részben jogos, mert nézd meg mibõl indult ki az egész:
1, momy említette, h van eladó meghívója (gondolom mindenféle "jöttmentnek" eladó, nem csak ismerõsöknek)
2, te erre válaszul írtad, h te akár ingyen is tudsz szerezni (így félig-meddig jogosan gondoltam, h akár "jöttmenteknek" is tudsz szerezni)
3, én csak azt írtam, h ha van akkor örülnék neki, ha küldenél. Szerintem nem voltam bunkó, vagy tolakodó
Persze abban igazad van, h nem azt írtad, h van. Tudom én is, hogy nem ezerszámra osztogatják a meghívókat, és ha tudsz szerezni akkor természetesen inkább az ismerõsöknek szerzel mint ismeretleneknek. Tiszta sor. Én csak fent írt fejtegetésbõl indultam, és ezúton elnézést is kérek a kirohanásomért.
Részemrõl téma lezárva. peace

A tudok szerezni és a van 5-6 meghívóm közt azért érezd már a különbséget és nehogy már neked álljon feljebb h nemszerzek 1 jöttment alaknak...istenem...
ezaz mit arcozolo itt?
😄😄:😄
Oks, csak nem értem akkor minek reklámozod, hogy neked van 5-6 ingyen, amikor úgyis kell az ismerõseidnek...
Jahogy mert menõ?! értem, köszi

biztos,majd a 2 szép szemedért adok...ígyis van 1 rakat ember az ismerettségi körben akinek kéne...
VRSDM
(DB9)

VRSDM
eladó? csak be ne linkeltessem DB8-ra, hogy árulod elég csúnyán kivágnának.

DJ Skyline
felkell tenni nekik pár jövõévi megjelenést, talán akkor 😄

Szívesen igényt tartanék az egyik meghívóra 😊
Vagy azt ki kell érdemelni?😊

😄😄... vágomén.. de azé poén h neten téll van ilyen h pézé árulják. ismerek egy gyereket 10ezerért vett meghívót😮
Lol Momy,dezsidówagy xD
Én tok 5-6 meghívót ingyé,sõt mikor 1ik tagtól kaptam azután mindenki kínálgatta a meghívokat..
Van eladó DeepBassNine meghívóm! akit érdekel az írjon!
The Garrett
London Elektricity - Syncopated city .album ma lett meg - ajánlom mindenkinek. Jó kis könnyû dnb. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

DJ Skyline
Shinichi Osawa - Star Guitar (Brookes Brothers Remix)
a jó kis Chemical Brothers szám Shinichi Osawa feldolgozásának Brookes Brothers remixe 😄 nem rossz szerintem, lájtos' 😊

Ön nyerte a hónap leghülyébb kérdése kategóriában...hogy az istenbe lenne meg?
Lucio De Rimanez - Ugly fat Reality
Lucio De Rimanez - Breath Of Steel

teljesbe kinnt vannak ezek valahol?
sziasztok
régóta próbálom letölteni,de sehonnan sem sikerül palotai 2003/10/04-es Bootleg Biznizz mixet. sajnos palotai oldaláról 2005 elõtti mixeket nem lehet letölteni,így esetleg már csak az marad, hogy valakinek megvan elfekvõben egy winyón. aki segít az vendégem egy sörre 😉

How much can you take,before you snap?

RIZLA

PJack
áhá, remek, köszi szépen.
van rá igény, igen.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

krampusz140
Paragon X9 es 16 eves DJ legtobb NG jatek ala o csinalja a zeneket<#wow1>
Paragon X9 - Chaoz Impact
ha van ra igeny feldobhatom a tobbi tracket is

Phate
tess 😊)))

Daze - Zum Geburtstag
2008. 09. 28. - breakbeat

Sway - Get 'em High (Stanton Warriors Ft. Sway) (Prod. By Stanton Warriors)
Krafty Kuts, Freestylers & Dynamite MC - Dynamite Love (12'' Version)
cut & run - suga daddio
Plump DJs - Shifting Gears (Stanton Warriors Remix)
Azzido Da Bass - Dooms Night (Switch Remix)
maelstrom - makossa
Krafty Skillz - Insane Banger
Future Funk Squad Vs. Kraymon - Firewater
Gorillaz - Feel Good Inc (Stanton Warrior
slyde ft. ms posh - kiss kiss bang bang
Ed Solo & Skool Of Thought - When I Was A Yout (Krafty Kuts Remix)
Cut_and_Run - King of the Bongo (Breaks Mix)
Beatman and Ludmilla - Wake the fuck up

[ edrink.blog.hu ]

DJ Skyline
meghallgattam, tetszik <#eljen> esetleg egy tracklistet kérhetné(n)k? <#smile>

Geeryy
nekem meg az icicle - can't be. youtube

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé