5978
-
#4015 Köszi ebben igazad van. Csak jó kikaocsolódásként gondoltam én is erre a dologra. Nem is azért akarom jól csinálni mert mások úgy csinálják hanem mert tetszik.
Az a baj hogy a baráti társaságomba egyedül én szeretem a D&B-t, így meg nehéz. (Volt régen olyan havercsapatom akivel eljártunk, csak aztán különváltak útjaink)
Meg buliba mindenki dülöngél a piátol vagy mástól...
De köszi az érzékletes tanácsot! -
EK1TEP #4014 Nem lehet, hanem biztos hogy hülyeség
-
#4013 szerk. ne úgy táncolj ahogy mások. mozogj úgy ahogy neked jólesik erre a zenére és sokkal tisztább és őszintébb élményben lesz részed egy-egy buli végeztével.
ja . és tudsz járni is majd másnap :D -
#4012 ha már mindenáron ikszelni akarsz... :/
el kell járni bulikba, megnézni hogy más hogy ropja, és ellesni egykét mozdulatot. összehaverkodni srácokkal, barátokkal, ők is mutatnak egykét mozdulatot. aztán idővel azon kapod magad hogy "táncolsz" és csak úgy jönnek az újfajta lépések, akkor lesz egyedi az egész.
már ha beszélhetünk egyediségről egy tömegpopulárkommerszdivat "tánc" esetén : )
hidd el énis volt 2éve hogy ugráltam teljes gőzzel, de sokkal jobb amikor csak rázom a seggem, lötyögök az ütemre, és bólógatok a didzsé felé, mellé csápolok és rázom az öklöm a vipről ;) -
#4011 Srácok olyan klubbot keresek ahol meglehet tanulni rendesen Xelni és mindenki ezzel a célzattal jár oda. (Tudok vmennyire de nem elég jól)
Olyan közösségre gondolok amit a zene szeretet illetve tánc köt össze. Mások salsázni járnak én meg Xelni akarok ugyanígy.
Szerintetek van erre valahol lehetőség?
Lehet hogy hülyeség de tegnap ez pattant ki a fejemből... -
#4010 ismerjük, szeressük -
#4009 Nem tudom ismeri ki nem de nekem most ez a feeeeling
Spor - Molehill
csak gondoltam megosztom veletek -
Csucsu00 #4008 tipp! -
EK1TEP #4007 Ebben a SoulSeek progiban vannak odlalt a szobák és ott van dnb szoba nah oda belépek lesznek emberkék kiírja mennyi cucca van na és hogyan tudok tőlük letölteni?Mert van gomb hogy Search Files találok is pár számot vagy ennyi lenne amit talál össz vissz? -
-
EK1TEP #4005 ÁÁÁ ez a SoulSeek ez jóó! Nagy köszönet!!! -
#4004 Hm? -
#4003 jaja akartam mondani hogy ez a youtubeos cucc is rádióból felvett, szal jó eséllyel nincs másik verzió... -
#4002 ja olyanra. sajna csak az essential mixes verziokat talaltam -
EK1TEP #4001 Most komolyan...
Nem akarom már megint kérni hogy tegye fel valaki mert az már gáz lenne ezért kérdezem hogy honnan tudnám leszedni?Kerestem össze vissza sehol nem találtam!(torrent,dump)Más oldalt nem ismerek sajnos!
Banner alá ki lehetne rakni pár helyet ahol biztos megtaláljuk amit keresünk. -
#4000 már olyanra gondolsz amibe nincs belekeverve az airplane? -
#3999 hello
tudna nekem segiteni valaki? ez a szam kellene nekem csak sima high contrast mixben (ha letezik egyaltalan, ha nem akkor vmi info mikorra varhato)
Coldplay - Talk (High Contrast Remix)
elore is kosz:D -
a fellépők isteniek, a helyszín szép és chiiiill, ja és a jegyár? az meg egy vicc. : ) aki nem lesz ott az nagyon póruljár a nyár egyik nagy seggriszáldájáról lemaradva! -
#3997 Ha vannak itt breakbeat kedvelő emberek akkor nézzenek már át a topikjába , hátha ott is megismerhetünk egy-két jó zenét egymástól.
(Alig van benne pár hsz, de beraktam pár zenét, talán vki(k) követi példámat :)) -
#3996 Fel is ment -
#3995 elírtam...
fuckda -
EK1TEP #3994 Szal akkor ezt így keressem hogy fucka pack? -
#3993 na ezt elkurtam
megy linkbe
Fresh - Submarine Pendulum rmx -
#3992 addigis kis muzsika :)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uB1jmhQNH5A&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uB1jmhQNH5A&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> -
#3991 általában elég a havonta frissülő 8-10gigás fucka pack.
ha meg kell egykét szám akkro soulseek / torrent / fórum -
#3990 pont tegnap küldte át nekem ngcs kollega :)
mindjárt feldobom vhova -
EK1TEP #3989 Honnan szoktatok zenét letölteni?
Én csak a Dump -ot ismerem + ingyenes torrent oldalak de van olyan szám amit nem találok meg sajnos így sem
Ez a szám kéne: Camo & Krooked - Global Warming
Érdekes hogy találtam tőlük pár tracket de pont ezt nem! -
#3988 hm. ez azért szintekkel szebben szól : )
letöltés meg noparesz.
köszönöm akkor mindkettőtöknek -
#3987 ezt találtam
viszont letölteni nekem nem sikerült :S -
#3986 szerk.
ezen a vidin kívül sehol máshol nem találom : (
ez meg olyan tompán és dobozosan szól :/ -
#3985 lávjú -
#3984 parancsolj -
#3983 már azthittem ez lesz az :'( -
#3982 -
#3981 na most mutassátok meg hogy mit tudtok...
tegnap vettem fel dnbradio-rol egy számot
két részletben van, a másodikban vannak zajok, azok egy idióta flash játékból vannak amit játszottam közbe. tessék kiszűrni és megmondani nekem az előadót és a szám címét mert belezúgtam ebbe a számba.
első része
második része -
#3980 sőt
nézegettem youtubeon többi számuk is nagyon ütős mind
eddig nem is hallottam erről a formácioról
szal ami van jöhetne mind :D -
#3979 Ez nagyon bejövős (global warming)
esetleg mp3-ban? -
EK1TEP #3978 Köszi mindenkinek!
Nagyon jó féle számok! -
EK1TEP #3977 -
#3976 Sequent Industry - Promiseland
már egy jó ideje nagy kedvencem a Sequent Industry
Camo & Krooked - Global Warming
az ő zenéjükért meg abszolút oda vagyok