Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
u dont have to listen anybody else but me
viszont a hely igényes, kezdésnél mystif adta neki, de olyan halk volt a zene ... nem is értettem, mondom ennyi a dokkoló, a dikkóparadicsom? kb. 500W-nak tûnt.
aztán megérkezett mastif és széjjelcsapta a helyet, nemtudom mennyi dübörgött, de a falaktól kezdve a padlón át a nadrágon át minden bizsergett a mélyektõl. összeségében kár lett volna kihagyni.
örök trekkek még régiek 2002 körülrõl lassú, vokálos és szívmelengetõ.
Én általában azt szoktam élvezni a partyn ha valami elhúzza az agyam!
Pl amikor a szett kellõs közepén rákeverik ezt!
Ezek a zenék már annyira durvák,majdnem hardtechno csak tört ütemmel!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
áve
elsõ trekk. konkrétan földbe fogok gyökerezni behunyi a szemeimet és élvezni.
és tudod mit momy ? öröm lesz hallani mert elõtte nem volt alkalmam recsegõsre halgatni. ennyit rólad te kis .......................................... nem írom le mert a végén még hívsz valami redva nagyurat és felkiáltózól.
egy biztos reggel hatalmasat fogok röhögni a sok belõtthajú fehéröltönyös köcsögön, ahogy nem találják a helyüket a saját klubjukban, mert ellepték a melegítõs mészerbézes sapkás figurák :] öröm lesz nézni
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
1, momy említette, h van eladó meghívója (gondolom mindenféle "jöttmentnek" eladó, nem csak ismerõsöknek)
2, te erre válaszul írtad, h te akár ingyen is tudsz szerezni (így félig-meddig jogosan gondoltam, h akár "jöttmenteknek" is tudsz szerezni)
3, én csak azt írtam, h ha van akkor örülnék neki, ha küldenél. Szerintem nem voltam bunkó, vagy tolakodó
Persze abban igazad van, h nem azt írtad, h van. Tudom én is, hogy nem ezerszámra osztogatják a meghívókat, és ha tudsz szerezni akkor természetesen inkább az ismerõsöknek szerzel mint ismeretleneknek. Tiszta sor. Én csak fent írt fejtegetésbõl indultam, és ezúton elnézést is kérek a kirohanásomért.
Részemrõl téma lezárva. peace
😄😄:😄
Jahogy mert menõ?! értem, köszi
Vagy azt ki kell érdemelni?😊
Én tok 5-6 meghívót ingyé,sõt mikor 1ik tagtól kaptam azután mindenki kínálgatta a meghívokat..
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
a jó kis Chemical Brothers szám Shinichi Osawa feldolgozásának Brookes Brothers remixe 😄 nem rossz szerintem, lájtos' 😊
Lucio De Rimanez - Breath Of Steel
teljesbe kinnt vannak ezek valahol?
régóta próbálom letölteni,de sehonnan sem sikerül palotai 2003/10/04-es Bootleg Biznizz mixet. sajnos palotai oldaláról 2005 elõtti mixeket nem lehet letölteni,így esetleg már csak az marad, hogy valakinek megvan elfekvõben egy winyón. aki segít az vendégem egy sörre 😉
How much can you take,before you snap?
Paragon X9 - Chaoz Impact
ha van ra igeny feldobhatom a tobbi tracket is
Daze - Zum Geburtstag
2008. 09. 28. - breakbeat
Sway - Get 'em High (Stanton Warriors Ft. Sway) (Prod. By Stanton Warriors)
Krafty Kuts, Freestylers & Dynamite MC - Dynamite Love (12'' Version)
cut & run - suga daddio
Plump DJs - Shifting Gears (Stanton Warriors Remix)
Azzido Da Bass - Dooms Night (Switch Remix)
maelstrom - makossa
Krafty Skillz - Insane Banger
Future Funk Squad Vs. Kraymon - Firewater
Gorillaz - Feel Good Inc (Stanton Warrior
slyde ft. ms posh - kiss kiss bang bang
Ed Solo & Skool Of Thought - When I Was A Yout (Krafty Kuts Remix)
Cut_and_Run - King of the Bongo (Breaks Mix)
Beatman and Ludmilla - Wake the fuck up
[ edrink.blog.hu ]
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé