Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy Te esetleg közelebb állsz ehhez a dologhoz és több mindent látsz?
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
jó elnézést. én nem értem rá ennyire : )
de köszönöm a többiek nevében is 😉
u dont have to listen anybody else but me
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
(hozzátenném van sokszázgiga drumandbass-em, felét nem is hallottam még, de pont tegnap találtam totálvéletlen ezt ami a 4161-be van 😄 csak nem volt netem tegnap (routernek nem jött be a zárlat 😄) erre mire jönnék postolni a zenét már megelõznek...
szóval még egykét jóféle nõi vokálosdi 😊
jó szemezgetést (ha nem találtok valamit feltolhatom ftp-re)
Aphrodite & Beverley Knight- Sometimes
Axwell - I found you (high contrast mix)
Dj Deezel - Thunder
Dj Fresh - Submarines (Domestic cold war)
Electrosoul System feat. Yana Kay - Ļīæ±ñè Ñāåņ
High Contrast - Days Go By
High Contrast - Eternal Optimist
High Contrast - Forever and a day
Ill.Skillz- Bowser
Nero ft Alana - Solid air
Panacea - Found a Lover
Paul B feat Yana Kay - U & me
akinek esetleg kell normális minõségben
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
zenére garancia volt a lineup 😊
de akkor nem volt semmi para. (ami néha elõfordul) szóval zsír 😊
én majd 25-én osztom a denszt 😛
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Tudnátok nekem segíteni? 😛
Kellene nekem egy dnb szám,csak nem találom sehol...ez lenne az!
Akinek esetleg meg van priviben írhatna nekem. 😄
Youtuberól le tudnám szedni csak szar a minõség nagyon...
(remélem nem offoltam a topicot)
PS3/X360 user: Infernohun
ha elmegyek akkor a minimális költségekkel is 6-7.000
na most számításba véve azt hogy 25-én megyek dumdumlovesyou-ra inkább oda gyúrok... haverok küldték az sms-t hogy átrakták studioba végül.
mesélj milyen volt? 😊
ha már norfát kihagytam a haveri társaság miatt.
akkor ezt nem fogom ha esik ha fúj : )
én amúgy már kivagyok idegileg már mióta próbálok elmenni vmi joféle open air mulatságra de mindig közbeszól az idõjárás...gondoltam fields of joy a mentõ az ugyis verni fog mindent...és mostmeg ugytûnik ismét szombaton lessz felhõszakadás...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
de ezerszer leírtam már eztis. mégse jön majd el rajtam kívül senki 😄
én jólérzem majd magam 😄
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
valami törtet, valami szövegeset, valami feeeeelingeset! =)