Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg

berczely

Guer
bazzeg, bazzeg és pont meló van :S

VRSDM
most pénteken EDRUSH lesz 😊
jippp
és csak ezeröccá
jippp
corvintetõn

<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

év elején teltház volt az events hall-ba
aztán szinténteltház gyõrbe a dumdumlovesyou-n
lehetetlenelférés a zöldpardonba
és most ez.

nincs bajom a corvintetõvel (jó van, de attól még a hely nem vész), elmenni a haverokkal és berúgni ideal.
de most mégis... davidgettát is tegyék már syma helyett a markotabödögei falunapokba egy sörsátor alá...

szóval így nemotlevés :/

u dont have to listen anybody else but me

ThisZip
jah, békulcsnak vannak keményebb ütemei, de most SPL elõrukkolt egy újabb albummal, ahol visszanyúl a régi gyökereihez 😊, Khanage is jól tolja, igaz, inkább monotonabb ütemeket kedveli

gondoltam találkozhatnánk 😄, ismerõs nem tud jönni, de egyedül is tuti elmegyek! <#vigyor1>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

VRSDM
terápit megjártam már párszor.
de most egyedül békulcs miatt mennék... nem az én ízlésem a lájnáp

ThisZip
Sziasztok!

Jön vki Therapyra? 😄 Ma Studióban.

SPL, B Key és Khanage a külföldi elõadók 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

VRSDM
lájkit

Christiansen
Csináltam egy 3 perces remixet belõle (pontosabban Aubrey-Still standing-bõl csak inkább a LAOS-t ismerhetitek) timelapse képekkel
have fun😊

ngcsnet
ICR színvonal, ahogy az tõle elvárt<#eljen>

Guer
nahát, személyesen?

belehallgatás, infó, rendelés itt: http://www.drumandbass.hu/icr/album/
<#wave>
berczely
Hát te tényleg nagyon új vagy itt! <#idiota>

OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

sry már elmentem nemláttam hogy írtál 😄
ittvagy még?

\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"

berczely
<#wave>Szia!

Szasztok emberek 😄
én még új vagyok az sg-n, ez az elsõ hozzászólásom 😄
volt vki a drum and bass partyn petõfibányán nógrádmegyében?
mert én voltam 😄 és kurvajóvolt *.*

\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"

berczely

Hegi90
Nincs meg valakinek a grooverider - Where's jack the ripper c szám? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

VRSDM
sajna gagyi minõség de legalább cooh - fear of the dark !!! <#eljen><#eljen><#eljen><#szeret><#szeret>
erre tessék

ez meg amivel átvette a porondot propagandától. a cime ittvan a nyelvemen de most megnemmondom 😄

OrioN the S
en meg 8-ig csak egy teremmel odebb 😄 most ugy fajnak a labaim, hogy bekonnyezek

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
vágom 😄 már lementettem õket énis.
meneteltem egész éjjel mint egy hardcore katona : )

OrioN the S
<#gonosz1>

OrioN the S
Te beteg vagy 😄 en chillt hallgatok, mert mast mar nem birok...

VRSDM
mióta hazajöttem a lentebb linket cooh szól folyamatosan...
VISSZA AKAROK MENNI!!! <#rinya>

VRSDM
még mostis törnek fel élmények a tegnap estérõl.
cooh végefele panacea - found a lover mixe atyaúristen ment a kalimpálás ezerrel.
amit bánok hogy soad chop suey nem volt az megõrüléslettvolnamég 😊

VRSDM
ma reggel mondtam is a haveroknak hogy nem is baj hogy nem jöttek. ugyan õk is hallgatnak bézit de lágyfülûek még 😊

ugyan nem pontosan ez, de ugyan ezek a számok lettek keverve cooh-on
aki nem volt ott erre tessék 😉

végén nothing else mathers-ön azthittem sírvafakadok :')

OrioN the S
azert az a metalbaszas eleg elvetemult volt 😄

VRSDM
jaja,
épp megérkezek, találkozok másik ismerõsökkel majd valaki megbök hátulról " nem te vagy az ádám? " 😄 mondom de, esgéé? 😄
aztán ori is csatlakozott hozzánk.
elején melegítésnek jó volt espé,
aztán propagandánál már elsõsor, kezdõdött a teknóveretés, majd mikor cooh átvette onnantól végigmetálbaszatás, nem gyõztem csápolni : )
piszkosul jó buli volt!
mystificationt még picit hallgattuk a sarokba aztán léptünk mert az elõzõ két settet duplán végigtomboltuk 😊

OrioN the S
En is egyedul mentem, de hogy felismertelek 😄 Azert erzed 😄 Am hamar leleptetek... en meg 8-ig ott topogtam 😊

Szerintem kurvajo volt 😊

berczely
Részvétem... <#shakehead>

VRSDM
nagyon úgy néz ki hogy global beats-re egyedül megyek ...
hála a megbízható társaságnak körülöttem : |

REPS0L
jóvót.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

hy all, megnyílt 1 ój DnB rádió, érdemes meglesni: www.dnbradio.hu
OrioN the S
mindenki utalja 😄 na jo nem ,de a 85%

VRSDM
nem voltam ott sokszor, akkor jártam mikor bezárt a kulti. de mivel sose fogott meg igazán így mostmár nem is járok.

OrioN the S
johogy 😄

am k2 akkor tetszett amikor haveromek csinaltak es dekoztak... kb felismerhetetlen volt 😄 minden vilagitott 😄 meg a levego is 😄

VRSDM
K2-t szeretem, a hely maga hangulatos a kis folyosóival, meg vetített fényekkel a falakon. de valahogy sose volt ott meg az igazi buli életérzés. olyan feszengõs az egész hely :/

amúgy Orion jó hírem van 😄 Ismerõs hangosítja a xxx-et (direkt nemmondom melyik stage-n, hogy ne fikázódjatok) 😄 De õ mondta hogy a Goa lesz a legnagyobb, mind terjedelemre, mind hangtechnikai szempontból.

OrioN the S
azert ez jobb lesz, mint k2 😊

VRSDM
már csak 4nap és globalbeats !!! gyihááj 😄 nagyonvárom :]
legutóbbi Cooh-om úgy nézett ki hogy:
-péntek délután, suli után császkálás a haverokkal
-találkozunk a westend elõtt pár ismerõssel
-hát ti? mi suliból, és ti? mi megyünk moziba, sörözni, aztán K2-be kóóh-ra, nem jösz? 😄
-ááá nem...najó de 😄
suliból egybõl mozi - sörözés - K2, elsõsorban végigcsápolósmuri :] telefonon mutogattuk neki sms-be hogy melyik számot tegye következõnek, bitang volt nagyon 😄

VRSDM
ószám

OrioN the S
jah ertem 😊 akkor a goan megtalalsz 😄 bar NVC-re is kivancsi vagyok.

VRSDM
sajnos clubcool 😞
ahol a hangzás ugyan kivételesen brutál. de a hely kicsi, meleg, és a sör is drága (650/3dl) ja és okt.30-án

4432 - hát én úgynézki hogy az egyik hangosítós srác, aki játszik goat meg bézit, szóval császkálás lesz a részemrõl egészéjjelmindenfele 😄

OrioN the S
global beats bejatszik... de asszem nem azon a reszen leszek ahol Te :\ valtozasok leptek eletbe :|

berczely
State Of Mind?
Ez hol is lesz és mikor?

VRSDM
global beats . state of mind . system check . hardcore explosion . therapy ... ajjfranc akárhogy számolom sehogy nem fogom birni pénztárcával 😞

Guer

Törölt felhasználó
igenigenigen!!! ezt régen hallottam, és sehonnan sem tudtam megszerezni😄 köszi^^
Nagyon szépen köszönöm!

VRSDM