Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jippp
és csak ezeröccá
jippp
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
év elején teltház volt az events hall-ba
aztán szinténteltház gyõrbe a dumdumlovesyou-n
lehetetlenelférés a zöldpardonba
és most ez.
nincs bajom a corvintetõvel (jó van, de attól még a hely nem vész), elmenni a haverokkal és berúgni ideal.
de most mégis... davidgettát is tegyék már syma helyett a markotabödögei falunapokba egy sörsátor alá...
szóval így nemotlevés :/
u dont have to listen anybody else but me
gondoltam találkozhatnánk 😄, ismerõs nem tud jönni, de egyedül is tuti elmegyek! <#vigyor1>#vigyor1>
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
de most egyedül békulcs miatt mennék... nem az én ízlésem a lájnáp
Jön vki Therapyra? 😄 Ma Studióban.
SPL, B Key és Khanage a külföldi elõadók 😄
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
have fun😊
belehallgatás, infó, rendelés itt: http://www.drumandbass.hu/icr/album/
<#wave>#wave>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ittvagy még?
\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"
én még új vagyok az sg-n, ez az elsõ hozzászólásom 😄
volt vki a drum and bass partyn petõfibányán nógrádmegyében?
mert én voltam 😄 és kurvajóvolt *.*
\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
erre tessék
ez meg amivel átvette a porondot propagandától. a cime ittvan a nyelvemen de most megnemmondom 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
meneteltem egész éjjel mint egy hardcore katona : )

VISSZA AKAROK MENNI!!! <#rinya>#rinya>
cooh végefele panacea - found a lover mixe atyaúristen ment a kalimpálás ezerrel.
amit bánok hogy soad chop suey nem volt az megõrüléslettvolnamég 😊
ugyan nem pontosan ez, de ugyan ezek a számok lettek keverve cooh-on
aki nem volt ott erre tessék 😉
végén nothing else mathers-ön azthittem sírvafakadok :')
épp megérkezek, találkozok másik ismerõsökkel majd valaki megbök hátulról " nem te vagy az ádám? " 😄 mondom de, esgéé? 😄
aztán ori is csatlakozott hozzánk.
elején melegítésnek jó volt espé,
aztán propagandánál már elsõsor, kezdõdött a teknóveretés, majd mikor cooh átvette onnantól végigmetálbaszatás, nem gyõztem csápolni : )
piszkosul jó buli volt!
mystificationt még picit hallgattuk a sarokba aztán léptünk mert az elõzõ két settet duplán végigtomboltuk 😊
Szerintem kurvajo volt 😊
hála a megbízható társaságnak körülöttem : |
am k2 akkor tetszett amikor haveromek csinaltak es dekoztak... kb felismerhetetlen volt 😄 minden vilagitott 😄 meg a levego is 😄
amúgy Orion jó hírem van 😄 Ismerõs hangosítja a xxx-et (direkt nemmondom melyik stage-n, hogy ne fikázódjatok) 😄 De õ mondta hogy a Goa lesz a legnagyobb, mind terjedelemre, mind hangtechnikai szempontból.
legutóbbi Cooh-om úgy nézett ki hogy:
-péntek délután, suli után császkálás a haverokkal
-találkozunk a westend elõtt pár ismerõssel
-hát ti? mi suliból, és ti? mi megyünk moziba, sörözni, aztán K2-be kóóh-ra, nem jösz? 😄
-ááá nem...najó de 😄
suliból egybõl mozi - sörözés - K2, elsõsorban végigcsápolósmuri :] telefonon mutogattuk neki sms-be hogy melyik számot tegye következõnek, bitang volt nagyon 😄
ahol a hangzás ugyan kivételesen brutál. de a hely kicsi, meleg, és a sör is drága (650/3dl) ja és okt.30-án
4432 - hát én úgynézki hogy az egyik hangosítós srác, aki játszik goat meg bézit, szóval császkálás lesz a részemrõl egészéjjelmindenfele 😄