Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
A 25 perctől egy igazi eufória kerít hatalmába és kíváncsi lennék hogy ennek van e külön címe is ennek a csodának? Ha vkinek van ötlete kérem ossza meg velem! Köszönöm!
játszottam már pár haveros kerti grillen, pár óra minimót, és piszkosssul jó érzés, mikor valaki a te zenédre ordítja hogy " TEDDRÁ " vagy csak jönnek többen csörögni egy-egy zenére. pedig csak 20-30fős kerti bárbekjú volt, nem egy 10.000-es buli.
szóval ja. megvan a hangulata :)
áhh, majd máskor.. kiírta, hogy 3 óra, míg felteszi.. és van 3 szám, amit megakarok mutatni:D majd holnap:D
engem elege felvillanyoz, mert jo erzes lehet tobbszaz ember estejet kellemesse tenni ugy, hogy Te orulsz neki a legjobban es szereted is csinalni :) persze ehhez kell a megfelelo party animal+zenebuzisag :D
Megmondom őszintén engem nem villanyoz fel, hogy milyen jó lene közönségnek csápolni. De szivesen mixelnék én is dubstep és drum and bassesre olyan számokat, amik alapból nálam csak az elviselhető nyálas zenét ütik meg. Mostanában, meg ezek a számok jönnek be nagyon. Ehez viszont olyan tipusú mixprogi kell sajna. Az élő mixzenéket, meg mint irta orion kolléga, lehet tudni. nem kell ahoz se sok iq, hogy lásd adott stilusból, mi jön be a népnek. Ha télleg fingod sincs, akkor felmész egy külföldi sikerlistára és paff, megvan a playlist:D Ha meg már vagy olyan híres, akkor meg már csak a saját zenéidet kell játszanod, feltéve ha nem olyan buliba vagy ahol nem ez a cél. Ennyi, Ez a zene...
ha valaki kurvasok zenet hallgat es sokat partyzik, akkor tudja mi kell a nepnek. pl. ha egy tekno bulin a pult moge keverednek en mar tudom, hogy mivel kezdenek es mivel fejeznem be az 1-1,5 oras szettet ^^ szoktam is neha mondani, ha fos a zene, hogy "csak az mp4-em kell meg adjatok egy pultot es mutatok vmit" :D
2 honap mulva be is szerzek egy ilyet:
egy profi vesz egy zselés effektpadot aztán böködi. :)
amúgy nem az a zehéz hogy jól összekeverj két zenét.
a nehéz az adott buli adott hangulatára az adott közönségnek a lehető legjobbat lejátszani a millió trekk közül...
jól keverni szinte bárki meg tud tanulni akinek jó a ritmusérzéke, csak gyakorlás kérdése.
viszont jó szetteket összehozni, ahhoz már azért kell az a bizonyos művészi kvalitás.
zene készítéshez főleg...
Más progival meg más dj pulton zenét keverni. Mondjuk az se nagy ördöngősség sztem..
Nekem menne, nincsenek ilyen bajaim, csak a zenéket egy jó kis progival előtte, meg kéne csinálni. Úgy hallottam, hogy ezeekt az átmixeléseket, valamilyen zenei programal csinálják, csak azt nem tudom melyikkel. (az effektekre gondolok főleg, mivel BPM-et mindennel lehet állítani) És ha ilyen progi lenne, azzal lehet tudnék csinálni saját átmixeléseket:)
soundcloud a legjobb.
de nekünk jólesz rapidra is :)
hát ha nem is éppen DJzni, de megtaláltam a pincébe porosodó lemezlejátszónk, és belegondoltam, hogy milyen fless lenne már, ha azon hallgatnék dárét:) amúgy DJzésen gondolkoztam már, mert magamnak szoktam 1-2órás mixeket csinálni gépen (amik mások szerint jól sikerültek), de nagyon lámpalázas vagyok, szóval belőlem tuti nem lesz DJ:D
Dj-zni akarsz??:D Én am azon gondolkodom, hogy az ilyen exampel számokat, csak mondjuk magyar kivitelben (hasonlóan dallamos zenékre gondolok) meg kéne csinálni dubstep meg dnb kivitelben, ahogy angliában is csinálják a srácok. Már ebből nagyot lehetne szakítani, ha meglenne a megfelelő progid hozzá sztem:)