Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
juhuuuuuu!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Kisbé - Female Voice.. amint a címébõl is kiderül, az akkori csajvokálos számokat mixeltem egybe x)😄
Kisbé - I have the power.. majd rájöttök miért ez a címe😄
mukodj...!!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
#5007 nincsmit, bár nem én voltam az elsõ😞😄
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
25:05 - Grafix - Night Shift - Pristine
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
A 25 perctõl egy igazi eufória kerít hatalmába és kíváncsi lennék hogy ennek van e külön címe is ennek a csodának? Ha vkinek van ötlete kérem ossza meg velem! Köszönöm!
http://www.youtube.com/watch?v=7M9jdn99CAY
szóval ja. megvan a hangulata 😊
u dont have to listen anybody else but me
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ha valaki kurvasok zenet hallgat es sokat partyzik, akkor tudja mi kell a nepnek. pl. ha egy tekno bulin a pult moge keverednek en mar tudom, hogy mivel kezdenek es mivel fejeznem be az 1-1,5 oras szettet ^^ szoktam is neha mondani, ha fos a zene, hogy "csak az mp4-em kell meg adjatok egy pultot es mutatok vmit" 😄
2 honap mulva be is szerzek egy ilyet:
amúgy nem az a zehéz hogy jól összekeverj két zenét.
a nehéz az adott buli adott hangulatára az adott közönségnek a lehetõ legjobbat lejátszani a millió trekk közül...
jól keverni szinte bárki meg tud tanulni akinek jó a ritmusérzéke, csak gyakorlás kérdése.
viszont jó szetteket összehozni, ahhoz már azért kell az a bizonyos mûvészi kvalitás.
zene készítéshez fõleg...
Nekem menne, nincsenek ilyen bajaim, csak a zenéket egy jó kis progival elõtte, meg kéne csinálni. Úgy hallottam, hogy ezeekt az átmixeléseket, valamilyen zenei programal csinálják, csak azt nem tudom melyikkel. (az effektekre gondolok fõleg, mivel BPM-et mindennel lehet állítani) És ha ilyen progi lenne, azzal lehet tudnék csinálni saját átmixeléseket😊
ide majdnem fresh /fresh tagot raktam😊
omnomnom
anno linkeltem már párat keress rá ha lemaradtál volna. mert nagyon nagyokat adnak.
lastdaysofdisco 😮 (Y)(Y)(Y)
HIBA.