5978
  • v150r
    isten mentsen meg a pendulumtól. a tarantulával végleg elásták magukat nálam.
  • Geeryy
    CSODÁS
  • xy21
    mijezanagypangás????
    Jön pestre a PENDULUM!!!Nov.18 events hall
  • xy21
    OKs...
  • RIZLA
    Szerintem nem kellene ezen a tánc dolgon görcsölnöd. Lemész bulizni, és ha "megérint" a zene, már meg is tanultál rá táncolni.(na jo..... kis inspirácio sosem árt .... ):)
  • xy21
    Csak hosszab version kéne:D
  • windrunner
    nyomják
  • windrunner
    Na ebből már leshetsz el dolgokat de elég ismétlősen nyoják a fiuk lányok:) Amugy a videó SPL @ Mokka Cuka
  • OrioN the S
  • xy21
    Ha megengeditek még egy uccsó videót
    Ez az!
  • xy21
    Lááál de jóóó nekem!:D
    Majd eccer talán.:P
  • prezi
    "lemész a party oszt csak lesek"

igy van, és olyat nézel aki jol tolja :D beállsz mellé és már nem is leszel feltünő :D
  • xy21
    LOL igazad van 100%-ig!De vhonann csak megkell tanulni azt a táncot mer most elmegyek egy buliba oszt csak lessek meg álljak egész este?Hogy néz az ki:D Nincs vmi ötlet ezen kívül hogy lemegyek egy partiba oszt csak lesek?
  • prezi
    szvsz egy összevágott/loopolt video, ráadásul nem is a video alatti zenére nyomja... igy meg is lehet tanulni pfffffff :DDDDDc
  • windrunner
    Ez konkrétan LOL. Nem fogsz rendes "dnb Tnc" videót mert aki nincs szét cuccozva és még színvolnalasan is nyomja az sosem hagyn hog videózzák mint egy majmot...Én sem azért táncolok (mostmár nagyritkán) Partykon hogy valami láma felrakja a netre és mutogassa. Ha nem tudsz lejárni sűrűn bulizni akkor inkáb lötyögj vagy bólogass a zenére ha netn eljutsz valahová, mert sokkal szánalmassab az ha valaki ritmustalanul megpróbál droid módon monoton lépések közepette xelni.
  • xy21
    És ez milyen???
  • OrioN the S
  • RIZLA
    xDDDDDDDDDD
  • windrunner
    [[Concord Dawn - A Man for all season]]
  • OrioN the S
    [URL=http://youtube.com/watch?v=1CXf4IZ6oY4&mode=related&search=]Elvileg új klip ^^. nemrossz...lágy :)[/URL]
  • Geeryy
    en valahol itt lattam az sg-n (lehet hogy humoros aranyosba) de halali és magyar
  • v150r
    4 napja találtam rá erre a gyöngyszemre :P
  • Geeryy
    Egy kis tánci
  • v150r
    miskolcon szinte havi rendszerességgel van. debrecenben nemtudom mi a helyzet.
    miskolc
  • RaSTaBaNDiTa
    jókisdárenbéz oldal party ajánlóval fórummal...
  • xy21
    Istenem!Én nem tok csak úgy eljutni egy DnB partira.Olvasgatom mindig hogy hol vannak a partik de azok rohatt messze vannak onnan ahol lakom.
    Miskolc vagy Debrecenben nem nem nagyon szokott lenni, vagy csak én vagyok tájékozatlan?
  • windrunner
    LOL azért én óva intelek attól hogy egy ilyet bármelyik szórakozó helyen lenyomj:D:D
  • OrioN the S
    biztos lehet így is de... D: hát amit partikon tudnak egyesek művelni az.... az kemény :) De te most tényleg videókból akarsz megtanulni? :|
  • xy21
    ???Nem így kell???Vagy mi a hiba?
  • OrioN the S
  • xy21
    Találtam videjót hogy lehet dnb-re denszelni.Nagyon király.
    Itt lesd meg!!!
  • v150r
    nocsak.
    c4c? kötelező.
  • windrunner
    Nem lesz egyenlőre...Cause4Concerne lesz helyette:

DrumClub vs. Need4Speed
    2006. november 4. szombat
    Helyszín:Olof Pálme Ház 14.Ker.Városliget
    Jegyár elővételben 1500HUF,helyszínen:2000HUF

• OrioN the S
  • v150r
    juhújuhújuhú.
    na, erre se megyek el.
    viszont lesz psidream.
  • windrunner
    Ja és csak az újoncok felvidítására:

PLANET PENDULUM + MC VERSE @ Events Hall 06. nov. 18.
  • windrunner
    Preszi geciek:DD Témához hozzá szólva videót felejtsd el, partyn próbáld lesni azokat az arcokat akik egyedien nyomják és talán ütemre is steppelnek nem csak a kerek rángatja őket...(de sajnos ebből a fajtából kevesen maradtunk)
  • prezi
    sztem kérj tanácsokat wind mestertől :DDDDDd
  • OrioN the S
    :D rá kell érezni tesa ez nem így megy... én kicsit több ,mint egy éve járok partyzni és még mindíg nem nagyon akar menni csak az alapok...

Nézd meg egy bulin...hihetetlen egyesek milyen denszt le tudnak zavarni :)

Szal sztem járj sokat partizni és majd magávalsodor a feeling ;) Így videoból sztem tabu téma megtanulni...

szerk: szóljatok ,ha nincs igazam :) de én így látom.
  • xy21
    Lenne egy nagy kérdésem.Hogy kell DnB-re denszelni???Ha vki tud külgyön videót mer gondolom elmagyarázni nem lehet.