Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vérre=végre <#idiota>#idiota>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Fresh ER pres. Aquasky
@ 2005.04.02.
Helye: A38 állóhajó
Belépõ: 2000 HUF / 2500 HUF
Fellép:
Koncertterem:
Aquasky (777, Passenger)
Palotai (Tilos)
Sirmo (FPT)
Bergi (Fresh ER)
Mötörbár:
Mango(Tilos)
NaughtyNory (Tilos)
Svindler (Fresh ER)
Crez (Fresh ER)
infoline: 06702753659
lehet, hogy csak azérrt mert reggel van, és tökre le vagyok még lassulva, de igen jó ez a zene... nagyon utaztat, a lábam folyamatosan jár és a folyamatos background effektekre mindig felkapom a fejem. hanglatos. pörgõs. képzelõdõs. szerintem. 😊
How much can you take,before you snap?
Regelj egy másikat plsplspslspslpslspslpslspslsplssplspsls <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ha valakinek megvan a PRODIGY-Spitfire száma.az AZONNAL töltse fel valahova,thx 😛PPPP
Amúgy néha kell a "lájtosabb" is mert vannak olyan napok amikor nem tudom meghallgatni a zúzósabb számokat, és ezért csak hogy a stílusnál maradjak ilyeneket hallgatok. (De kellene több, még több ....)
😊
Elõre is köszi!
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
amugy van egy cd-m amin csak ilyen gitáros-vokálos zenék vannak!
asszem Drum 'N Bass - The Brasilian Classics a címe 😊
annak aki esteleg nem ismerné,ha van ilyen egyáltalán
tudnátok nekem mondani olyan számcimeket, amelyek nem hardcore hanem inkább ilyen felpörgetõs számok?
How much can you take,before you snap?
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
amióta van mp3 lejátszóm a 4. garnitúra fülest verem el... (1 éve sincs meg a lejátszó)
pl:
6.
8.
9.
10.
..a többi is jó de ezek= <#wilting>#wilting><#eljen>#eljen>