5978
  • DJ Skyline
    vedd fel mint hang, elmented mint mp3 és ennyi
  • Boconadi
    gecc nem lehetne letölteni valahonnan? DC-n néztem, de nincs fent :(((((((

Egész nap ez ment eddig:D
  • RIZLA
    hehe, 2 törpe jol nyomja :)
  • magus
    én voltam tavaly és elég vegyes volt a közönség ahhoz, hogy ne mondhassam a közönségről azt amit az ingyenes mokka cukka bulik után szoktam
  • Geeryy
    nem én mondtam
  • VRSDM
    a baj csak az (amiért kihagyom most) hogy hiába adom ki a 3000-t a hatalmas hangulat reményében ha a közönség rossz akkor megette az egészet a fene...
  • 5w0rdf15h
    ez kurvanagy fél órája ez megy :DD
  • Geeryy
    kár,hogy nem live.arra talan még el is mennek.nem baj majd jovore.
    szerk.: de igy is biztos hatalmas hangulatot fognak teremteni, jo szorakozast azoknak akik mennek.
  • Boconadi
    MEKKORA!!! :D
  • detegsteve

PENDULUM
  • Geeryy
    nincsmit a 3 komment (15:15,16:16,17:17) ez is egyfajta take
  • Dj Siegfried
    THNX THNX!!
  • Geeryy
    Kemal Okan és Rob Rodgers '99 '00 kornyekétől Konflict-néven szorta a zeneket pl: bios fear, messiash,outpost,bad acid stb stb.mostanaban szinte semmi.iden a Bulletproof - Shake The Foundations cd-n egy egy Konflict és Kemal remix.
  • Dj Siegfried
    Hi! Tud vki esetleg vmi infot Kemal & Rob Data ról? Nagyon régen nem jártak erre. Húzzák még? Vannak új zenék??? Nagyon köszi !!!
  • Geeryy
    /off
    uj radiohead album (In rainbows) csodas
    /on
  • detegsteve
    hali
    sztm a High Contrast-Tough Guys Don't Dance kellemes csalódás.
    én a hc-t nem tartottam a számomra hallgatható d@b-k közé,viszont ezzel az albummal belopóztak a fülembe.

ja amúgy a kiss kiss bang bang egy baromian jó film címe is.
    http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=071795

• The Garrett
    a vége felé szerintem ronisize, de szamcimet nemtudok, nekem is csak egy 2 oras settbol remlik :/
  • DJ Skyline
    hy
    igen, van mi ennek a számnak címe topik, de talán itt több esélyem van :D
    szóval, itt lenne ez a videó, van benne 2 szám, valaki nem tudja teljesen véletlenül mi az előadó / számcím? köszi
  • VRSDM
    :CC írígylemazokat akik ennyire ráérnek :D attól függetlenül jót nevettem rajta, és fix hogy megnézem még jópárszor...
  • magus
    butulás ezerrel
  • magus
    na végighallgattam párszor a lemezt, és annyira szerintem nem rossz. A tread softly meg a kiss kiss bang bang sztem jó számok rajta.
    amúgy az, hogy nem szól semmiről, sztem ebben a stílusban nem ez a fő szempont. van olyan ami egyszerűen csak jó. jó hallgatni. viszont rengeteg előadó van aki tényleg csak berakja az ütemet berak alá valami dallamot és kész, semmi de tényleg semmit nem tesz hozzá.
    izlesek es pofonok, nekem bejon a boritoja, olyan mint egy regifilmes plakat, a scarface terepmintaban
  • VRSDM
    bse + noisia = lead us
  • Geeryy
    tobbszori hallgatas utan is ugyereztem, hogy egyszeruen nincs semmi a zenekben, nem szolnak semmirol.olyan kis tucat osszedobott akarminek tunik.cover art is eleg silany szerintem.
  • magus
    miért? még nem hallgattam végig az egészet, csak ez a szám mászott bele a fülembe, ezt hallgatom épp egésznap. miért nem tetszenek az újabbak?
  • Geeryy
    a high contrast egyre szarabb, ez az lp szerintem ertekelhetetlen.
    ez egy vélemeny volt.na azert h ne legyek ennyire negativ az igazsaghoz hozzatartozik, hogy calibre nagyon jo remixet csinalt az everythings different-ből.NHS125P.keresettek rá.
  • magus
    Kiss Kiss Bang Bang -et hallgassátok meg, kellemes kis szám
  • VRSDM
    nem fájlcserélő topik :C
  • dj márkó
    HY-tok

baron wobble_inc.-whoa.ez nincs meg valakinek? mert én akár hol keresem nem találom.ha valakinek meg van akkor küldje már el légyszives erre a címre:[email protected] előre is kőssz
  • Hardstyl3r
    csakahollandDNB
  • VRSDM
    chris su + skc - crash
  • Dj Siegfried
    YEAH!!!
  • VRSDM
    akkor érthetően írjad le. vagy itt mindenki tudja hogy nálad mit jelent a "beteg" szó ? :C
  • OrioN the S
    Plan B - No Good (Chase & Status and Benni G Remix) (Y)
  • magus
    bele a szennyest meg a mosopórt aztán hadd menjen
  • Zizou5
    calm down little boy calm dooooown.
  • offkorz
    úgya populár szar,pendálá,ennyit erről,nameg azér mindenkinél okossabb ám te se vagy, :-c
  • offkorz
    bazmeg,én noisia és phace-t linkelek,és mondom betegz,(ez nálam,azt jelenti,hogy monoton,elvont,egszerű,de mégis kúrva jó mert van egy hatása,)erre jössz nekem pendálá-val hogy ez betegesebb,hát kúrvára jó,eléggé gyenge eresztés azér,és nem arról volt szó hogy zúzós e,félreértettél pajtás,és próbálsz kioktatni -.-
  • VRSDM
    az iksz a populár fiatalos része. a lötyögősebb az öregebbek (NEM LESZÓLÁS NEM FÉLREÉRTÉS!) része...
    nameg van aki ugrál-nyomja faszán de nem keresztbe...
    /ettől függetlenül hogy sokakszerint gáz és csicska stb. énis ikszelek. a magam módján...

[apro]szerintem :$ aztán lehet nemjóllátom. nemvagyok ősdéenbés *-*
  • DJ Skyline
    nem vagyok tánc expert, így kéretik nem lehurrogni! a DnB-re való táncolás csak az ikszelgetésekből áll, vagy azért van más is?:D
  • VRSDM
    nemtudom neked ebbe mi a beteg :C

ez már betegesebb (kár hogy kevés benne a torzítós-zúzós-dübörgős-nyújtott basszus :(

the terminal /populár pendulum de még ezis zúzósabb annál amit te linkeltél -_-