Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem megeri beszerezni.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
de Windnek hála már meg is szereztem eme gyöngyszemet : Tactile - No More Violence Remix (bootleg).mp3
<#worship>#worship>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
szerintem ezt keresed nincs meg,de nem is nagyon talalom sehol.mind1 remelem segitettem.
@ 2005.09.24.
Helye: Club Play, Gödöllõ (Ganz Ábrahám u. 2.)
Belépõ: 1500 HUF
Fellép:
Vicious Circle (UK - Renegade Hardware, Defcom, 1210, Universal Project)
Painkiller (D - Killerbreaks)
Jade&Matt-u (Black Sun Empire Rec., Moving Shadow)
Soundhunter (Need4speed, Sound-o-phonics)
Qlr (Break|Fast, Sound-o-phonics)
Mc Columbo (Killerbreaks)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
csak tegnap este már nem láttam a szememtöl csak a nowsoundra figyeltem...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
tuti jo lex csak nekem már elegem van a kashmirbol
nem lenne tul sok kedvem már ahoz a lukhoz...
Amugy lesszmég elvileg Szept 24.én Ill.Skillz, és 14.én Wildchild...

egy kis breakbeat:
és egy kis dobbaszus:
természetesen az olofban lessz...
Ide,ha esetleg valaki... 😛
Ez érdekes lesz:
Láttam tegnap a Viva-n egy új Anima S.S. klippet.
Nem emléxem a szám címre,de asszem angol címe vót.
Ha vki tudja,hogy mi lehet,esetleg linket is tud,az KIB*SZOTT jó lenne.
Köszi.
^J^
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Lufi powa
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egyszer láttam a dal végét a tvben és teccett<#vigyor2>#vigyor2>
szintén dobogós 😊
nálam dobogós 😛