5978
  • VRSDM
    jut eszembe valaki nem tudja hogy pontosan miféle orvosi gázt töltenek a lufikba? *-*
  • ecneb
    nekem ez nem elég :DDD am attól vagyok kikészülve :D nojzia meg még mikor lesz .... :(
  • magus
    háteztmoszazonnalleszedjük ^^

ezt a számot hallgassátok meg, végigböngésztem az új zenés torrenteket, és ilyet találtam, VA - Russian Vocal Drum and Bass

itt van egy szám róla, bizarr ez az orosz ének alá : D
  • Hardstyl3r
    tudja valaki ebben a szettben kb a negyedénél a szám címét??
    amelyikbe az acid hang van
  • Geeryy
    penteken volt state of mind. 2007.12.14. FUTURECULTURE w/ DJ MADD (DNBRADIO.COM) @ EGER, EGAL CULT CLUB. 2008.01.18 Noisia @ ?.
    nem azt mondom, h ez minden hetvege de azert a "egy kiba dnb party sincs" kicsit erős.
  • ecneb
    nemolyan nemolyan :D hc akkor úgymondom
  • VRSDM
    végül bluehole-ba lyukadtam ki supersonic-on. a parti valami fergeteges volt. a hangulatom meg ocsmány :D
  • The Garrett
    Fabriclive35 mixed by: Marcus Intallex

Ez se kispályás muzsika :o
  • berlinboy6329
    hardcore?:O

pl?
  • RIZLA
    :)
  • ecneb
    de utaállak titeket itt egerben egy kiba dnb party sincs már unom a fejem csak a hardcore :S:S
  • RIZLA
  • VRSDM
    ma[center] K2 - RAIDEN
  • ecneb
    http://youtube.com/watch?v=nhdHlnUGhCI
  • The Garrett
    London Elektricity - Hospital Mix Five ( 2007) [FLAC]
    magusnak sok sok szeretettel ^^
  • Hardstyl3r
    Sound Forge 9.0 -val állitólag lehet de sajnos nemtom kezelni:(
  • RIZLA
    probálkozz vmi olyan progival, amivel el lehet érni az oldalon elvileg elérhetetlen tartalmat.Nem tudom a nevét, vmi website downloader a neve tlán.de létezik ilyen .....
    #streamripper csak rádio adást tud rögziteni tudtommal winamp alatt.
  • Hardstyl3r
    van rá valamilyen progi? streamripper vagy ilyesmi??
  • Hardstyl3r
    lehetséges innen lementeni ezt a szettet mp3-ba hogy winampon is lehessen hallgatni??? (felső sor 3.dik)

Eye-D & Hidden @ DEDICAT3D Melkweg 26-10-2007
  • ecneb
    hmm nektek mi a véleményetek az "ikszelő" emberekről ? így amióta jutub van meg így ovlasgattam pár fórumot csak fikázzák őket nemtom... mostezhogyvan :D bár én nemtudok anynira semmit max ha részeg vagyok próbálkozok de ... :S
  • DJ Skyline
    heló!
    itt lenne egy kis szösszenet egy számból, kíváncsi lennék az előadóra / számcímre! köszi előre is!
  • Joy Division
    Sziasztok, most alakuló pesti zenekar keresi dj-jét( bocs nem vagyok annyira otthon dnb-ben de olyan vkire gondolok aki keveri az alapot egyebek...mint kasabianban pl.. szóval nem technora)
    az remek lenne ha emellett billentyűzni is tudsz.
    ezeket hallgatjuk: Kasabian Bloc Party Coldplay The Strokes U2 Placebo Oasis Pink Floyd Snow Patrol Solution Arctic Monkeys Doors Joy Division The Verve Primal Scream The Stone Roses Linkin Park Beatles Kinks Radiohead....
    Brit/Rock-Pop , Alter/Prog/Beat , Indie:Slimie/Baggy, Lo-Fi/Funky...
    Drum N Bass , Jungle , Electro....
    átlagéletkor 18körül legfiatalabb tag 17 legidősebb 21
    rengeteg dalszöveg megvan már írva...nagyon zorall lenne ha összejönne ez a felállás egy keverőssel
    bocs ha vkit zavar h ide írtam ezt le de máshol nem találtam formákat:(
    Nagyon örülnék neki h ha mindenki szólna ismerősének akiről tudja h ilyen zenét csinál h érdekli-e. csak anynit tudok mondani h tényleg..félelmetesen zorall lenne. keverős nélkül is ütnek a dalok ..de teljesen megváltozna a hangzás és másfajtadolgokat is kilehtne vitelezni... gitárokon amúgy effekteket használunk soxor.
    címem : [email protected] Norbi
    + ha valaki tud még dnb fórumokat lécci írja meg címemre előre is köszi,.
  • frank barella
    szisztok!!
    Ott sajnos nm lehet megtalálni a dj loxy s tilos rádiós mixet...

üdvözlettel:
    frank barella
  • offkorz
    eszméletlenjóak.
  • VRSDM
    ikszelős lány rajza, tablet-el :] (sajat :$)

[center]
  • ecneb
    tilos.hu
    dnbsets.de
    drumandbass.hu
  • frank barella
    Sziasztok!!!!
    Kéne nkem egy segitség keresem a 1999.06.26.Dj Loxy-Live Tilos Rádiós mixet...Honnan tudnám megszerezni vagy letölteni...
    Előre is Köszönöm a segitséget...Aki tudd nkem segiteni nagyon megköszönném...

üdvözlettel:
    Frank Barella
  • VRSDM
    pm-ben ;]
  • berlinboy6329
    Áhhmm....Ha visszaolvasnál rájönnél h PONT nem rád gondoltam.Hanem a másik 2re.Te voltál az 1etlen aki próbált vmit segiteni(még ha nem is találtam semmit sem.)
  • VRSDM
    "(És ha még 1 olyat levágtok mint multkor lerúgom a veséteket)"

és még jópofizzak hogy számokat írkálok? majd holnapután ;]
  • berlinboy6329

Ebben a hszben lévő zenéhez hasonlót keresek.Tudnátok pár előadót mondani számcimmel?(ha nem akartok visszaolvasni,akkor spor-103 degrees ről van sz)

(És ha még 1 olyat levágtok mint multkor lerúgom a veséteket)
  • Geeryy
    18-as bulik kellenek es akkor ez nem gond.
  • VRSDM
    hát nekem is ismerősök jópáran. therapy - therapy - therapy. akik ugyan 18-19 évesek. mind1, sztem nincs ezzel gond én is 18vagyok (leszek1hét múlva) így engem meg a 14-15 évesek zavarnak :D
  • magus
    azt hallottam a hely meg a buli kemény volt

ezzel némileg ellentétes ami a képekből lejön hogy csak 16 éves mindenhol színes golyók meg övtáskák tömkelege
  • RIZLA
    hehe.... nekem ez már nagyon "elvont".....:D
  • VRSDM
    miabajod?
  • RIZLA
  • VRSDM
    therapy-s videk, valaki volt? kemény lehetett (ahogy hallottam :] - meg ahogy látom)

panacea
    megezis
  • RIZLA
  • RIZLA
    2.