Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
drogozni szabad de csak okosan lehet, fiatalok pedig naivak ezért néha (sokszor) túllõnek a célon. eredmény: sok-sok fiatal szarkészen harangozik a tánctéren balra-jobbra, világukrol nem tudnak de leszögezik, hogy ez a világ legjobb partyja... és ezt minden héten 😊
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Régen engem is bosszantott h a szomszéd "Pistike" is hasonló stilust próbál magára eröltetni amit esetleg én is hallgatok és eggyáltalán nem állt jól neki ,de késöbb rájöttem h az mégsem az a zene amit én hallgatok!
D&B és D&B között bizony van különbség😊
privát kérdésem pedig az lenne h honnan lehetne hozzájutni Bassface Sascha mix-hez?
oldalt v. valami linket adjatok és ne file-megosztó progit mert az most kihúzva😊
██
Már az egy evvel ezelotti allapothoz kepest is tul sok olyan ember van akiken inkabb csak mosolyog az ember,igenyes bulikon is egyre tobb a poke. ez szerintem igy nem lesz jo....
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Olyanok kellenek amik jó dübörgõsek
Most kezdek ezzel a zemei stílussal foglalkozni!
Ez ilyen tuc-tuc zene ?
végre megtaláltam a Drum & Bass témát...ezentúl én is itt fogok fórumozni ! :>>
Drum&Bass [ Dave ] [ party men ]
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Bocsi, de mikor hallotad elõszõr ,hogy szted most fog betörni valahová is?:SSS
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
rátesz egy újabb lapáttal a dnb popzenésítésére, gondolom egy héten belül minden diszkóban ez megy majd
Hologroove + Mozaik - Live at Pubi Caffe 2005.09.09.
01 Source Direct - Call & Response
02 Moving Fusion - Sound In Motion
03 Future Cut - Wiplash
04 Kemal - Pace
05 RAM Trilogy - Mindscan (Ed Rush & Optical remix)
06 John B - Xlem
07 Ed Rush & Nico - Proton
08 Usual Suspects - Spawn
09 Source Direct - Boomer
10 Bad Company - The Nine
11 Dom and Roland - Killabullet
12 Amit - Pirates
13 Total Science - Out Of Touch
14 Mowgli - 101 Breaks
15 Source Direct - The Pace
16 Source Direct - Strike Like A Cobra
17 Future Cut - Obsession
18 Deep Blue - Helicopter Tune
19 Ed Rush And Optical - Medicine
20 Ed Rush And Optical - Medicine (Matrix rmx)
21 Ram Trilogy - Titan
22 TGM & Cytech - Feb21st
23 Krust - Warhead (Ram Trilogy rmx)
-->Ed Rush And Optical - Cutslo
24 Decoder & Substance - Dogfight
25 Technical Itch - LED
26 M/CR Movement - The Slice
27 Absolute Zero & Subphonics Code (Future Cut Remix)
28 TeeBee - Fingerprints
29 Loxy - Caution
30 DJ Sifu - Solenoid
31 Alex Reece - Pulp Fiction
32 Mr. Loco - Guilty