3D Stúdió Max
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello!
SMax R3 biblia 3900-kért! 2 kötet, össz cd, sértetlen.
ha kell: mail: inquizitor at freemail
Bocs az offért, de a kutya se nézi a hirdetéseket...
Üdv,
i.
SMax R3 biblia 3900-kért! 2 kötet, össz cd, sértetlen.
ha kell: mail: inquizitor at freemail
Bocs az offért, de a kutya se nézi a hirdetéseket...
Üdv,
i.
Eladó vadonat új PNY NVIDIA Quadro FX 1300 grafikus kártya Kecskeméten. (Paraméterek a linkre kattintva elérhetõk.) Ár: 40 000 HUF. Garancia: Max 1 hónap, mert nem dobozos!
Érd.: e-mail: [email protected] , illetve telefon: +3606308569186 .
Érd.: e-mail: [email protected] , illetve telefon: +3606308569186 .
Hy!
Ackro: honnan veszed, hogy ez az elsõ??????????
Ez az elsõ nagy program. Én már úgy 2 éve programozok, ne mondd, hogy ez az 1.
És nem olyan nagy fa az, mert még ott van mellettem 2 másik programozó, akik vágják a témát.
Ackro: honnan veszed, hogy ez az elsõ??????????
Ez az elsõ nagy program. Én már úgy 2 éve programozok, ne mondd, hogy ez az 1.
És nem olyan nagy fa az, mert még ott van mellettem 2 másik programozó, akik vágják a témát.
Jha, igaz. De látod, ennyi idõ után is, csakcsak elõkerült ez a topic. 😊 Szóval. 😊) Szóval, a tömegmanipuláció fegyverével állunk szemben! 😊))
per aspera ad astra
Hehe látom felfedeztétek a tesó topicot 😊
LionTR: az a topic 2002-ben kezdõdik, ez meg 2000-ben, egyébként igazad van a nagyhatalmasságú noxon köcsöggel kapcsolatban! 😊
Baz: én dolgoztam játékfejlesztõ csapatban 3d grafikusként(a játékaikat ki is adták) ott a legképzetlenebb programozó is annyi ideje programozott mikor odakerült mint ahány éves te vagy, én ezt csak azért mondom, hogy a lelkesedés sajnos nem elég sok esetben, de ettõl függetlenül nem leszólni akartalak, mert minden elkezdõdik valahogy, csak szerintem kemény fába vágtad a fejszét így elsõre és ennyi.
LionTR: az a topic 2002-ben kezdõdik, ez meg 2000-ben, egyébként igazad van a nagyhatalmasságú noxon köcsöggel kapcsolatban! 😊
Baz: én dolgoztam játékfejlesztõ csapatban 3d grafikusként(a játékaikat ki is adták) ott a legképzetlenebb programozó is annyi ideje programozott mikor odakerült mint ahány éves te vagy, én ezt csak azért mondom, hogy a lelkesedés sajnos nem elég sok esetben, de ettõl függetlenül nem leszólni akartalak, mert minden elkezdõdik valahogy, csak szerintem kemény fába vágtad a fejszét így elsõre és ennyi.
noxon, o hatalmas ura eme tokeletesen felesleges, abszolut rossz helyre elhelyezett forumnak! Nezz mar korul egy picit egy forumon, mielott temat hozol letre, nezd mar meg a felepiteset ahelyett hogy itt istenited magad.
Tenyleg nem akarlak bantani, de iszonyu noobsag volt ez toled...
Tenyleg nem akarlak bantani, de iszonyu noobsag volt ez toled...
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Most akkor 2 MAX topic van?! <#mf2>#mf2>
MAX-al kapcsolatos eszmecserét szvsz továbbra is http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1024035655 itten, ha meg hazai CG iparról folyna a csevely, akkor vmi más név kellene a topicnak, hogy el lehetssen kerülni a frisen SG-re látogató, álatlános 3D Studio MAX témakört keresõk megkeverését. Így is elég darabos a CG community. 😛
A.
MAX-al kapcsolatos eszmecserét szvsz továbbra is http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1024035655 itten, ha meg hazai CG iparról folyna a csevely, akkor vmi más név kellene a topicnak, hogy el lehetssen kerülni a frisen SG-re látogató, álatlános 3D Studio MAX témakört keresõk megkeverését. Így is elég darabos a CG community. 😛
A.
per aspera ad astra
Hát vannak profik is, csak tudni kell, hogy hol taáljuk meg õket
akkor max kis lelkes amatõröket találsz akiknek még van idejük marháskodni, de az meg olyan is lesz. Azért sok sikert! 😊
Jó vicc
Ha lenne máni, akkor nem az sg.hu-n keresnék embereket...
Amúgy is ez egy garázsproject, amiben tudvalevõleg nincs $!
Ha lenne máni, akkor nem az sg.hu-n keresnék embereket...
Amúgy is ez egy garázsproject, amiben tudvalevõleg nincs $!
HY!
Van itt vki, aki részt szeretne venni egy játék készítésében?
Van itt vki, aki részt szeretne venni egy játék készítésében?
Valaki nem tudja hol találom meg a Aurum Boca féle 3ds max-hoz készült magyarnyelvû könyvét?