Mit hozott a Jézuska??

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
De itt a Mit kaptatok karácsonyra - errõl kéne írni.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

ez jó 😄
én most fedeztem fel a teva mellett a merrellt is 😊
épp most nézegettem a honlapot és teljesen korrekt!
nekem is eszeme jutott errõl a tefalosról valami 😄 minden idõben teva cipõben...ez meg a tisza 😄
Peetboy
"Teva te mindenre gondolsz" - Ja az Tefal Hehe

a teva szandálban én is simán elmegyek dolgozni nyáron😊
Szerintem a teva cipõk nem csak túrákhoz jók, én dolgozni is abban megyek. Ma is a bakancsomat vettem fel, ebben a szép idõben szerintem kell 😊 Kényelmes,és tényleg nem töri a lábat, és megtartja a bokát.
Az én szívemhez is közelebb áll a Teva,nekem valahogy jobban tetszenek az õ cipõik😊 Magashegyi túrák alatt mit értesz?Hova szoktatok járni?
Nekem is Merrell bakancsom van és én is csak ajánlani tudom,mert érdemes rá beruházni,ha minõségi cipõt akarsz ami nem megy szét attól,hogy kétszer felveszed,akkor neked a Merrell a neked való.Én hordom magashegyi túrákhoz is,vagy akár csak ha sétálni egyek,de még egyszer sem törte fel a lábamat.
ha már a kirándulásoknál tartunk,akkor had említsem meg a Merrell-t,szerintem,ha valaki kirándulni indul,akkor én spec. azt ajánlom,mert nekem sosem okozott még csalódást a bakancsom.
én végre megkaptam álmaim teva szandiját,igaz nem túl szezonális a dolog,de nyron nagyon jól fog jönni,hû társ lesz a kirándulásokban😉
Peetboy
Én mindent 120%-ra nagyítok, mert olyan apró minden, nem tudnám elolvasni.

Egy eurót, hogy ma se haljunk éhen 😄

byzhouse
csak akkor aprók ha hátradõlve nézem a monitort 😄 amugy jó és szoknia kellet a szememnek

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Peetboy
Jé, akkor te is ilyen moncsit kaptál mint én. Jó is ez. Csak aprók a betük de nagyitva jó.

Fa testápoló? 😄

Ezt hozta a Jézuska (L)

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

byzhouse
Samsung EX2220 21,5col Full HD LED,faszájos gépet,pólók,tusfürdõ

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Peetboy
Samsung EX2220 21,5col Full HD LED monitort, amit ma kaptam meg. Könyvet, Old Spice dezodort, sört, narancsot.

Croano
nintendo wii-!!!!!!!!!!!!!!!!!éljen!!!!!!!!<#crazya><#finom><#vigyor4><#vigyor><#vigyor><#vigyor3>

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Makettet,pulóvert,takarót

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

smith09
Könyv, Raffaeló golyók, Old Spice Stift
7131
1,5 nap Magyarországot😊

vagmafia.com

kinek mit hozott a fa alá?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

_Atti_
ki tartja ma?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Gladiator
akik ma tartják mit kaptak?

PLackó
az rám is rámférne😊mondjuk egy proci

Dynamic
Na a sok monitorfejû mi mást kapott volna, mint hardvert<#mf1>
PLackó
parfüm,apámmal DVD lejátszót,10 db írható cd.

Narcotic Syntax
wehheehe

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

ThePartyFace
sok-sok pénzt amit jol el lehet kolteni csunya drogokra😄DD

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

grats bár neked egy könyv hasznosabb lenne😛

LittleL
mosogatógépet vettünk, nagyon szuper, még el is törölget. <#nyes>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
a végleges megoldás. DD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Jengám nekem is volt, de ideges lettem, és összeragasztottam az egészet :-)

Punker
különösen 1-2 pohár borocska után 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
társaságba teljesen jó móka 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
a 2. képen már nincs rajta, persze ahoz a játékhoz kell is 1 értelmi színvonal.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
de legalább van ott értelmes ajándék is 😊 jenga rulzik

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Te figyelj, téged átvertek :-)
Ez nem is Jézuska, hanem egy alaplap, egy prockó, és egy tápegység :-)

balumaci
azaz <#nevetes1>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

DBoy
Hello-Belló!
Az én jézuskám 😊

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

"Karácsony alkalmából 1 hónap VIP regisztrációt kaptál."
Köszikösziköszi :-)

I.C.ram
Nem. Egyszerûen ezeket lehet kapni a Duty-Free boltokban 😊
Scholes18
Qrva fasza a Supra!

Glory Glory Man United!!

hen-tes
cdés, és át kellett másolnom 😞

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

balumaci
És ki is írta egy Princo DVD-re? 😊

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

hen-tes
anyukám leszedte nekem a hálv lájv kettõt 😮

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

[HUN]PAStheLoD
überkomoly 😄DDDDDDDD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

robotnyk
már kevés az 50k hsz ezzel a nickkel, mi? 😊
én egy 17esLG monitort, Creative 2.1es hangfalset-et, egy naon állat könyvet, ilyen fasza takarót(oan selymes😛), ilyen érdekes ányágból készült lepedõt(szintén kedves)egy nyakláncot, magamtól magamnak Marilyn Manson - Holy wood és 2500at eddig.majd ma este.......😛

Oldal 1 / 5Következő →