House Section

← ElőzőOldal 40 / 40

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
hja jó.

VinylToy
A brogos pedig azért brogos mert jobban hangzik... és inkább viccesnek szánjuk, mint lekicsinylõnek 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Hát akkor keresgélj még...van elég olyan zenéje még ami a Musica alapján bejönne...Blackmail pedig alap 😄

Olav Basoski

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

JAST
miért brogos? tehát miért b-vel? kezdem magam mûveletlennek érezni 😊

Basoski-tól Musica-t ismerem, az tényleg elég ütõs, viszont a Playing da game nagyon nem jön be...

Dani20
nocsak odab****osak?
ilyen kifejezéseket csak a brogosok használnak
eheh

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

VinylToy
Nekem pedig pont a korábbi munkáik jönnek be, ezek már inkább ilyen hard-house-os dolgok...annyira nem jóak 😊

The Freak - Funky Latino
Mac Zimms - Feel What I'm Feeling

Na ezek az odab***osak 😄D

JAST
Mac Zimms amit The Freak -el közösen lemûvel na az komoly durranás!
Perfect Phase - Horny Horns -ra gondolok elsõsorban 😊

Dani20
ezek kik?
😄D

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

VinylToy
Nekem pedig:

Olav Basoski, Antonie Clamaran, Robbie Rivera, Mac Zimms, Silvio Ecomo, Cevin Fisher

😄

topic up!

számomra õk az etalonok: Junor Jack, Room 5, Axwell, Phats and Small

és pár kedvenc szám:
phats & small - feel good
mambana - libre (axwell vocal mix)
Room 5 - Music & You (feat. Oliver Cheatham)
Room 5 - Think About U
Junior Jack - Da Hype
Junior Jack - E Samba

Kenny
KENNY!!!KENNY!!!KENNY!!!
CSOCSO
CSOCSO!!!CSOCSO!!CSOCSO!!!
CSOCSO
Hát aki zenebuzi vazzeg😊 Ja hogy mi azok vagyunk nembaj a GC videokat is tõlled töltöttem le képzeld mostmár 550 megányi GC videóm van de ezt mér itten kell megbeszélni?
CSOCSO
Gyerekek jo zenéket akartok???
1)Hallgassátok a www.1groove.com oldalt!!
2)keressetek rám a napsteren a nevem:CSnullaCSnulla tehát:
CS0CS0 nem O val hanem 0(nulla) val!
3)Vannak olyan oldalak ahol fullso zenék vannak ilyen mint ez:
www.extra.hu/klimo
a napsteremen kb 150 olyan housetrance zene van ami fenomenális és igényes!!!!legjobb zenék mindenhonnan!!
Dikkma
Télleg jó!!
← ElőzőOldal 40 / 40