House Section
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mos the annual 2006 cd 2 track 7 -> Hound Dogs - I Like Girls váááá ez alatt a that feeling c. klasszikus dallama megy? vagy melyik, nem ugrik be, de imádom!
valaki segítsen mi ez mert megõrülök helyben!!!!!!!!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
komoJ
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
nagyon megköszönném ha valaki megdobna egy tracklistával... durva egy mix
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"01 - Steve Angello - New Jack" <#vigyor>#vigyor>
őőő
A SZÁM EREDETI SZERZÕJÉTÕL!!4 <#falbav>#falbav>
És ez meg is fog jelenni normális bakeliten? 😮 Melyik kiadónál vagy?
Mixeid? Jaa te keversz is? Még nem hallottam egyet se.
bár nehéz lesz a deep dish remixet legyûrnie 😊
A Breakout alapján kreatív lehetsz, van amúgy más jó SAJÁT számod is? Szívesen meghallgatnék 1-2t, vagy akár samplekat belõlük <#rolleyes>#rolleyes>
David Guetta - World is Mine (D-Formation unreleased remix)
Ismerõs a neved. Nem te csináltad azt az iszonyat jó Breakout c. zenét? 😊
Daneel-B vagyok , szintén egy nagy house rajongóó :-) ! Úgy látom ,hogy hasonló zenei ízlésû arcok vannak mint én ,így csatlakoznék az eszmecserétekhez meg a zene csereberéhez néha néha !
Üdv: Daneel-B
őőő
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ez a mix szerintem tetszeni fog az elektrohouse kedvelõknek, nekem annyira nemgyerebe. Csak egy szám a közepén, valaki majd elárulhatná mi az! Töltök fel hamarosan kis részletet belõle.
Moby-Remixed-(Advance)-2006-RNS
Track List
----------
01. Lift Me Up (Superdiscount Mix 3:13
- Radio Edit)
02. Raining Again (Steve Angello’s 6:56
Vocal Mix)
03. Beautiful (Benny Benassi 7:04
Remix)
04. Slipping Away (Axwell Vocal 7:31
Mix)
05. Where You End (Tiga’s All I 7:07
Need Is To Be Sampled Mix)
06. Beautiful (F*** Me I’m Famous 6:43
- Remix By David Guetta And
Joachim Garraud)
07. Slipping Away (MHC Radio Edit) 3:36
08. Dream About Me (Sebastian 6:38
Ingrosso Remix)
09. Lift Me Up (Mylo Mix) 6:43
10. Raining Again (Ewan Pearson 7:09
Vocal)
11. Dream About Me (Booka Shade 7:16
Remix)
12. Slipping Away (Zloot Remix) 4:27
13. Dream About Me (The Shortwave 4:38
Set Pick ’N’ Mix)
madonna - hung up (breno barreto tribal mix)

romain_curtis_feat_ryad-sun_inside__phillipe_b_remix