Crack

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a linket, de sajnos nincs rajta ez. 😞 Nem tudom hol lehetne még megnézni...

Balumann
Sztem igen, ez a topic nem ezért van nyitva.
www.gamecopyworld.com ezen keresgélj itt minden játékhoz van crack. És akkor nem kell töbet kérdezõsködnöd. (ezért sincs értelme külön topicnak erre)

Talán rossz fórumba írok?

Senki nem tus segíteni? <#help>

Mobility nevû játékhoz keresek crack-et. A teljes játékot le lehet tölteni a hivatalos oldalról - www.mobility-online.de - "csak" a mentés funkció van bénítva, ezért kellene.

Sáry
HI valakinek nincs crackje TSUNAMI MPEG DVD AUTHOR PRO programhoz.

Tuvok
Persze fel lehet törni jó progikkal (mp3 letöltésnél jól jönnek 😄 ), de hát tökéletes védelem nincs ugye ...

Tuvok
Nekem 1x a féléves jegyzõkönyvemet törölték pendriveról, törlés ellen sokmindent nem tehetsz, hozzáférés ellen pedig a legegyszerûbb, ha becsomagolod a cuccaid zip-be, és adsz neki jelszót, anélkül nem lehet kibontani .

lehet hgoy off, de nem akartam egy kérdés miatt új topicot nyitni. annyi lenne, hogy hogyan tudnám egyes mappáimat titkosítani.elég lenne a jelszavas védelem is, nem kellene kódolni.viszont nem tudom hogyan lehetne megoldani. a pendrive-on hordozok cuccokat, termékismertetõket, és amikor odaadom vkinek hogy másolja át azt a mappát, lehet hogy nem csak azt másola át amit kellene, és akkor legalább ne tudja megnyitni a tartalmát. mondhatnátok azt hogy minek van olyan rajta ami nem tartozik másokra, mert sok anyagomról ott van a biztonsági másolat.egyszer már behalt egy vinyóm, azóta óvatosabb vagyok.a filek egyenkénti titkosítása (word, excel) pedig körülményes és hosszú lenne tekintettel a mennyiségre.vmi ötlet?