Windows install
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows könyvtár nekem 1 giga, + 256 megás swap, és 128 mega hiber file.
Program Files 1 giga, de UT abból 800 mega 😄
Program Files 1 giga, de UT abból 800 mega 😄
Igaz azért, mert 3 hete vettem az új vinyómat, tehát nem a Windows-ban volt a hiba!
Nekem a Windows 455 MB, a Program Files (én mindent oda telepítek) 1,47 GB (!!!), és 3 (!!!) hetes a Win98-am!!
Az a tömörítés szerintem nem igazán műxene, mert a winfos a FAT-ba is beírja magát!!
Ja a WinMe tényleg kiri meg minden de nekem 1 hét alatt idegösszeroppanást kap :-)
És ilyen üzeneteket ad hoy Hiba Kernel.dll meg stb.
És ilyen üzeneteket ad hoy Hiba Kernel.dll meg stb.
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Dehogynem!
Skaccok !!Minden csak egynéhány segédprogitól függ!!!
2000.márc. óta van fenn a win98 upgreadeltem Me-re kb.4 hónapja,porgk fel,le driverek fel,le frissitetem állandóan,le fel töltögetek de eddig HálIstennek... Heti egyszer fél óra alatt rendbe vágatom Reg.Cleaner 1.1,Cleandisk 1.6 és SuperCleaner 1.1-el...Ezek után scandisk,és defragment és ende.A menük villámgyorsak,a progik nem akadnak.Amúgy néhány apróbb bibi akad,de tökéletes ez a win.és semelyik sohasem lesz!!!
2000.márc. óta van fenn a win98 upgreadeltem Me-re kb.4 hónapja,porgk fel,le driverek fel,le frissitetem állandóan,le fel töltögetek de eddig HálIstennek... Heti egyszer fél óra alatt rendbe vágatom Reg.Cleaner 1.1,Cleandisk 1.6 és SuperCleaner 1.1-el...Ezek után scandisk,és defragment és ende.A menük villámgyorsak,a progik nem akadnak.Amúgy néhány apróbb bibi akad,de tökéletes ez a win.és semelyik sohasem lesz!!!
Szerintem a telepítéssel nem volt gond. Mikerosoft-ék megoldották ezt is. :o))
Oldal 1 / 2Következő →