69
Heroes of Might and Magic IV
  • JonasSandor
    Elindult a remake fejlesztése, discordon elindult a szavazás hogy milyen motor legyen alatta.
  • JonasSandor
    Hétvégén jön az ultimate v8-as frissítése.
  • Carmageddon
  • Carmageddon
  • Vass Gábor
    Végre már hogy bejelentették a 6.-dik részét a játéknak, és előrendelőben van már.
  • Vass Gábor
    Magyarítás már sehol nincsen mivel magyarul jött ki.
  • Mecha
    Nem tudja valaki hhonnan lehet leszedni a játékhoz magyarosítást? régen már 2x megvettem a játékot csak voltam olyan hülye hogy kölcsönadtam és most egyik sincs meg. vagy ha valaki esetleg egy olyan helyet tud ahonnan magyarul lehet letölteni azt is nagyoln megköszönném.
  • Vass Gábor
    Faszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Elindult a heroes online innen is éjjen.
  • Vass Gábor
    Rakják felfele a vidiket a játékból.
  • Vass Gábor
    Na péntek 9.-től lehet bétázni vele, én már sík ideg voltam hogy mi a fasz baja van már, hogy nem indul el a játék. XDXDXD
  • Vass Gábor
    hahóóóóóóóóóóó
  • Vass Gábor
    Most már el is indult a játék, én ma telepítettem fel a játékot, hivatalosan tegnap kezdődött meg a bétája, mindenki töltse le.
    Erre regisztráljatok.
  • Vass Gábor
    Pénteken indul.
  • Klub
    Online részére lehet jelentkezni a bétatesztre.
  • Vass Gábor
    Hát nekem megvan a zenéi, úgy írd be hogy heroes 4 zenék
  • Hencman
    Bocsánat nem orrent hanem torrent.
  • Hencman
    Sziasztok! Tudnátok nekem olyan oldalt mondani (bármilyet pl:orrent stb.)ahonnan lelehet tölteni a zenéit?
  • Vass Gábor
    Naa senkit nem érdekel az irományom?
  • Vass Gábor
    <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/N8sfZUjPjuQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/N8sfZUjPjuQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
  • Vass Gábor
    [URL=<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/N8sfZUjPjuQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/N8sfZUjPjuQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>]Vidi[/URL]
  • Vass Gábor
    Ezt az oldalt mért nem lehet használni?
  • Vass Gábor
    A versenyekre is el mehettek .
  • Vass Gábor
    Aki tud az jöjjön multizni.
  • Vass Gábor
    Ezt a hadjáratot tolta már valaki?
  • Vass Gábor
    Mert jó lenne ha megoldaná valaki.
  • Vass Gábor
    Ismeri valaki ezt a hadjáratot?
  • Vass Gábor
    Amiket itt leírtam alant, az egy xl-es pálya az egyik hadjáratból való.
    Most is csak arra jutottam, hogy egy oszlopokat kell megtalálni vagy miket, és csak utána enged tovább a pályán, kettő küldit úgy sikerült megcsinálni, hogy volt egy rész ahol végig kellett menni, és kiírkált mindenfélét, pedig csak ott volt az orom előtt a hely ahova kellett mennem.
  • Vass Gábor
    Én meg nem birok továbbmenni ebbe a idegesítő pályába, már annyira elegem van már, mindent felvettem már amit csak lehetett, ilyen kis dolgokat kellett összeszedni meg kettőt ki tudtam ásni a kincsek közül.
    Egyszerűen nem tudom mit lehet itten még csinálni, teljesen felidegelt már.
    5 küldetés lenne még aztán egybe se enged be.

du har inte dödat fridolf har nisse med dej pengar att kunna detala 10.000 guldmynt och 40 trabitar eller har du inte dödat de tre bröderna brynolf stekolf och brandolf som lever i den oatkomliga trasmarken i öst ovan jord aktivaret de tre traspakarna som alla tre finns pa valplacerade stallen i tunnelbanan eller har du inte rosa kalsonger pa dej

Ezt írja ki amikor az alvilágban van a kapu, és kér valamit, ez svédül van.
    Egy fordítóval megpróbáltam lefordítani, de hibásan nem teljesen fordította le, és amit sikerült is azt se tudom mit akart mondani, annyit értettem meg belőle hogy valami fa 40 darab meg 10.000 arany, hogy ez mit takar foggalmam sincsen.
    Aki tudja az fordítsa már le érthetően.

bevisz egy meghívást a piacra rendbe fa ga keresztül.
    véld úgy, hogy a kulcs kinyitja az extrém betöltő tornyot.
    éppen nem találtad ki kint, hogy mit kell használni ez évkönyvekbe lakik
    sla nullák klotyó segfotpálya-rekord és fa anmalningsavgiten hát
    Az igazgatói segotsok laknak
    Xantia edzés a tömegtablettáknál középpontba helyezi TOUTOT
    hordói vannak nissegården nem túljut
    A többit sikerült valamennyire lefordítani, de még itt is vannak hiányosságok, és ezeket sem értem hogy mit akar. Most lepett meg a pálya, mivel a fővárnál van egy kapu ahova nem engedett be, ott hajóra szálltam, és egy rejtve ott volt egy ellenség 15 szellemmel meg még valami asszem kalózok.
    Majd a hétvégén újra neki esek a próbálkozásoknak és hátha most valamelyikbe beenged.Hiába nyírtam ki azt az előbukkanó ellenfelet, még mindig nem enged tovább ez a pálya.
    Csoda történt végre az egyik zár kiszabadult, hála az istennek, volt három rész ahol manafeltöltőt lehetett találni fallal volt körülvéve, és oda kellett menni, és kiszabadult a tárgyas része, ahol vannak a nagyon nagy tárgyak.
    Azt hittem már hogy elölről kell kezdenem a paci lerombolása miatt a kéknél ami volt bányája. Végig csináltam mindent amit lehetett már, és fel is ástam a tárgyakat, a zöld színűt is mire megtaláltam, beletelt 1 órába, most kiástam, és újra végigmentem az egészen, és még mindig nem enged át egyikense az a vacak.
    nem hagytad le a Forcét megsemmisíti a tesztet vagy vett 3 feltekeredik az ügető pálya rekordja vagy nem Nisse veled
    Ezt írja ki az egyik küldinél, ez mit akar tőlem?

kezdetben néztem a világtérképet, és találtam még tárgyakat, bele voltak olvadva a tájba, azért nem bírtam eddig felvenni őket.
    Majd utána úgy két óra szutykolódással, az alvilágban találtam egy rejtekhelyet, ami a hősnek 1500 energiát adott, meg kiírt valamit, és utána végigmentem újra a küldiken, és semmit nem nyitott ki, a fenébe is.
    Már gőzöm sincsen hogy mit kell csinálni, elegem van az egészből, egyébként egy pályát meddig lehet játszani?
    Mert már a 47-dikben vagyok.
    Egy küldire rájöttem már, hogy mit is akar, azt hogy ami hősök vannak elzárva, azokat kéne kinyírni, de hogyan? Most hogy elkezdtem újra végignézni mindent, találtam megint egy helyet ahol energiát adott, eszméletlen ez a pálya.

Ezt csinálom most a Heroes4-ben az egyik hadjáratban, és már vagy 24 napja csinálom, és még mindig nem enged tovább a következő pályára, már nagyon elegem van belőle, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nincsen megoldása.
    Az előző két pályán meg semmit nem lehet felvenni, még szintet sem lehet lépni.

Valaki ha tudja a megoldást, akkor légyszíves segítsetek benne.
  • Vass Gábor
    Na itt van az újabb adag!

A vízen amikor kiszálltam az egyik alvilág lejárós szigeten, ott védte a kék kapu, áttudtam menni, és ott voltak a Gigászok, olyan 166-an voltak asszem.
    Azt a lövését elvéve könnyen kinyírtam, és utána beálltak egy csomó ellenfél egyrakáson, na az egy állati volt, mert egyfolytában támadni kellett őket mert nem lehetett elmozdulni onnan, abban az összecsapásban kinyírtak két hőst, már nem lehetett megmenteni őket.
    Az összes varázslat elfogyott, mire nagy nehezen legyőztük őket, aztán amit lehetett azt felvettük, és tamportáltunk a várba, feléleszteni a hősöket.
    Utána a vizet kezdtük el kitakarítani a tengeri szörnyektől meg a sellőktől hemzsegő tengert.
    A tengeri szörnyeket hipnotizálással öltük meg, nem nagy valami volt, egyszer kellett előről csinálni, mert megharapta az egyik hőst, és nem lehetett feléleszteni.
    Voltak egy pár vízi elementál is, meg szellemek is, kalózok is voltak.
    Ezek hajókon vannak.
    A fekete sárkány bányákat megölve jó tárgyakat kaptunk, bár azt a tárgyat nem kaptuk meg amivel a halál emberekbe lehessen hipnotizálni, így kintelen voltunk megölni anélkül őket.
    Aztán mire nagy nehezen kitisztítottuk a tengert, akkor kezdtük meg a kapuknál lévő ellenfeleket lenyírni, hát a csontsárkánynál elég nagyot csodálkoztam, mert apám símán megölt 609 darabot+6978 skeletont is mellette.
    A varázslatok azok persze teljesen elfogytak.
    A katapultosnál pedig elsőre símán kilőtték a hősöket, aztán mikor visszacsináltuk akkor már egy menedékkel kezdtük, és így már sikerült legyűrni még a mellette lévő feketelovasokat meg a goblinokat, igaz még az elsőnél meg mindig kivédték a hipnotizálást is.
    Utána pedig elmentünk a szigetrészünkre ahol kezdtem a pályát, a varacskosdisznókhoz, elsőre 187-et öltünk meg belőlük, nem bírtunk többet megölni, aztán fel kellett adni, utána visszamentünk, és aztán nagy taktikázással sikerült a maradékot megölni 465 darabot, a varázslat itt is teljesen elfogyott.
    Közben a csontsárkányokat én még megöltem.
    Aztán jött a gondolkodós része, mivel az egész ellent leöltem, és nem tudtam hova már elmenni, és elég ideges lettem
    Na aztán nagy nehezen rájöttem merre kell menni tovább, a sok odatermett ellenfelek közben, meg képesség növelés közepette.
    El kellett mennem a kiinduló pontra és a vízen volt egy küldetést azt kellett kiszedni, 5 tengeri szörny védte.
    Aztán végre áttudtam menni a lezárt kapuval védett területre.
    Aztán itt jött a fekete leves, mivel a behemót legyőzésével össze szedtem a képességeket, aztán a lezárt részben kiállt egy ellenfél unikornissal, ezek voltak 32584 -en kb.
    Ezeket jó sokáig tartott legyőzni, mert amikor már csak 1 maradt éledben, akkor volt 4300 valamennyi, egy párszor kellett élesztenem a hősöket csak, úgy 45-percig tartott a csata, vagy 1 óra.
    Azt most fel akartam venni utána a higanybányát, de azok a szemét dzsinek védik, és arany gólem van mellette, azokat hagytam ott
    Azt ott el is mentettem a játékot, már vagy 17 napja csinálom és még mindig nincsen vége.
    Már a 30-dik hónapban tartok, a türkiz sátrat meg nem birom felvenni, mivel ahová lehetett volna menni az el van zárva.
  • Vass Gábor
    Most 5 napig játszottam a 4.-dik részével, és egy champinget egy XL.-es pályát, és már 16.-dik hónapban tartok, és nagyon megszenvedtem vele, mire csak lett nyersanyagom, és tudtam terjeszkedni a terepen.
    Azért tartott ennyi ideig a foglalgatás nélküli küzdelem , mert az ellenfelek nagyon erősek voltak, főleg a kék, meg a zöld idegesített fel.
    A kéknek rengeteg embere volt, meg van is, és hipnotizálást is éppen hogy megvan, így is nehéz lesz a legyőzése, mert rengeteg lővőse van neki, még katapultja is van neki sok.
    A helybeli ellenfeleknél meg van varacskos disznó is, na ennél jól megszívtam a legelején, mert ki volt írva, hogy néhány van belőlük, aztán mikor megtámadtam kijött belőle 500 darab.
    Meg találtunk egy kaput, tele sárkányokkal, azokat nem tudom hogy fogjuk kinyírni, mert rengeteg a csontsárkányok benne.
    A türkizt meg nem is lehet megölni, mert elötte van a sátorhoz való kapu, és ahhoz a zöld meg a narancs sátrát kéne még felvennem, hogy elérjem a türkiz sátrat, de közben sáskát kell legyőznem, és csak utána tudnám kinyírni a türkizt.
    A szigetemen kezdésnél ami az én területem van egy alvilág lejáró, na ott is rengeteg ember védi az átjárót, főnixek meg efritek.
    Még ráadásul a vizen is sok a tengeri szörnyek, meg a sárkánygólemek, szóval elég nagy kihívás ez a pálya, és még nagy terület nincsen felfedezve.
  • Vass Gábor
    A hétvégén tök jó volt játszani egy champinget, elég lassan haladok benne.
  • Vass Gábor
    Hahó!!!!!!!!!
  • Vass Gábor
    Na mi van?, senki nem ír.
  • Vass Gábor
    Szerintetek hogy lehet csalás nélkül megoldani?
  • Vass Gábor
    ez a kemping rész ez lószart sem ér, semmi sincsen benne.
  • Vass Gábor
    Egy ősi és névtelen gonoszságnak auokenje van a legmélyebb és legsötétebb gödrökben dis a barator második langerje a kilenc pokol. imprisomed itt eónok a névtelenek lelke egyszer againbergan keveréshez. lassan de valójában ez a hatalmat nyeri vissza.
    nagyon nemrég ennek van az egyetlen elistedje bohózatként vagy egy energiája de van most magára vett egy humanoid.
    régen ősi időkben, amiket majdnem mostanra elfelejtettek, a névtelen gonoszság sétáltatta a külső repülőgépeket causting kavarodást és pusztítást háborít fel azokon a repülőgépeken, amiket ez sétáltatott, ettől félt a névtelenek közül mindegyik volt a baator egy erős gödörura egy az ördögúr asmodeusök s legmagasabb elsőrangú tábornokok.
    ez a névtelen gonoszság te vagy
    minden yust volt hullámzás vagy hullámzásként ahogy a dolgok dombban lehetnek, tartottál egy magas rangot a baatezuhatalmon belül stucture.
    napon visszatérő a tanarrel rendelkező blodvarből Ri a lieutomantseid közül az egyik egy bitorló az elnevezett orphaxat elárulta a bizalmadat a hátad mögött cselekedett és jelentést tett a baalzebulba a baatorsök őshercege 7-e malandominit rétegez, amit mondott, a titkos terved, hogy okozd a bukását és vedd a trónját.
    ez okozta a bukásodat baalzebul maga vezette a baatezu egy warhostját rajtad. a csapataid közül mindegyik annihibated volt, aminek téged egyedül vittek el, dis és ebbe a gödörbe való trown. onli a magas szívességed asmodeusökkel a domb hűbérura nyugodtan megóvott téged eltörlésmellszobortól te a névtelen gonoszság volt sok éven keresztül de a korábbi nagyságod egy shande-e volt.
    megtalálod az énedet felébred itt egy börtöngödörben egyenesen az utolsó gazdád remaninsei mellett elviszel egy pillanatot, hogy tanulja a legújabb gazdádat te nem szintén impreesed boszorkány az új ördögi alakod pillantásai de ez hawe tenni.
    yost előtted meglátsz valami metrablic tárgyat, ami ragad abból a földből, aminek ez tűnik mint egy kard vagy valami
    most én itt voltam bent, mivel az évek és én ráadásul nem láttuk meg ezt, mielőtt gondolkodsz magadnak
    nos te boldog vagy megmentetted azt azért a napért, amitől azt akarnád, hogy törjön ki ebből a cellából.
    ez mögött a cella mögött Vall te sence egy másik intelligens lény.
    te nem vagy biztos nahát de úgy tűnsz, hogy rátermett vagy perceken belül áthatol a psichic pajzsán te vagy a fejében, ami megbabonázza őt, most képes vagy, hogy irányítsd a tetteit.
    plase nem hafirsek készség vs. az osztálya igazán nem tudja hogyan hegot ez.
    ott követelmény lenni valahogy itt gondolkodsz.
    talán neked át kellene kutatnod a whallsokat vagy valamit
    te meglepődött vagy, hogy nem érezted meg az őröket a börtönben Garryson
    aaarggh nooooo, amit hallod a szellemi rabszolgahafiredet mobofként kiáltani kint, baatezu az ítélet végrehajtók belépnek a cellájába és kezdéseibe, amik megnyúzzák őt, élő.
    Vannak benne angol kifejezések még azokat meg kéne nézni hogy mit jelentenek.
    a dispater észrevett alout volt tied elszökik és személy szerint lát neki hogy fogjon el téged. neked nagyon kicsi idő van.
    Ennyit írtak erről a pályáról, de ez olyan kurva szar hogy nem igaz, ezt a büdös életbe se lehet megcsinálni, jó nagy állat volt aki kitalálta ezt a szart.

Egy s.-es pálya, és champing.
    http://www.maps4heroes.com/heroes4/campaigns/campaigns.php
    erről töltöttem le.
  • Vass Gábor
    Ezt a honlapot én is ismerem nagyon jók, interneten keresztül egy másik gép ellen hogyan lehet játszani?
  • envoka
    Az oldalt átadtam a hardwired.hu-nak :
    Link
  • dev723
    Nézzétek meg
  • Vass Gábor
    Az oldal nem jó, és már jó lenne egy ugyan ilyen rész, mint a 4.-dik, király lenne.
    Csak mikor fogják már bejelenteni?