Half Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy gondom
"Power Up" -nál járok HalfLife 1-ben, minden meg van, jönne az a rész h becsalom Garg-ot a felkapsolt generátorhoz, h megsüssem, de a kapu nincs nyitva!!!!
mi lehet a gond?
Help!
Megszeretném kérdezni hogy a HL 1-et hol lehet megvenni magyarországon ? Mert én a steam-en keresztül aztán meg nem rendelem az hót ziher .
Tudom hogy warez de azért szerintem már az utólsó választásom hogy letöltöm . És ezt ha lehet hol tudnám megcsinálni ?
Válaszotokat elõre is köszönöm !
ui.: OFF : Bocsánat a warezért
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
abban az idõben?
abban az idõben?
miii!!!!!!!!!!???????????
CSAK AZ VOLT A MEGSZOKOTT!!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ha kiszáltál asszem feketeség lett és dumált valamit
ha bent maradtál akkor be villan egy kép ahol egy csomó szörnyi van és ott lett vége
2. megölni a fõszötnyit és végén dönteni hogy maradsz a vonatban vagy kimész
3.mert ha ki jutsz elmontad volna hogy mi történt és ezt nem akatrák
1: Ki volt az az ember aki néha feltûnt egy aktatáskával futkosva, és mi volt a jelentõsége?
2: Mi is lett a vége?
3: A hadsereg miért akart engem is kinyírni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.