Half Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
van egy gondom
"Power Up" -nál járok HalfLife 1-ben, minden meg van, jönne az a rész h becsalom Garg-ot a felkapsolt generátorhoz, h megsüssem, de a kapu nincs nyitva!!!!
mi lehet a gond?

TSL16b
Az nem az ugráshosszabbító? Guggolójárásból nagyobbat lehet vele ugrani (szaladás közben le+ugrás).

A HL 1-ben,amikor elteleportáltam egy másik bolygóra,nemtudom bekapcsolni azt a jetpack-ot,amit a doki adott.<#shakehead>
Help!
Sziasztok !

Megszeretném kérdezni hogy a HL 1-et hol lehet megvenni magyarországon ? Mert én a steam-en keresztül aztán meg nem rendelem az hót ziher .

Tudom hogy warez de azért szerintem már az utólsó választásom hogy letöltöm . És ezt ha lehet hol tudnám megcsinálni ?

Válaszotokat elõre is köszönöm !

ui.: OFF : Bocsánat a warezért

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Shep
Hosszú az azért nekem elhiheted megcsináltam hardon ézin, meg egyszer elkezdtem és vagy a feléig jutottam mediumban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
abban az idõben?
abban az idõben?
abban az idõben?

miii!!!!!!!!!!???????????

CSAK AZ VOLT A MEGSZOKOTT!!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

janos666
ÉS nem olyan kurva hosszú az, csak abban az idõben még nem volt megszokott.
janos666
Én meg úgy 4 vagy 5 éve mikor kijött.
zaki
huhh, én kb fél éve toltam végig a játékot, és vmi b*szott hosszú volt... még egyszer biztos nem tudnám végigvinni 😊

janos666
Amúgy kösz. A 2-ben meg a teleportáló cuccot a doki annak alapján rakta össze amivela az 1-ben bajt csinált?
janos666
Ja, ja már kezd derengeni. Pár hónapja elkezdtem én újrajátszani, de valami hülye pályán végleg meguntam. Valami reaktor szerûség, ahol csapok vannak, meg ugrálnak azok a gecifelyû hasból kinyúló kezû cuccok a szemfelyûekkel és vízben úszkálsz, már a vége felé lehet.
Adam5
huh asszem ilyenkor azt döntötted el hogy kiszálsz-e a buliból vagy folytatod a harcot
ha kiszáltál asszem feketeség lett és dumált valamit
ha bent maradtál akkor be villan egy kép ahol egy csomó szörnyi van és ott lett vége

janos666
És mi volt ha kimentem, meg ha nem?
Adam5
1. g-man de nem tom hogy tull képpen mi volt a jelntõsége
2. megölni a fõszötnyit és végén dönteni hogy maradsz a vonatban vagy kimész
3.mert ha ki jutsz elmontad volna hogy mi történt és ezt nem akatrák

janos666
Most ahogy nézegettem a 2-t felötlött bennem pár kérdés a játékkal kapcsolatban, mert már régen játszottam, és akkor nem is igazán törõdtem az apró részletekkel amiknek jelentõsége lehet a folytatásban.
1: Ki volt az az ember aki néha feltûnt egy aktatáskával futkosva, és mi volt a jelentõsége?
2: Mi is lett a vége?
3: A hadsereg miért akart engem is kinyírni?
Shep
Ugy hogy pl a gamespyon nem fogsz tudni vele jatszani, hacsak nem vagy idõmilliomos

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Elküldtem

Shep
Ugyse mész vele semmire de véletlenül nekem mindkettõhöz van

Shep
Csak csatlakozni tudok az elõttem szólóhoz viszont ha mindenáron d3d-ben akarsz játszani vele akkor keresd meg az a régebbi referencia drivert a geforce-hoz amelyikkel nem csinálja ezt, mert régebben volt egy olan amelyikkel nem csinálta lefalábbis nekem de aztán feltettem az újabbat és megint a jégre léptem.

Addam
probáld meg openGL be futtani, mer d3d be nekem is ez volt

A gyors nyelv és a lassú agy általában ugyanabban a fejben helyezkedik el.

Bocs az elobbiert, tul kicsi lett a betumeret...

, probald meg szetszedni, es kitisztitani az egeret! :-)

Jól hangzik! Határozottan:-)
Thx, Nostratos, megkukkantom...
A www.wastelandhalflife.com -on találsz egy nagyon érdekes darabot... Fallout Half-Life, én ugyan még nem játszottam vele, de a képek alapján nagyon király 😊