Star Wars Episode II

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csá
CSOCSO
inkább töccsétek le a www.tar.hu/nwo rol a moovie szekciobol az ujranszinkronizlt SW-t két hülye magyar paraszt nagyon komolyan megcsinálta!!érdemes!!!!rohadt jo!!!
Efreet
ismerek olyanokat akiknek bejött az ep1... estimesének bõven jó volt 😊)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
szerintem is, de szerintuk nem. en pl kimentem a mozibol annyira untam. ez volt idaig az egyetlen film amirol kimentem.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
Akkor a legnagyobb fanek buták.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Laalee
a legnagyobak az e1 re is azt mondjak hogy jo

Lteebee
Szvsz már a legnagyobb fanek sem hiszik, hogy lesz még valaha jó sw film.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Efreet
az 1 dolog, hogy a Clone Wars-ról fog szólni, de... izé.

Laalee
valahogy benne van a minosege is...

igy 5. sw filmnek mondjuk telleg jo cim a klon...

Efreet
Attack of The Clones lett a címe... nagyon gyengén hangzik 😊

Nekem simán lejátszotta. A 13 megás verziót szedtem le, MOV formátumban. Sima Quicktime 4.0 van fenn, semmi upragde vagy ilyesmi, nem szólt semmit, csak ment.
Szepi: Hogyan sikerült neked? Gondolom letöltöted, mert én igen és olyat irt ki, hogy nem talál valami filtert és nem játszotta le...
Megnéztem a trailert. Nem rossz, bár lehetett volna jobb is...de legalbbb nem volt benne oroszlán (Leo)...
Assassin
Hát én ebbõl egy kukkot se vettem,biztos azért mert az ún. elsõ részt kihagytam...
Ezt kaptam ma, ha fake ne fikazzatok, mert nem olvastam

Amit az EP II-bõl eddig sejteni lehet v1.0 (2000.12.29.)

A film kezdetén Amidala lemond Naboo trónjáról Jamilla királynõ (Ayesha Dharker)
javára, és Naberrie szenátor néven Coruscanton, a Szenátusban dolgozik bolygója
érdekeiért. Eközben bizonyítékokat lel egy bolygóközi összeesküvésre, amely a nabooi
blokádhoz hasonlatos eseményekhez vezethet, s melyek mögött ugyancsak Darth Sidious
(Ian McDiarmid) áll. E híreket késlekedés nélkül a Szenátus elé tárja.

A volt királynõnek még mindig vannak hû szolgái, így hajdani udvarhölgyei mellette
vannak. Egyikük, ezúttal Cordé (Veronica Segurra) épp Naberrie szenátornak öltözött
Padmé védelme érdekében, mikor az annak meggyilkolására felbérelt fejvadász, Zam
Wessel (Leanna Walsman) lecsap. Cordé meghal, két jedi - Anakin Skywalker (Hayden
Christensen) és Obi Wan Kenobi (Ewan McGregor) - azonban üldözõbe veszi Wesselt
Coruscant sötétebb tájain. A fejvadászt Dexter Jettster (Ronald Falk) bárjában
találják meg. (A bárban kitörõ verekedés sokban visszaköszön a IV. Epizód Mos
Eisley-i bárjelenetére, ráadásul számos hajdani SW-sztár tûnik fel cameóban a
háttérben.)

Mielõtt Zam Wesseltõl megtudnák a jedik, hogy ki is bérelte fel, az egyik sötét
sarokban a fejvadász, Jango Fett (Temuera Morrison) felemeli kezét, és a csuklója
fölötti szerkezetbõl kilõtt mérges nyíllal örökre elhallgattatja a fejvadásznõt, majd
eltûnik.

A Jedi Tanács szerint Coruscant veszélyes hely Padmé Naberrie számára, így rábízzák
az ifjú jedi-növendékre, Anakin Skywalkerre, aki hazaviszi a szenátort Naboora,
szeretõ családjához és gungan híveihez.

Közben Kenobi és Plo Koon a rejtély nyomában egy bolygóra érkeznek, mely Dooku gróf
(Christopher Lee) uralma alatt áll. Dooku klónhadsereg felállítására készül, a minta
Jango Fett, a prototípus Ambu Fett (Tihoi Taylor) kapitány. A két jedi összecsap
Jango Fettel. A fejvadász végez Plo Koonnal, majd látványos csatát vív Kenobival a
zuhogó esõben, amit rémült kisfia, Boba Fett (Daniel Logan) hajójuk, a Slave 1
pilótafülkéjébõl néz végig. Jango végül visszajut a hajóhoz és elmenekül.

Mialatt újabb merényletre derül fény Padmé ellen, Anakinnak nyugtalanító víziói
vannak anyjáról. Skywalker a Tatooine-ra indul, hogy anyjának segítsen, és magával
viszi Padmét is, remélve, hogy így el tudja rejteni a politikusnõt. Tattoine-on Watto
(Andy Secombe) beszámol a jedinek arról, hogy anyja, Shmi (Pernilla August) hozzáment
egy helyi özvegyemberhez, Clieg Larshoz, akinek van egy Anakin-korú fia is, Owen.
Anakin felkeresi új családját a Lars-tanyán, ahol megtalálja hajdan félbehagyott
droidját, C-3PO-t (Anthony Daniels) is. Az idillnek azonban véget vet az, hogy Padmé
Naberrie-t elrabolják.

Obi-Wan rábukkan Dooku és szövetségese, Poggle the Lesser székhelyére. Dookuék harci
droidok és klónok armadáját készülnek felállítani, a háttérben Darth Sidioussal.
Közben elrablói Naberrie szenátort is erre a bolygóra hurcolják és kegyetlenül
megkínozzák. Anakin közben - a Jedi Tanácstól kapott utasításaival mit sem törõdve -
kétségbeesetten Padmé nyomába ered.

Jedik egész armadája érkezik, hogy megállítsák Dookut és szövetségeseit. A grófot egy
hatalmas arénában lepik meg, ahol csata bontakozik ki a jedik, harci droidok, klónok,
egy Reek nevû szörny és Jango Fett között.

A csata közben Anakin megérkezik, és megtudja, hogy Padme az immár Lord Tyrannus
néven ismert Dooku kezében van. Meg akarja menteni a szenátort, Obi-Wan azonban azt
szeretné, ha Anakin velük harcolna a csatában, ezért azt állítja, hogy Padmé halott.

Mace Windu (Samuel L. Jackson), aki a jedi-sereg élén áll, végez Jango Fett-tel, az
ifjú Boba szeme láttára. Ezután öt harcos: Mace Windu, Obi-Wan Kenobi, Anakin
Skywalker, Lord Tyrannus és Darth Sidious áll egymással szemben. A jedik elõnyben
vannak, de ekkor Sidious megmutatja Anakinnak a még életben lévõ, de megkínzott
Padmét, és felajánlja: élni hagyják õt, ha Anakin csatlakozik hozzájuk. Anakin, akit
felbõszít mestere hazugsága, és mindent odaadna Padmé Naberrie-ért, már a másik
oldalon fejezi be a csatát.
Oldal 1 / 2Következő →