Giants
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gubanc van, az 1.4-es patch-csel a Reaperski-szökés utáni pálya bugosan jön be. Valakinek volt hasonló?
Játszik bizony, én most értem arra a szintre, hogy régebbi kedvenceimet elõvegyem. Érdemes megnézni, 2000-2001-ben miket mondta(to)k erre a játékra... szinte mindenki a gépigényét szidta. Tudtátok, hogy a készítõk benne hagytak egy szép lehetõséget? Ugyebár Delphire eredetileg nem terveztek melltartót, de anélkül korhatáros lett volna a játék. Ezért külön fájlban van a melltartó, és ha kitörlöd a fájlt a játék könyvtárából, akkor nem lesz rajta. 😊
(Furcsa, én minden játékban ezeket nézem... 😊 )
(Furcsa, én minden játékban ezeket nézem... 😊 )
én vagyok béna ebben a gémben; vagy tenyleg qrvanehez jatek a Giants!? :-O NAgy elönye volt ennek a gémnek a nagy terek + a torpusi taj, amit imadtam...Anno a PS2-es verziot elvittem feléig...PC-n is csampas volt a nimfa? PS2-ön (halal komoly!!!)extracsampas lábai voltak(vhogy elkurtak az animot vagy a modelt)... :-P Amugy (mivel PS1-ezek is) a Giants "kistestvérét"a Terracon-t jobban komalom gémmenetre; de azt meg senki sem ismeri...(hasonlo szigetes környezetü gém, egy kis UFO-val kell keverni, a Terracon robotjait kell legyakni (logikai fejtörök+rohangalos-lövöldözös; iranyitas ugyanaz mint Giants)- elég kései gém(2001 kb.) PS-en, és vhogy oylan késön jött, h. total "sleeping hit" volt; pedig a vilag egyik legjobb gémje sztem technikailag( uyganaz a látótáv, majdnem ugyanaz a szép graf mint Giants-nél- egy 30mhz-s 2 megaRAM-os 1 mega video RAM-os gépen...) ...ugy irtak meg a graf.motort; h. azonnal leszedte a kép azon részét amit nem láttál,és midnent pakolt elöre; igy kilometerekre elöre lehetett látni; mint Giants-ben... nah de ez Giants topic, bocsi h. elszaladt velem a ló... :-P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Há!
Évi kb. 1.5-2 újságot veszek, de ezt most megvettem. Amúgy megvolt már a Giants, de ezt megéri szvsz eredetiben is megszerezni.
Évi kb. 1.5-2 újságot veszek, de ezt most megvettem. Amúgy megvolt már a Giants, de ezt megéri szvsz eredetiben is megszerezni.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Nekem csak a demo van meg. Már jó messze járok, de nem látom a végét.
Tényleg nem lehet menteni
A gépeden meg nem csoda, hogy nem akad...
Nálam sem szokott (V3, Cel II 875)
Viszont a nehézségére nem lehet panasz, az biztos....
A gépeden meg nem csoda, hogy nem akad...
Nálam sem szokott (V3, Cel II 875)
Viszont a nehézségére nem lehet panasz, az biztos....
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Tehát: Nekem 1általán nem akad a másolt verzió, konfig: P3 600; 256 SDRAM; Asus V6800 DDr
És 1024*768, minden MAXON, nem akad!!
Nagyon állllllllat game, fantasztikus!!!!!!
De tudnátok segíteni: a Mecc story 5-ben, azon belül is a Battle!-ben mi a jó stratégia, mert kicseszett nehéz!
Ja és én vagyok gyökér vagy télleg nem lehet benne menteni????????????????????????????????
Mert nekem csak a részepizódokat tudja belódolni....meg a missziókat......
És 1024*768, minden MAXON, nem akad!!
Nagyon állllllllat game, fantasztikus!!!!!!
De tudnátok segíteni: a Mecc story 5-ben, azon belül is a Battle!-ben mi a jó stratégia, mert kicseszett nehéz!
Ja és én vagyok gyökér vagy télleg nem lehet benne menteni????????????????????????????????
Mert nekem csak a részepizódokat tudja belódolni....meg a missziókat......
Az egyik fajta rip nem jó. Bármilyen gépen akadozik, játszhatatlan. Iso kell, vagy lehet, hogy van másféle törésû rip. (ezen a linken nem tudom, milyen van)
Koszi Crem,
Sikerult felrobantani, sikeresen tovabb jutottam, de utalom hogy 3 control setup-ot kell bealitani. Viszont ezzel a csajal jatszva meg szimpatikusabb a jatek, jobb a mozgasa, de lehetne erosebb fegyvere is az elejen.
koszi mindent, s neha nezz ide be hatha elakadtam megint.
Sikerult felrobantani, sikeresen tovabb jutottam, de utalom hogy 3 control setup-ot kell bealitani. Viszont ezzel a csajal jatszva meg szimpatikusabb a jatek, jobb a mozgasa, de lehetne erosebb fegyvere is az elejen.
koszi mindent, s neha nezz ide be hatha elakadtam megint.
Szia liogreen! Sikerült felrobbantani? Sajna nem emlékszem 100%-ig,mert én is megpróbáltam egy párszor ill. rég játszottam vele!😞
Ha esetleg nem ment akkor szólj,mert elmentettem a teljes save-t ! MAX. megnézem a héten !
UI:llmissionsaregoodtogo
Ez még egy hálás cheat !😊))))))))
Ha esetleg nem ment akkor szólj,mert elmentettem a teljes save-t ! MAX. megnézem a héten !
UI:llmissionsaregoodtogo
Ez még egy hálás cheat !😊))))))))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
koszi Crem,
De hova a falhoz a kozepere, vagy az emeletre, a kozepso nyulvany alá, vagy az egesz mertani kozepere?
mar szinte midenhova raktam.
elsore sikerult 3 bomba lerakasig eletben maradni, azota mivel nem tudom hogy lehet menteni kozben, cheat segitseget hasznalom en is, mert anelkul, ramegy egy fel nap. S mikor mar harmadszor hal meg az ember, s kezdhet elolrol epitkezni kezd idegesse valni az ember.
kiprobalom, koszi.
De hova a falhoz a kozepere, vagy az emeletre, a kozepso nyulvany alá, vagy az egesz mertani kozepere?
mar szinte midenhova raktam.
elsore sikerult 3 bomba lerakasig eletben maradni, azota mivel nem tudom hogy lehet menteni kozben, cheat segitseget hasznalom en is, mert anelkul, ramegy egy fel nap. S mikor mar harmadszor hal meg az ember, s kezdhet elolrol epitkezni kezd idegesse valni az ember.
kiprobalom, koszi.
Szia ! Én az épület közepére raktam...
JA! Egy kis help mindenkinek(bár nem kérte senki...)
basepopulate
Én ennélkül nem tudtam végignyomni,ezért akinek sikerült becsületesen annak GRATULÁLOK!!!
JA! Egy kis help mindenkinek(bár nem kérte senki...)
basepopulate
Én ennélkül nem tudtam végignyomni,ezért akinek sikerült becsületesen annak GRATULÁLOK!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
udv mindenkinek ismet,
meg mindeg remelem, hogy valaki mar tuvabb jutott mint en a Gaints: citizen kabuto-ban.
most ott vagyok elakadva: mecc story 5 Battle kuldetes. felépitve a bazis fullra (raketa tornyok, alagutak, stb kipakolva), bent van az osszes kiember, s mar vimp hus sem kell a buli haz miatt, de nem tudom felrobbantani az ellenseges bazist, mar vagy tiz popbomb-ot lepakoltam.
valaki legyszi irja meg hogy kell felrobantani.
elore is koszi.
meg mindeg remelem, hogy valaki mar tuvabb jutott mint en a Gaints: citizen kabuto-ban.
most ott vagyok elakadva: mecc story 5 Battle kuldetes. felépitve a bazis fullra (raketa tornyok, alagutak, stb kipakolva), bent van az osszes kiember, s mar vimp hus sem kell a buli haz miatt, de nem tudom felrobbantani az ellenseges bazist, mar vagy tiz popbomb-ot lepakoltam.
valaki legyszi irja meg hogy kell felrobantani.
elore is koszi.
udv mindenkinek
ha valaki tovabb jutut mint en akkor irja meg, hogy milyen uton a legkonnyebb kiloni az osszes feregtanyat. (miutan visszavitem a feleseget fozni)
elore is kosz
ha valaki tovabb jutut mint en akkor irja meg, hogy milyen uton a legkonnyebb kiloni az osszes feregtanyat. (miutan visszavitem a feleseget fozni)
elore is kosz
Ja, amugy a demoval is lehet valami gaz, szerintem 1280 alatt szarul hasznalja a T&L-t, mert ebben a felbontasban (1280x1024x32bit minden fullon), gyorsabb, mint 800X600x16biten... Erdekes 😊
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ja telleg, ez most nem ide tartozik, de kb. hany MHz az a hatar, amilyen proci felett mar nem gyorsul a GF2 GTS? 😊
PyRex
PyRex
Nekem a demo is lassu.
Abit BX6 2.0, 256MB PC133 SDRAM, Celeron 450 😊, Elsa GeForce2 GTS.
Gondolom, a proci fogja vissza 😊)) A T&L szinte semmit nem szamit, es az osszes effekt lehet maxon is, vagy minimumon is (a felbontas is lenyegtelen), mert nem attol lassu, hanem a "view distance"-ot ha felrakom, akkor lassul le iszonyatosan. Vennem kellene egy procit 😊))
Amugy a demot meg igy is vegignyomtam, mert nagyon megfogott a game. Szoval kell a full 😊
PyRex
Abit BX6 2.0, 256MB PC133 SDRAM, Celeron 450 😊, Elsa GeForce2 GTS.
Gondolom, a proci fogja vissza 😊)) A T&L szinte semmit nem szamit, es az osszes effekt lehet maxon is, vagy minimumon is (a felbontas is lenyegtelen), mert nem attol lassu, hanem a "view distance"-ot ha felrakom, akkor lassul le iszonyatosan. Vennem kellene egy procit 😊))
Amugy a demot meg igy is vegignyomtam, mert nagyon megfogott a game. Szoval kell a full 😊
PyRex
Persze, nagy a gépigénye, de azért nem annyira, mint egyesek hiszik. A rip tényleg fos lett, de a normális verzió nálam tökéletesen fut, és nincs kikapcsolva semmi. És a grafika meglehetõsen király.
Nekem is a RIP van meg. Pár perc után játszhatatlanná válik.
C6333-1000GHz-Geforce DDR-384 MB.
C6333-1000GHz-Geforce DDR-384 MB.
Nem tudom, de nem szabadna így akadoznia a min konfiguráción sem, és a tesztekben sehol nem írnak ilyesféle akadozásról, ami csak egy idõ után jelentkezik.
T&L-lel se fog megoldódni szerintem. Valszeg a rip hibája. Ha bekapcsolod a T&L-t gyorsabb lesz a játék, de ez az akadozás nem fog megszûnni sajna.
Szerintem próbáld ki a peccset, mert lehet, hogy valakinél gyorsít, valakinél nem. Nem túl nagy, úgyhogy szerintem így egyszerûbb.
Mondjuk még T&L-lel is kell hozzá egy erõsebb proci, bár egy gyengébbel is "csak" az lesz a baj, hogy - fõleg több mozgalmasabb helyeken - megakad néha a játék, a framerate az egész kellemes egyébként.
Nem tom, én is csak a Meccel tudtam játszani, de nem mentem túl sokáig el, szóval nem tom, hogy mikor ad másikat.
Oldal 1 / 2Következő →