Giants

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubanc van, az 1.4-es patch-csel a Reaperski-szökés utáni pálya bugosan jön be. Valakinek volt hasonló?

Játszik bizony, én most értem arra a szintre, hogy régebbi kedvenceimet elõvegyem. Érdemes megnézni, 2000-2001-ben miket mondta(to)k erre a játékra... szinte mindenki a gépigényét szidta. Tudtátok, hogy a készítõk benne hagytak egy szép lehetõséget? Ugyebár Delphire eredetileg nem terveztek melltartót, de anélkül korhatáros lett volna a játék. Ezért külön fájlban van a melltartó, és ha kitörlöd a fájlt a játék könyvtárából, akkor nem lesz rajta. 😊

(Furcsa, én minden játékban ezeket nézem... 😊 )

dinomano
én vagyok béna ebben a gémben; vagy tenyleg qrvanehez jatek a Giants!? :-O NAgy elönye volt ennek a gémnek a nagy terek + a torpusi taj, amit imadtam...Anno a PS2-es verziot elvittem feléig...PC-n is csampas volt a nimfa? PS2-ön (halal komoly!!!)extracsampas lábai voltak(vhogy elkurtak az animot vagy a modelt)... :-P Amugy (mivel PS1-ezek is) a Giants "kistestvérét"a Terracon-t jobban komalom gémmenetre; de azt meg senki sem ismeri...(hasonlo szigetes környezetü gém, egy kis UFO-val kell keverni, a Terracon robotjait kell legyakni (logikai fejtörök+rohangalos-lövöldözös; iranyitas ugyanaz mint Giants)- elég kései gém(2001 kb.) PS-en, és vhogy oylan késön jött, h. total "sleeping hit" volt; pedig a vilag egyik legjobb gémje sztem technikailag( uyganaz a látótáv, majdnem ugyanaz a szép graf mint Giants-nél- egy 30mhz-s 2 megaRAM-os 1 mega video RAM-os gépen...) ...ugy irtak meg a graf.motort; h. azonnal leszedte a kép azon részét amit nem láttál,és midnent pakolt elöre; igy kilometerekre elöre lehetett látni; mint Giants-ben... nah de ez Giants topic, bocsi h. elszaladt velem a ló... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

HF
Jáccik vki még ezzel a gaméval?
Vagy ennyire kihalt?
Kár lenne érte

dikki*yysw
Há!
Évi kb. 1.5-2 újságot veszek, de ezt most megvettem. Amúgy megvolt már a Giants, de ezt megéri szvsz eredetiben is megszerezni.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

proba
Nekem csak a demo van meg. Már jó messze járok, de nem látom a végét.
Coine
Veszek 56kásat és lenyomlak :-)))

rage
Tényleg nem lehet menteni

A gépeden meg nem csoda, hogy nem akad...
Nálam sem szokott (V3, Cel II 875)

Viszont a nehézségére nem lehet panasz, az biztos....

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Coine
Tehát: Nekem 1általán nem akad a másolt verzió, konfig: P3 600; 256 SDRAM; Asus V6800 DDr
És 1024*768, minden MAXON, nem akad!!
Nagyon állllllllat game, fantasztikus!!!!!!

De tudnátok segíteni: a Mecc story 5-ben, azon belül is a Battle!-ben mi a jó stratégia, mert kicseszett nehéz!
Ja és én vagyok gyökér vagy télleg nem lehet benne menteni????????????????????????????????
Mert nekem csak a részepizódokat tudja belódolni....meg a missziókat......

ember
Az egyik fajta rip nem jó. Bármilyen gépen akadozik, játszhatatlan. Iso kell, vagy lehet, hogy van másféle törésû rip. (ezen a linken nem tudom, milyen van)
Koszi Crem,

Sikerult felrobantani, sikeresen tovabb jutottam, de utalom hogy 3 control setup-ot kell bealitani. Viszont ezzel a csajal jatszva meg szimpatikusabb a jatek, jobb a mozgasa, de lehetne erosebb fegyvere is az elejen.

koszi mindent, s neha nezz ide be hatha elakadtam megint.
Crem
Szia liogreen! Sikerült felrobbantani? Sajna nem emlékszem 100%-ig,mert én is megpróbáltam egy párszor ill. rég játszottam vele!😞
Ha esetleg nem ment akkor szólj,mert elmentettem a teljes save-t ! MAX. megnézem a héten !

UI:llmissionsaregoodtogo
Ez még egy hálás cheat !😊))))))))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

koszi Crem,

De hova a falhoz a kozepere, vagy az emeletre, a kozepso nyulvany alá, vagy az egesz mertani kozepere?

mar szinte midenhova raktam.

elsore sikerult 3 bomba lerakasig eletben maradni, azota mivel nem tudom hogy lehet menteni kozben, cheat segitseget hasznalom en is, mert anelkul, ramegy egy fel nap. S mikor mar harmadszor hal meg az ember, s kezdhet elolrol epitkezni kezd idegesse valni az ember.

kiprobalom, koszi.
Crem
Szia ! Én az épület közepére raktam...

JA! Egy kis help mindenkinek(bár nem kérte senki...)
basepopulate

Én ennélkül nem tudtam végignyomni,ezért akinek sikerült becsületesen annak GRATULÁLOK!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

udv mindenkinek ismet,

meg mindeg remelem, hogy valaki mar tuvabb jutott mint en a Gaints: citizen kabuto-ban.

most ott vagyok elakadva: mecc story 5 Battle kuldetes. felépitve a bazis fullra (raketa tornyok, alagutak, stb kipakolva), bent van az osszes kiember, s mar vimp hus sem kell a buli haz miatt, de nem tudom felrobbantani az ellenseges bazist, mar vagy tiz popbomb-ot lepakoltam.

valaki legyszi irja meg hogy kell felrobantani.

elore is koszi.
udv mindenkinek

ha valaki tovabb jutut mint en akkor irja meg, hogy milyen uton a legkonnyebb kiloni az osszes feregtanyat. (miutan visszavitem a feleseget fozni)

elore is kosz
PyRex
Ja, amugy a demoval is lehet valami gaz, szerintem 1280 alatt szarul hasznalja a T&L-t, mert ebben a felbontasban (1280x1024x32bit minden fullon), gyorsabb, mint 800X600x16biten... Erdekes 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
na valaki? 😊

PyRex

PyRex
Ja telleg, ez most nem ide tartozik, de kb. hany MHz az a hatar, amilyen proci felett mar nem gyorsul a GF2 GTS? 😊

PyRex

PyRex
Nekem a demo is lassu.

Abit BX6 2.0, 256MB PC133 SDRAM, Celeron 450 😊, Elsa GeForce2 GTS.

Gondolom, a proci fogja vissza 😊)) A T&L szinte semmit nem szamit, es az osszes effekt lehet maxon is, vagy minimumon is (a felbontas is lenyegtelen), mert nem attol lassu, hanem a "view distance"-ot ha felrakom, akkor lassul le iszonyatosan. Vennem kellene egy procit 😊))

Amugy a demot meg igy is vegignyomtam, mert nagyon megfogott a game. Szoval kell a full 😊

PyRex

ember
Persze, nagy a gépigénye, de azért nem annyira, mint egyesek hiszik. A rip tényleg fos lett, de a normális verzió nálam tökéletesen fut, és nincs kikapcsolva semmi. És a grafika meglehetõsen király.
ember
Tud valaki iso letöltési helyet?
Nekem is a RIP van meg. Pár perc után játszhatatlanná válik.
C6333-1000GHz-Geforce DDR-384 MB.
ember
Nem tudom, de nem szabadna így akadoznia a min konfiguráción sem, és a tesztekben sehol nem írnak ilyesféle akadozásról, ami csak egy idõ után jelentkezik.
ember
T&L-lel se fog megoldódni szerintem. Valszeg a rip hibája. Ha bekapcsolod a T&L-t gyorsabb lesz a játék, de ez az akadozás nem fog megszûnni sajna.
ember
http://www.avault.com/cheats/getcheat.asp?game=mp_giants
ember
Szerintem próbáld ki a peccset, mert lehet, hogy valakinél gyorsít, valakinél nem. Nem túl nagy, úgyhogy szerintem így egyszerûbb.
ember
Nem hinném, hogy bármilyen patch mûködne a rippel, de próba szerencse. Dx8-cal nem próbáltam.
ember
Mondjuk még T&L-lel is kell hozzá egy erõsebb proci, bár egy gyengébbel is "csak" az lesz a baj, hogy - fõleg több mozgalmasabb helyeken - megakad néha a játék, a framerate az egész kellemes egyébként.
ember
T&L Geforce-szal és Radeonnal van.
ember
Nem tom, én is csak a Meccel tudtam játszani, de nem mentem túl sokáig el, szóval nem tom, hogy mikor ad másikat.
ember
V3400-ason sajnos nem tudsz T&L-lel játszani. Valszeg ezért nem is engedi aktiválni.
Oldal 1 / 2Következő →