Sea Dogs

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Senki se vette meg steam-en?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.26. 13:58:06

Next PC upgrade: 2022

grebber
Valaki esetleg megvette steam-en, mert érdekelne a magyarítás jó-e hozzá?

ezt látta már vki ? csak most futottam bele :

https://www.gamewatcher.com/games/caribbean

grebber
Nézegettem steam-et egyszer csak belebotlottam

Sea Dogs steam

Na én ezt a gamet most töltöm csak le reméle, jó😄
Shevchenko
Sziasztok.Megtudnátok mondani honnan tudnám letölteni?

FORZA MILAN!!!

lala12
A Myth féle RIP verzióval tudok csak szolgálni, ha az megfelel. Az eredetihez képest annyi eltérés van, hogy a hanganyagának a fele (fõleg a videóbejátszások alatti) kamu wav file, azaz néma, de a játékot ez nem nagyon zavarja.
Ha érdekel, keress meg e-mail-ben, és megbeszélünk egy alkalmas idõpontot és módszert. (DC++, IRC stb.)
[email protected]

LÉCCI SEGÍTSEN NEKEM VALAKI, HOGY HONNAN TUDNÁM LESZEDNI A SEA DOGS-OT, NAGYON KÉNE.

lala12
Elkészült a teljes magyarosítás ékezetes betûkkel, helyesírási hibák nélkül. Elküldtem Gmiki-nek, remélem hamarosan elérhetõ lesz az oldaláról.
[email protected]

lala12
Már tárgytalan a dolog, megoldottam a Myth féle RIP Patch-elését, és a magyarosítást is. Immáron ékezetes betûkkel.
[email protected]

lala12
Tud valaki segíteni az iso verzió beszerzésében?
[email protected]

Igen, köszönjük szépen!!! Teccik a fordítás!! 😊
Asszem az nem kombináció, hanem egy megfelelõ távcsõ beszerzése után válik lehetségessé!
tata
én vagyok tata bezony!

tata
bejelentkeznem!

Tudsz helyet mondani ahova fel lehet tolteni?
amugy #120-as hozzaszolas...
de mostman nekem is + van ... szo szo en is fel tudom csak joval lassabban

Paladin !!! Vagy Walaki! elakadtam en is... A Dokinak visszavittem a kis csomagot de eluld valami gazért ... az merre fele van?
Masik: Messze keleten egy francia szigeten lehet valami bicskat venni, az mire kell?

Koszike!

Holnap felrakjak valahova... 😉

A 0dayftp forunban Kacsababa-t kellene megkerni hogy dobja fel valahova... neki + van
#16817-es hozzaszolas...

Nemsokara dobok mailt ha valahova fel van rakva...

Hmmm ... most is muxik? Marmint mi?
Ez a forum is muxik csak kicsit darabosan... 😉

EqUiNoX
elég régi játék, anno tele voltak vele a warez oldalak, és ftp-k..legalábbis én onnan szedtem, és semmi crc vagy egyéb komplikácio. Nem beszélve arrol, hogy a legtöbb forum, ujság, oldal, stb. nagy terjedelemben foglalkozott vele, ha már a Pirates! trónörökösének kiáltották ki..igy aki szereti a műfajt, megszerezte hamar. (szem. szerint nem is csalodtam benne, habár a Pirates az máig a Pirates).

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Igy van! Ebben a játékban tényleg a hangulat számit. Az, ahogyan 3-4 ellenséges hajó között lavírozva kitalálod a legjobb stratégiát és mindezt a hajód fedélzetén állva vagy szaladgálva ( érzelmi tónustól függően ) !
EqUiNoX
Aggyisten! Játék még nincs meg, de a csalások, kódok már frissen nyomtatva tornyosulnak az asztalon..hehe..igaza van NaNa-nak, kár megszerezned ha csalni akarsz, oda az egész feeling.. Inkább nézz meg csit helyett pár történelmi, romantikus kalandfilmet heppienddel, több értelme van, mint terminátor hajokkal végigjáccani 3 ora alatt..na további jonapot

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

I.C.ram
SEA DOGS 2 mar be is van jelentve
tata: Ezzel csak elrontod a játék örömét!
Ezt a gamet tavaly Karácsonykor játszottam végig, cheat nélkül és mondhatom, nem csalódtam benne! Jah és ha az isten is, valamint az Akella is úgy akarja, akkor jövőre itt lessz a folytatása ! Addig is nézdd meg az előzetesét (www.akella.com ?? ) asszem ez a címe
köszi, vettem.
Kedves Lajos, sztem is jó játék, csak kár, hogy 3 napig úgy éreztem, hogy NEM TUDOK Sea Dogs nélkül élni, míg 3 nap múlva már úgy, hogy HA MÉGEGYSZER MEGLÁTOM, LEHÁNYOM A MONITORT, szóval hamar meg lehet únni. Gyanítom más is így volt ezzel ezért merült ki ez a fórum.
Hát, ami azt illeti, nem sok közbeszólás volt az utóbbi idõben. Szerintem ez a játék többet érdemel. Vagy kimerítettünk minden témát, és mindenki mindent tud?
Sziasztok. Én kb. 2 hete kezdtem el játszani a játékkal, de azóta függõ vagyok. A Piratest nem ismerem, errõl szólni nem tudok. Viszont ahogy olvasom a leveleiteket, felmerül bennem egyre erõsebben egy kérdés: rosszul kezdtem hozzá az egész játékhoz? Ugyanis: szerintem klasszikus értelemben véve nincsenek "pályák" a játékban. Viszont a leveleitekbõl azt veszem ki, hogy ennek a játéknak is sorja van, mint a lepény evésnek. Én angol vagyok, 160 fõs 4. kategóriás hajóm van, 20.000 ex. pont fölött. Eddig küldetésem csak olyan volt, hogy egy kereskedõ saját hajójával el akart velem jönni (gondolom a nagyobb biztonság kedvéért) egy másik francia szigetre. De ezzel ki is merült. Hozzáteszem angolból csak annyit tudok, amit játékokból megtanultam. A fórumból tanulva, talán mostmár megtalálom azt a r... elsõ tisztet is, (hogy én mit össze kerestem). Szóval mit kell csinálni azért, hogy a játékon szépen végig menjen az emberfia, és ne csak "játszogasson vele. Talán ezért is lenne jó egy végig játszás. Ha tud valaki segíteni, tegye meg. Persze magyar lenne jó, de angol is megteszi. Szóval segítsetek.
Rózsaszín párducnak:
elsõ tiszt kettõ van, mégpedig First mate kettõ található, mindkettõ Isle d'Orange nevû francia szigeten (Belfort-tól észak-északnyugatra).
Az egyik a kocsmában, a másik az utcán cselleng (kopasz fickó) az utóbbi a jobb, egy százassal kevesebbet kér, és eggyel több pluszt ad.
A patch után az egyik f.m. át fog kerülni valamelyik kalóz szigetre.
Ezt lentebb Paladin 2000. december 15.-ei levelébõl másoltam. Innen sejtem én is már, hogy merre keressem.
Elõre is köszi a segítséget.
Talált valaki már elsõ tisztet, ha igen akkor hol. Mert nekem még nem sikerült.
Törölt felhasználó
Kérlek segítsetek.

Honnan lehet letölteni 1.05-ös patchet a myth verziójú Seadogs-hoz?
(amit találtam az astalavistan az nem mûködött)

Elõre is köszi...
Oldal 1 / 4Következő →