EVA
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emlékszem, mikor szedtem az NGE-t az úgy nézett ki, h lejött egy rész és már néztem is. Kb 4 nap alatt nézem végig az egész sorozatot. 😄
Szerintem.
Én minden részt külön igazitottam, mert az usteamos verzióra nem volt jó a sima felírat (csuszott). Szal megcsináltam az összes részt,h helyesen menjen 😊
Szerintem.
annyit mondok rei-en nagyont fogsz nézni... 😊
a death & rebirth pedig abszolúte nem fontos, mert a sorozat átdolgozása és 1 filmbe való sürítése.... 😊 csak nagyon kevés új rész van benne, így nem muszály megnézni... én sem láttam...
a death & rebirth pedig abszolúte nem fontos, mert a sorozat átdolgozása és 1 filmbe való sürítése.... 😊 csak nagyon kevés új rész van benne, így nem muszály megnézni... én sem láttam...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
hat igy is elegge egyszerre nezem az egeszet! tegnap 7 reszt lattam ma kettot😊) most nincs fent az ember akirol szedtem a sorozatot de duborog lefele a death and rebirth
aztan jon az end of evangelion
nagyon bejott idaig... szinte minden egyes mozzanat erdekes volt es tetszett!!! csak szegeny rei-t sajnalom... olyan arinak nez ki es olyan mint valami robot😞 de ne mondj semmit rola ha esetleg majd valtozik😊))
aztan jon az end of evangelion
nagyon bejott idaig... szinte minden egyes mozzanat erdekes volt es tetszett!!! csak szegeny rei-t sajnalom... olyan arinak nez ki es olyan mint valami robot😞 de ne mondj semmit rola ha esetleg majd valtozik😊))
lesz ez még jobb is! 😊 ha végeztél, akkor End of Evangelion film, majd nézd meg újra a sorozatot és a filmet... akkor mindent érteni fogsz... 😊 én épp most álltam neki harmadszorra a sorozatnak! 😊 a filmet pedig vagy 30x láttam eddig... 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
ITT a magyar felirat mind a 26 részhez. Még az usteam ftp-röl töltöttem le de az most nem mûxik. De mivel az NGE-t szereted így rossz ember nem lehetsz. Szal a kedvedért felraktam a netre😊
V9ykn8_TZL0
Kijött a sorozat felújított válotzata az NGE2003 remek képpel és 5.1-es hangal meg tökömcsücskével szal lehet örvendeni.
Innen lehet is szedni az elsö 16 részt: ftp://usteam.uw.hu/Anime6/Neon%20Genesis%20Evangelion%202003/
A maradékot is fel fogják pakolni. Az End of Evangelion 2003-as változata is már a serveren figyel 2 cd-s kiszerelésben.
Innen lehet is szedni az elsö 16 részt: ftp://usteam.uw.hu/Anime6/Neon%20Genesis%20Evangelion%202003/
A maradékot is fel fogják pakolni. Az End of Evangelion 2003-as változata is már a serveren figyel 2 cd-s kiszerelésben.
V9ykn8_TZL0
Hello!
Na pont ezt akartam én is írni!
Pá
Na pont ezt akartam én is írni!
Pá
Szia!
Én sem érem el, eddig azt hittem, hogy csak nekem csinálnak ilyet, de az ftp progi azt írja ki: 'no route to host'. Kár, hogy akkor nap nem töltöttem le az egészet egyszerre!
Üdv
Én sem érem el, eddig azt hittem, hogy csak nekem csinálnak ilyet, de az ftp progi azt írja ki: 'no route to host'. Kár, hogy akkor nap nem töltöttem le az egészet egyszerre!
Üdv
Megvan minden az ftp://usteam.uw.hu-n kivéve az end of eva-t azt nem találom sehol. Asszem marad a DCC.
V9ykn8_TZL0
Az End of Evangelion-t honnan lehet letölteni? Ja és az Evangelion Death & Rebirth micsoda?
V9ykn8_TZL0
Miután megnéztem a Berserk-et kurva finnyás lettem anime ügyben😊 De ez nagyon bejön érdemes leszedni.
V9ykn8_TZL0
Oldal 1 / 3Következő →