Mikor esik má\' a hó?!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😞( szívesen elküldeném neked a havat ami itt van... bár nem sok, egy normális hólabda alig jött ma össze belőle. (viszont 10pontos találat lett belőle
)
)"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Szörnyű milyen alakok járnak errefelé, mi? 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
😊 de rég hallotam már ezt a végtelenség dumát 😊
Mán lehetne Pécsett is 1 kis hó. Tök király lenne, szép fehér minden, lábad alatt ropog a friss hó, közben megfagysz, de amúgy már alig várom az elsó nagyobb hóesést!!!!!! 😊
Mán lehetne Pécsett is 1 kis hó. Tök király lenne, szép fehér minden, lábad alatt ropog a friss hó, közben megfagysz, de amúgy már alig várom az elsó nagyobb hóesést!!!!!! 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
mindjárt sírok! de komolyan, most tényleg elszorult a torkom és fáj a szívem, hogy nem láthatom az otthoni havat! :-(
tudom, hogy már marhára elegetek van a siralmaiból, de nem birom magamban tartani!
tudom, hogy már marhára elegetek van a siralmaiból, de nem birom magamban tartani!
mindjárt sírok! de komolyan, most tényleg elszorult a torkom és fáj a szívem, hogy nem láthatom az otthoni havat! :-(
szép(?) fehér minden...
másrészt a loser (vesztes)-t 1 db o-val írják.
másrészt a loser (vesztes)-t 1 db o-val írják.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Miskolc----> szakad!
Finom puha hópihék, semmi latyak ---->
Finom puha hópihék, semmi latyak ---->

loser😉
Most jöttem haza és taknyoltam egy kurvanagyot ebben a latyakos buzi hóesésben!!!
ipszilon: Szeretnék
ipszilon: Szeretnék
Ebben is lehagyunk mindenkit lassan.
Vigyázz nyugat!
Vigyázz nyugat!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
nem iiiiiiiiigaaaaaaaaaaaz! Magyaro.-n esik a hó én meg itt döglök!!!!!! még ha jó idô lenne, de nem! csak esik az esô!!!!!! és nincs hó!!! 

Na? nálatok is esett a hó? Nálunk egész nap megmaradt,szép fehér minden,reggel olyan kondicionáló hósöprögetés is volt már.
Ja hát a Samarával régen egyszer visszacsúsztam egy emelkedőn(még jó hogy egy kis mellék utcában és éppen nem volt mögöttem senki...
Másszor meg álló helyzetben megcsináltam a 90 fokos balfordulatot egy jégborda miatt😊
Másszor meg álló helyzetben megcsináltam a 90 fokos balfordulatot egy jégborda miatt😊
Én emelkedőn megyek haza, ott nem jók az ilyen játékkerekek.
Nekem nincs téli gumim,mi pesszáriumot használunk...
Na a viccen kívűl,ha majd lepukkannak a gumijaim és veszek egy macsós alufelnit akkor lesz téli meg nyári gumi(peresnél nincs hibrid).
Na a viccen kívűl,ha majd lepukkannak a gumijaim és veszek egy macsós alufelnit akkor lesz téli meg nyári gumi(peresnél nincs hibrid).
A téli gumi immár a csomagtartóban figyel.
1-2 hét és fenn lesz a helyén.
1-2 hét és fenn lesz a helyén.
Na most már szakad...
Pontosan.
Atom volt a srác, aki először kinyalta Aneszkát, aztán beszélt a fehérneműkről.
Atom volt a srác, aki először kinyalta Aneszkát, aztán beszélt a fehérneműkről.
és megvan az az előnye, hogy csüt. éjjel megy a mocsokmiki... jó zenékkel...
Olyankor én is gyakran éjszaka megyek haza.
hüs van... és nem havazik... biztos csütörtök este fog, amikor éccaka jövök haza...
Most voltam közértben, de nem éreztem, hogy jó idő lenne.
barackos teja... olyat akkor venni kell... palacsintát meg nem sütök, mert nemtudok 😞