Mikor esik má\' a hó?!?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
na essen megint a hó mert olyan szép vót és egész kúl kedvem kerekedett tõle.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

viccesimike
Most már szinte teljesen elovladt itt Miskolcon a hó.

Azt a viccet ismeritek, hogy ...

Sör robi
Reggel óta nem esett semmi.

Ne nézzé, sörözzé!

PResident Evil
nem maradt meg 😞

Pyx
itt már nem. (marcali)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

BADE
Van,ahol még esik?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

lamase
MOST! :]

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Pheel
február 11 óta nem esett hó? Ez biztosan valami terrorakció volt 11-én 😊
Punker
nem olvadt el mind (még)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Király!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Guest
Nem bizony, megmarad... És továbbra is esik.
Lteebee
Pesten egész napesett, de nem igazán marad meg itt a XIII.-ban.

Budán, följebb nem olvad.

itt most is esett reggel- itt keleten..

cSuwwi
Na ja, a régi 100-as szánkómra ha ráülnék, kettétörne, pedig csak 70kiló vagyok. Mondjuk én a hólapátolást annyira élveztem, mint nyáron a fûnyírást hetente...

shit happens

Punker
Vagy csak öregszünk...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Guest
Na ja, így érthetõ...😊 De a hóból nekem csak a lapátolás jut, az viszont rendesen. Régebben én is élveztem. Lehet, hogy kezdek begyepesedni?
Manta
De, kellett. Szar volt, de inkább lapátolok, minthogy sziplán a hó nélküli fagyban pusztuljak. Havas úton még anyám kocsijának is fog a kéziféke, ez külön öröm ilyenkor 😊
Guest
A jelek szerint neked nem kell lapátolnod...
Manta
Voltam szánkózni zsír volt. Kocsival húztuk a szánkót 😊
Szét is küldtem magam rendesen. Nem értem a nyavajgást, ha már hideg van, legalább hó legyen...
cSuwwi
Ott sem jó hangoskodni, mert lelõnek 😊

shit happens

Punker
Nálunk nincs szembeszomszéd csak a laktanya.

Satchfan
ma de. nálunk CAT-ekkel nyomták a havat. Nem kispályáznak...

www.satriani.com

cSuwwi
ez a trükk nálunk nem jönne be, mert ha átvinném a havat az út túloldalára, a szembeszomszéd:

1.) visszahajigálná hozzánk
2.) leb*szna nekem 2 akkorát, hogy 2 hétig az intenzíven feküdnék 😞

shit happens

Punker
szerencsére már nem esik egy ideje így sehova, egyébként az út másik oldalára ezt a szomszédtól tanultam õ talicskával még az udvarról is kihordta...

cSuwwi
Akkor hova pakolod a havat? Fellapátolod a háztetõre, vagy mi?

shit happens

Punker
Az utcán nekünk már nincs szabadhely...

cSuwwi
Az utcáról a havat én is egy rakásra hányom, de az a rakás már majdnem akkora mint én. Még a végén rádõl valami szerencsétlenre 😞

shit happens

Punker
Akkor te is szereted a télnek ezt a részét, én tegnap este jutottam oda, hogy a teraszról már nincs hova tolni ezt a szart mert már legalább egyméteres ha nem több mellette a rakás.

én az elsõn vagyok, nem lapátolok semmit, csak sirok, hogy ilyeneket mondanak tévében:

"és most kérdezzük meg a meterologust, mikor normalizálodik a helyzet"

bazzeg, tél van, esik a hó, EZ A NORMÁLIS!
anyám

cSuwwi
Nekem is csak azért volt 1 óra, mert csak félig csináltam meg. Aztán 2 óra múlva meg a másik felét. Kicsit hülye módszer, de legalább gyorsabb, valamilyen szinten. Nekem azért szívás, mert a 2 telken van vagy 25db 4-5 méter magas tuja, aminek az ágait lenyomja a hó, ezért ezt muszáj leverni róla. Ez kb. 30 perc 😞 És tetõtõl-talpig havas leszek, hiába verem egy 2 méteres bottal...

shit happens

Punker
Neked még szerencséd volt én másfél óra alatt nem végzek és akkor is kezdhetném elõrõl...

cSuwwi
Esik sajnos, ma csak 4x voltam havat lapátolni 2 telek körül 😞
Tegnap este hajnali 3-kor feküdtem le, akkor még nem esett. Kimegyek reggel 9 körül, és nem vicc 15cm-es havat kellett ellapátolni, ami volt vagy 1 óra 😞 Még a szar is belém fagyott. Brrrr

Mindig a legrosszabbkor esik 😞

shit happens

artschi
Esik ez a baxás hó... akkora pelyhekben, mint az öklöm, hogy dögölne meg... 😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

hull a hó és hózik, micimackó fázik

Ron Ragm
most, szakad

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

RelakS
Válasz a címre: MOST, VAZZE!!!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

G@b0r
itt 1 nap alatt elolvadt az egész. Pedig volt 10 cm.

Lteebee
Nekem már nem hiányzik.

Tök szép volt a hegy,de már egy-két hete csak a sár van,meg néhol foltokban hó.

Nem akarom elõlrõl kezdeni!

G@b0r
esiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!! 😊)

G@b0r
Majd kérdezd meg a csírahuszárt! 😊

G@b0r
lol, esett te csicska!

mateos
dehogy esett...kamuzz még vazze
G@b0r
kb 10 percig esett és nem maradt meg iccse.

hen-tes
???
itt tegnap elött esett
de 1 szem nem maradt , sõt nem is láccot még akkorse

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

G@b0r
Tegnap esett itt a hó!!! 😊)

takarék
icq?
MuERTe
Ha jól emléxem tavaly is én hoztam fel 😄D
Ennyire dodós lennék? 😄D
Coine
hanem éppenséggel 2 éves kis topicsk.

Dzsini
Beni 2000. dec. 02. 15:24 | Válasz erre | #1
arról beszéltem, hogy EZ nem tavaly 😊
(bár tudok régebbirõl is 😉 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.