Mikor esik má\' a hó?!?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
esett de elolvadt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0ppika
Pakson szakad most.

http://epica.nl

O0D:
Bazz tegnap láttam kurva hidegbeb egy csajt kivolt a fél melle.. nem az idõtõl függg 😊)))

Hajrá Dózsa György!

Punker
reggel esett de már el is olvadt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PResident Evil
itt vmi szállingózik...

[Walaki]D`Lair
Pesten meg már elolvadt...😞

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punker
itt semmi

artschi
Itt most is esik...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Mi az Isten van itt ? Izraelben 1 méteres (!!!!!) hó van ! Az egész közel keleten lépni nem lehet a kurva sok hótól, pedig ott még esõ se nagyon esik !!! ????

dikki*yysw
Nálunk már el is olvadt minden. Durva ez a globális felmelegedés.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

LittleL
Itt egész nao esik

Már 20 cm hó leesett, regglre lesz 40 cm -es

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

0ppika
SZAKAD!!! KIRÁLYSÁG, holnap megyek rallyzni!!!

http://epica.nl

zaki
jó az, csípom a havat 😊

Rudee
Itt is szakad ez a sz@r

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
baaazdmeg, kinéztem az ablakon, vagy 5 cm-s hó esett pár óra alatt... nem semmi (Újpalota, XV. ker)

mukika
hát itt csak most ment fölé. de én sem a mai napról beszéltem! hanem a jövõ hétrõl...

Punker
itt nem lenne sár nem ment minusz 3 fölé a hõmérséklet egész nap.

PAYNE
itt nem esik csak fúj a szél!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

mukika
jó neked! 😊 hó=sár (miután elolvadt) sár=koszos cipõ=ideges Mukika 😄DDD

Punker
itt nem esik csak rohadt hideg van

mukika
vazze leesett vagy 5 cm már! mé' kell ez?

Most szakad épp'

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

ricsi1
egész nap

Fefe
jaja tiszta bolond az idõjárás

itt is szakad (kom-eszt megye)

pedig idén 1x már szinte nyár volt... 😞

Fefe
De ilyenkor meg jó csuszkálni kocsival

PAYNE
ne esssen má unom jobb lenne a strand!
Csajok kis fürdoruciban!!!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Fefe
Csepelen szakad a hó,a forgalom teljesen lebénült

PLackó
Szolnok mellett elált.

Evil
na itt is hovihar van, nem gyengen!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Itt, Szombathelyen meg csak az esõ esik...

War. War never changes.

BADE
Egerben óriási hóvihar van!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

[HUN]PAStheLoD
essen! ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

mukika
elállt...

O0D:
nem is esik. jó messze lakhatsz 😄DD

amúgy meg akartam királyt (!) farolni kocsival, erre az a szar ABS ... áááhrrgt. mingyárt szétverem a kocsit. Mi a francért kell ilyen szar bele??

Hajrá Dózsa György!

PResident Evil
mikor áll már el ?

Punker
na frankó elállt a hó esés, és már olvad is 😞(((

Punker
én most végeztem....

Sonajk @:o)
:o)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

cSuwwi
marhára. most mehetek ki havat lapátolni... 😞

shit happens

zaki
szakad, mint állat. nagyon kira

Dzsini
Ilyenkor jó autózni. A mazsolák nem mernek kijönni, a vérprofik meg már az árokban vannak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mukika
még mindig esik!!!!!!!!!!!!!

Fefe
Este irány autó + szánkó

Fefe
Csepelen is szakad a kocsikat teljesen bebórította.

mukika
itt is szakad azé nem semmi, mert 3 óra alatt esett vagy egy 5 cm hó! 😊

Punker
szakad

Nálunk is, Szombathelyen rengeteg hó esett végre 😊 Tönkre is vágtam gyorsan az autót, nekicsúsztam a járdastegélynek és az elsõ tengely elferdült... Pedig éppen hogy csak 30 km/h-val mentem. Na ezért érdemes téli gumit venni!

War. War never changes.

Adam5
cool
😄

mukika
hát én is, de ki tudja lehet hogy megbénul a közlekedés!!! 😊