4238
-
Garfield #1193 Elég sztártrekes beütése volt. -
sirdond #1192 az amire te gondolsz, az az atlantis 1 éved egyik részében volt. az is jó rész :D -
#1191 Ja!
Érdekes wolt nézni hogy Carter önmagának ad tanácsokat!:)))
Nekem az a verzó jobban tetszett volna hogy Carter igazából az idegen hajón
van és a legénység többi tagjával is ugyanezt játszák el!
De ez is COOL...Élő köd! -
sirdond #1190 jó rész volt :D
milyen faj volt az idegen űrhajóban? vagy ez még késöbb kiderül? -
Garfield #1189 Aki már látta a SG-1 9x03-at:
!!!SPOILER!!!
Akkor most mi van? Az Ori ugyanúgy felemelkedett emberek, mint az Ősök/Alterranok, csak ők a rossz fiúk? És kik a Priorok? Ők csak "szimpla" emberek némi hókuszpókusszal felturbózva? -
#1183 Nem pajtás csak kisebb a lakás majdnem a felével...
Hülyeséget minek kérdezel? -
#1182 :DDDDDD -
directorius #1179 hmm... NEM ERTEM.. -
directorius #1176 "Sajna költözés miatt meg kell válnom DVD gyűjteményemtől"
Mivan??Bele vannak epitve a falba?
Vagy mi! -
#1175 Sajna költözés miatt meg kell válnom DVD gyűjteményemtől,valaki nem tudja elpasszolni a Csillagkapu szériámat?
Első 6 évad... -
#1174 én oda mentem kértem egy OP-t hogy be szeretnék regelni megkérte a nevemet a jelszót és kész volt -
#1173 ok de akkor valaki meg tud hivni oda?
mert csak ugy enged be ha már meg vagyok hivva :( -
#1172 ja és regelj be ide
stargatehun.no-ip.com:22 -
#1171 dc és keress lan3-ast
egy szezon kb 2 nap -
#1170 srácok nem tudtok olyan helyet ahonnan le lehet tölteni a részeket?
tudom van torrent de 87 nap míg lejön az 1 éved. Az alatt mgörekszem :)
ötlet? -
#1169 celeben találtam :)
-
tudatlanka #1168 Az utolsó két évadot onnan szedtem le 7x10-ig... -
#1167 Én csak azt tudom, hogy van a stargateszink.uw.hu, ahonnan a szinkront mp3-ban le lehet szedni, majd összefűzni a filmmel pl.: Nandub-bal. -
tudatlanka #1166 Van egy oldal az atw-n ahol fenn vannak a legujabb szinkronizált részek.Nem tudja valaki a cimét (vmi zsu.atw.hu ha jól rémlik...)??? -
#1165 na ez szerintem az eddigi osszes csillagkapubol az a resz ami alegblodebb a legidiotabb otletek es reakciok vannak benne. -
#1164 Egy idősíkon megy a 2. Eddig még nem nagyon voltak átfedések de lehetnek, ugy csináld:D -
#1163 Én még egyáltalán nem néztem Atlantis-t.
Majd.
Most még élvezem az SG-1 et ameddig van. -
sirdond #1162 nekem nincs semmi gondom vele, én is használom, csak rosco kérte hogy ne torrentes oldal legyen! -
#1161 Egyébként nemtom mibajotok a torrenttel, szvsz a legjobb választás, relative jó a sebessége, nincs reklám, kontrollálható. Nem úgy mint a virustanya edonkey, gnutella rendszerek. -
#1160 nagy szerencsével maximum külföldi dc hubokról -
#1159 torrentnél gyorsabban sehonnan nem lehet letölteni.. -
bandia #1158 Nah, megnéztem az sg1 első két epizódját...Jó látni a Farscapes szereplőket:) Meg tetszik az Atlantisos szál is. Mondjuk eddíg nem követtem az eseményeket, inkább az SG-Atlantis nyomán kezdtem el nézni, így van jópár folt, de nagyon jók sztem. Már alíg várom a pénteket:) -
sirdond #1157 "nem torrentet"
amúgy p2p-n kívül nem nagyon lehet letölteni jó minőségűt sztem. -
#1156 Első 7 évad: http://torrent.csillagkapu.hu/
A 8. évadot én Dc++ és torrent oldalakon találtam, egyelőre nem mindet:
www.mininova.org www.torrentspy.com
A 9. évadra meg várunk 1 évet:D -
#1155 melyik részt?
-
#1154 valaki nem tud valami helyet ( nem torrentet) ahonnan le lehet szedni dvdripbe?
thx -
sirdond #1153 nekem inkább predatorosnak tűnt a maszkja :D -
#1152 hát igen a sci-fi-k már kezdenek eléggé keveredni
egyes fajok más néven megjelennek különböző filmekben -
AeroS #1151 jó volt bár az a szuperharcos egy kicsit dart wader-es volt ahogy levették a lélegzőmaszkját -
#1150 Az tetszett, ahogy megtalálták a templomot :) -
#1149 jó rész volt -
#1148 2x02esek is jók lettek:D -
#1147 jó rész :) -
#1146 Nekem nem úgy tűnt mint aki szitkozódott volna, nekem az jött le, hogy olyan kis surmók módjára élvezte a csínytevést, és csak Novak rinyált a sugárzás ellen, de lehet én látom rosszul :) -
#1145 Harmi az asgard ipse a Deadaluson:)
Az mekkora volt már, mikor szitkozodott magában az első fegyver átsugárzása közben:D