StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
ha jól emlékszem ennek a szezonnak a végén újra jönnek, de lehet hogy tévedek

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Punker
nem írtották ki õket, tegnapi részben is volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

magus
a késõbbi évadokban elõkerül a replikator dolog, vagy kiirtottak mar oket vagy vmi?

Kori
nagyon jó rész volt

Adam5
meg a shotgun a kezében 😊

Serpa
Hammond keményen nézzet ki military cuccban.
😊
szemüveg is jól állt neki!

Adam5
pont akkor mondták hogy a robot nagyon gyerekes és lehetett akkor látni pont o'neilt 😄

RelakSfromhome
o'neil hogy elvolt már a nagyítóval 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Adam5
szvsz egész jó rész volt.

ne csak mindig goa"uld legyen

Sir Quno Jedi
Az Atlantisban meg a fõszereplõ bázisparancsnoknõt kéne kivágni, mert herótomvan tõle (s nem csak nekem) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
A 7. széria eleje óta meredeken romlik a színvonal. Ez van ha minden jöttmentre rábzzák a forgatókönyvek írását. Az egész rohdatul sántít, mintha nem is olvasták volna az elõttük megírt sztorikat. A 2. szezonban még elmentek volna az ilyen részek, nade nem a 6. után !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem tudom ki nézegette már, de a 8. szezon elég gyengére sikerült (legalábbis az elsõ 10 rész) az Atlantis viszont meglepõen lendületesen indult. Remélem a következõ 11 nem lesz ilyen gyengén megfogott.

Kori
nem tudja valaki hogy szinkronizálva és jó minõségben lelehet valahonna tölteni a sorozatot?????????????????

Kori
ezért jó szinkronizálva nézni

Oneil humora - igaz magyar humor - kimagasló

Adam5
Persze megint az Oneil-nak lett igaza...

Egyébként jó rész volt.

Serpa
ez lesz ma ?

Kori
Egy karizmatikus Jaffa lázadó Jaffáival szövetséget keres a Földdel és követõivel, maga mellé állítva Teal'cet és Bra'tacot is.

így

Kori
mai menü

gy karizmatikus Jaffa lázadó Jaffáival szövetséget keres a Földdel és követõivel, maga mellé állítva Teal'cet és Bra'tacot is.

Sir Quno Jedi

Adam5
jaö azt hiszem replikátorok ugye?

és belevezették egy bolygóba ha jól emléxem

Adam5
mi is lett azzal a goauld anyahajóval ami volt a földnek?

Sir Quno Jedi
Most.

RelakS
Namost egy darab lerobbant teherûrhajójuk van tudtommal

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sir Quno Jedi
Inkább az a hülyeség, hogy nem mentek utána ! Késõbb megtehették volna, a technika is megvan hozzá, de... Nem következtesek az írók, mint oly soxor.

RelakS
mekkora poént írtak volna, ha ez után pl földkörüli pályára áll az aszteroida 😄

Helyi naquada lelõhely, köszönõlevél a goauldnak 😊

Sir Quno Jedi
Akarták is, csak nem volt hozzá technikánk (akkor még).

A Goa'uld-ok ezzel akarták átkúrni a zeggyezményt az Asgard-okkal, mert az ellen nem véd, ha magunkat nyírjuk ki azzal, hogy pofánkba robbantunk egy ilyen ojjektumot, sazlé eszállunk naprendszerestû ! 😄DD

Pedig mi munkájukba volt ennyi naquad-át kitermeltetni a rabszolgáikkal !

RelakS
Ja 😄

El kellett volna fogni, és csinálni belõle a fegyvereket, csillagkapukat 😄

Punkerwork
durva anyag és kész 😊 a "nem véletlenül került a naprendszerbe" szerintem eléggé egyértelmûvé tette hogy ki küldte ajándékba 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RelakS
Az a "durva" anyag a naquada (vagy hogy írják), ezzel lehet erõsíteni az atombombát, és ebbõl áll a csillagkapu is, sazl eléggé alap dolog a SG-ben 😊

Mellesleg mivel ez az anyag a Naprendszerben nem létezik, ezért valsz. goauld támadás volt.

Punkerwork
rájöttek hogy az aszteroida-t nem szabad felrobbantrani mert valami durva anyagból van, és hogy a hajóval féregjáratot kell nyitniuk hogy azon keresztül vigyék el a földtõl és elkerüljék az ütközést, ja és persze az aszteroida nem véletlenül került a naprendszerbe.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

bigapó
Hi!

Valaki el tudná mesélni egy hangyányit részletesen a múlt részt, mert vendégségben voltam és ott csak jóformán a képet ha néha-néha láttam, de hallani szinte semmit sem lehetett. A történet az volt ugye, hogy valami aszteroida jön a Föld felé és a CSK-1 próbálja felrobbantani?

Elõre is köszi.

The Matrix has you...

Sir Quno Jedi
Itten nyitni kék egy hyperspace window-t. Már akinek persze.

Kori
de nagyon király rész volt

Kori
minden sci-fiben más törvények uralkodnak

RelakSfromhome
sw-ban egyszerûen csak fénysebességre kapcsoltak, nem? Mondjuk mintha lett volna valami hipertérblabla, de ott pl láttad elnyúlni a csillagokat, itt meg egy féregjáratba lépsz be 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Adam5
télelg jó tész volt 😊

Adam5
Már teljesen megszoktam az új szinkronokat

Serpa
hogy tudtak átmenni a Földön ?
hypertérbe léptek és ...

Star Wars -ban az volt, hogy ha nem számolják ki pontosan a koordinátákat a hypertérbe-ugráshoz, neki mehetnek egy bolygónak is ...

vagy itt mások a törvények ?
😊

Punker
de akkor is poénos volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

csak tele blõd baromságokkal 😊

Punker
jó rész volt 😊

RelakSfromhome
"Karter, már látom a házamat!"

😄😄😄😄😄

RelakSfromhome
ahoz, hogy a gyûrûk mûködjenek, nem kellene mindkét oldalra egy-egy gyûrûrendszer? Értem ez alatt a kiindulási és a megérkezési oldalt

Kori
gondolom

Kori
röviden tömören?!?!?!?!?

Kori
csávókámat odavitték a kapuhoz kinyitotta a mérget megmurdelt mindenki az ezredesék átmentek a kapun

2XP
Egész biztosan, kicsit nehéz lenne kimagyarázni, hogyan tûntek el a bolygóról mindenféle ûrhajó nélkül.

Sir Quno Jedi
Na egész jó ez a nyárzáró 2 rész ! Most aztán lehet megin várni... :-(((

Adam5
ez még folytatódik majd, nem?

Kori
ma néztem meg felvételrõl, nagy rész volt csak a végét hagyták nyitva egy kicsit