StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
oroszok elég könnyen odaadták a kaput.

nem is emlékszem, hogy mikor volt ilyen jó rész(ek).

Az osszes atlantis resz kiraly imho. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Adam5
detto

Kori
most is cak azt tudom írni mint eddig

nagyon király volt ez a két rész

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
megnéztem leis szedtem

Kori
Kösz megnézem

13as reszig mindnek van felirata. amugy feliratokponthu-n meg az abydos gate-en is van.

Kori
most töltöm az Atlantist

a 2. résznek holvan felirata nem tudjátok?

Serpa
akkor több napnak kellene lennie még hátra.

Sir Quno Jedi
AHogy tetszik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laalee
eztmost törlöm 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sir Quno Jedi
*** begin of demiofficial commercial ***

Elõrendeltél már LOÁL-os pólót ?!!

*** end of demiofficial commercial

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

spatz
Szerintem a frissitéshez..

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Serpa
mihez számolhat vissza ?

Kori
jól néz ki

várjunk türelemmel

spatz
Megjelenés>
2005 õsz..
de sokat kell még várni...<#szomoru1>

....Az oldalt 2004.12.12 frissitik

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Serpa
Stargate SG-1 The Alliance

a játék hivatalos oldala.

spatz
Igen uj, Nekem jobban is tetszik..

Sir Quno Jedi
*** SPOILER ***

Mostan õ lesz zsekszon helyett az ügyeletes fõokostojás az eszdzsívánban ! Még egy jó ideig...

Kori
pontosan

Adam5
amúgy ez a Jonas az aki abban a részben volt amikor Daniel meghalt? ö volt aki a nákvádriát (nemtom hogy írják sry) hozta? nem is tudtam hogy ott maradt. pedig mondta hogy nem mehet vissza mert a népe bíróság elé állítja vagy nemtom.

Kori
Jonas csávót a Stephen King Végitélet c. filmjében a kis gonoszt játsza

Kori
Jack beszólása:

" A titanicot is emberek tervezték" nagy volt

Adam5
*Rosszalkodik

Adam5
ez az Anubis nagyon rosszal kodik 😄

Serpa
a fiatal csávó nem a Parker Lewis -ból van ?

mintha új lenne az eleje, amikor a szereplõket írják ki.

Csak az atlantist nezem. 😉

Sir Quno Jedi
A StarGate is nagyon bugyuta a 8. szezonban, sazlé !

Hat igaz, kicsit amerikaias volt a megoldasa a folytatasnak, de ettol meg bejon nekem es orulok h vegul megis folytatjak.

Sir Quno Jedi
Nemtom, nekem ez a 1/11 nagyon nem jött be ! Tök bénán folytatták és hülyére vették a megszálló erõk parancsnokát, pedig eddig nagyon ravasz, kemény figura volt ! Az egész bugyuta faszság volt...áhhh...

Fasza! Lesz atlantis 2.szezon, mar leszerzodtek. Mondjunk hurrayt. 😊

Sir Quno Jedi
Sazlé ennek megvan az oka ! Mit gondolsz honnan birtokol az Azgardiaknál is fejlettebb technológiát (pedig manapság õk a májerek ebben a galaxisban) ?!!

Serpa
köszi a megértésed.

de ott elég emberi alakja volt, tegnap meg nem ...
<#vigyor3>

Kori
amúgy Anubisz már szerepelt egyszer és akkor látni is lehetett
amikor Oziris-t megfogadta alvezérének
az a mérgezõs rész elõtt

Glpetyus
<#idiota>
Jó,akkor majd ha áttörtétek,htx <#idiota>

Kori
thx

Punker
épp áttörjük a francia frontot 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ezzel szokás jelezni hogy a tartalomról lesz szó, így ha valaki nem akarja elõre tudni nem olvassa el, így a legjobb:

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>SPOILER<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
<#zavart1>
Akkor plz nézz be a makett topikba,htx 😛

Punker
mert nem kaptam 2 napja 😊
ha a másik nick-re küldted akkor majd holnap reggel megkapom 😊

Kori
bocs de nemtom mi az

Glpetyus
Maga mér' nem olvas privátot?? <#banplz><#banplz>

Punker
legközelebb Spoiler feliratot rakja be elé plz.

Kori
oké
bocs
többet nem teszem be

Adam5
nekem is hasonlóak az érzéseim

Serpa
nem lehetne ezeket az ismertetõket hanyagolni ?
tegnap láttam elõször Anubist, de már tudom mikor hal meg.

<#zavart2>

Kori
SPOILER!

801 New Order I.

A történet szorosan kapcsolódik az elõzményekhez. Anúbisz halálával a Goa'uld Baal még hatalmasabb lesz, elfoglalja a helyét, és mostantól õ fogja irányítani a szuperkatonákat. Éppen ezért a rendszerurak egy ellencsapásra készülnek, amihez a Föld segítségét kérik. Közben a CSK-1 felkeresi az Asgardokat, hogy segítsenek az ezredest megmenteni az Õsök tudásától.

Kori
SPOILER!

722 Lost City II.

Anúbisz megtámadja a Földet. Az emberiség egyetlen reménye, hogy a CSK-1 még idõben megtalálja az Õsök elveszett városát.

Solya
Lehet...biztos h azért takarkatják mert mikor meglátjuk h kia z vagy mi az akkor jól meg fogunk lepõdni😊

Serpa
az említett új technológia közre játszik ?