StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
hát ja jópár fajt mnegmentettek mát

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Pontosan teherhajóval hozhatnák el. pl. onnan hol ebben a részben elintézték a fegyvert. Nem kell beférnia a hajóba se, húzhatnák magukkal mint tették ezt régebben a sokkal nagyobb aszteroidával is. Arról meg eddig sehol se volt szó hogy a kapuk mások lennének, a külömbözõségüket az adta hogy más koordinátán vannak. Ugyanaok a jelek vannak mindegyiken, hisz a jelek bármely más koordinátában benne lehetnek, amit hívni kell. Tárcsázásnál meg nem kaput hívnak, hanem koordinátákat ahol lennie kell kapunak, aminek ettõl nem kell külömböznie a többitõl. De ha külömbözõek is, tárcsázót is tudtak már csinálni meg egy halom egyéb dolgot, alakítsák át. Vagy alakíttassák át egy fejlettebb fajjal, elvégre mindegyik lóg nekik szivességgel.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Kori
de annak idején volt egy másik kapujuk az hol van?

dikki*yysw
És mivel hozod el? (hogy mész el oda kapu nélkül, és hogy jössz vissza fõleg úgy, hogy azt a kaput akarod elhozni amivel visszajönnél)
mondjuk a teherhajóval lehet el lehetne menni.
de akkor még mindig ott van, hogy valsz. nem uaz minden kapu

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Serpa
erre én is gondoltam.

szerintem azért nem, mert minden kapunak más koordinátái vannak.
de lehet, hogy ez nem számít, ha más bolygóra viszik.

Azt nem értem hogy miért nem hoztak maguknak másik kaput valahonnan, az oroszokat meg ejtették volna.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Serpa
oroszok elég könnyen odaadták a kaput.

nem is emlékszem, hogy mikor volt ilyen jó rész(ek).

Az osszes atlantis resz kiraly imho. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Adam5
detto

Kori
most is cak azt tudom írni mint eddig

nagyon király volt ez a két rész

Kori
megnéztem leis szedtem

Kori
Kösz megnézem

13as reszig mindnek van felirata. amugy feliratokponthu-n meg az abydos gate-en is van.

Kori
most töltöm az Atlantist

a 2. résznek holvan felirata nem tudjátok?

Serpa
akkor több napnak kellene lennie még hátra.

Sir Quno Jedi
AHogy tetszik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Laalee
eztmost törlöm 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sir Quno Jedi
*** begin of demiofficial commercial ***

Elõrendeltél már LOÁL-os pólót ?!!

*** end of demiofficial commercial

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

spatz
Szerintem a frissitéshez..

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Serpa
mihez számolhat vissza ?

Kori
jól néz ki

várjunk türelemmel

spatz
Megjelenés>
2005 õsz..
de sokat kell még várni...<#szomoru1>

....Az oldalt 2004.12.12 frissitik

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Serpa
Stargate SG-1 The Alliance

a játék hivatalos oldala.

spatz
Igen uj, Nekem jobban is tetszik..

Sir Quno Jedi
*** SPOILER ***

Mostan õ lesz zsekszon helyett az ügyeletes fõokostojás az eszdzsívánban ! Még egy jó ideig...

Kori
pontosan

Adam5
amúgy ez a Jonas az aki abban a részben volt amikor Daniel meghalt? ö volt aki a nákvádriát (nemtom hogy írják sry) hozta? nem is tudtam hogy ott maradt. pedig mondta hogy nem mehet vissza mert a népe bíróság elé állítja vagy nemtom.

Kori
Jonas csávót a Stephen King Végitélet c. filmjében a kis gonoszt játsza

Kori
Jack beszólása:

" A titanicot is emberek tervezték" nagy volt

Adam5
*Rosszalkodik

Adam5
ez az Anubis nagyon rosszal kodik 😄

Serpa
a fiatal csávó nem a Parker Lewis -ból van ?

mintha új lenne az eleje, amikor a szereplõket írják ki.

Csak az atlantist nezem. 😉

Sir Quno Jedi
A StarGate is nagyon bugyuta a 8. szezonban, sazlé !

Hat igaz, kicsit amerikaias volt a megoldasa a folytatasnak, de ettol meg bejon nekem es orulok h vegul megis folytatjak.

Sir Quno Jedi
Nemtom, nekem ez a 1/11 nagyon nem jött be ! Tök bénán folytatták és hülyére vették a megszálló erõk parancsnokát, pedig eddig nagyon ravasz, kemény figura volt ! Az egész bugyuta faszság volt...áhhh...

Fasza! Lesz atlantis 2.szezon, mar leszerzodtek. Mondjunk hurrayt. 😊

Sir Quno Jedi
Sazlé ennek megvan az oka ! Mit gondolsz honnan birtokol az Azgardiaknál is fejlettebb technológiát (pedig manapság õk a májerek ebben a galaxisban) ?!!

Serpa
köszi a megértésed.

de ott elég emberi alakja volt, tegnap meg nem ...
<#vigyor3>

Kori
amúgy Anubisz már szerepelt egyszer és akkor látni is lehetett
amikor Oziris-t megfogadta alvezérének
az a mérgezõs rész elõtt

Glpetyus
<#idiota>
Jó,akkor majd ha áttörtétek,htx <#idiota>

Kori
thx

Punker
épp áttörjük a francia frontot 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ezzel szokás jelezni hogy a tartalomról lesz szó, így ha valaki nem akarja elõre tudni nem olvassa el, így a legjobb:

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>SPOILER<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
<#zavart1>
Akkor plz nézz be a makett topikba,htx 😛

Punker
mert nem kaptam 2 napja 😊
ha a másik nick-re küldted akkor majd holnap reggel megkapom 😊

Kori
bocs de nemtom mi az

Glpetyus
Maga mér' nem olvas privátot?? <#banplz><#banplz>

Punker
legközelebb Spoiler feliratot rakja be elé plz.

Kori
oké
bocs
többet nem teszem be