4238
-
#1393 Nektek működik a csillagkapu.hu chat*-je???
Mert engem mindig ledob... -
#1392 Szpojler
Hmm... gondolhattam volna, hogy Anubis annál tökösebb legény, minthogy holmi sárga bogyeszek elpusztítsák :D -
csüves #1391 Szerintem túléli sőt ebben egy kicsit biztos vagyok. -
#1390 ok, koszi:) -
#1389 majd kiderul :) -
#1388 elvileg atlantisz elsö evadja sg1 8dik évadjával párhuzamosan futott, gyakorlatilag, ha van még egy kis türelmed, akkor inkább 8x01-02 után nézd meg atlantisz első részét, mert most még lenne benne pár spoiler sg1-re nézve :)
amúgy első rész egy átvezetőepizód, szóval onnan megtudsz mindent :) -
#1387 esmilesz oneillal -
#1386 naaaa, eseztigyhogy? atlantis mikor kapcsolodik be? most? szal mostantol erdemes elkezdeni nezni az sg-a-t?
huhh, nem birom, ki h ne nezzem meg a kovetkezo reszt most es azonnal meg minden -
#1385 ez az egyik kedvenc részem ami most megy...tökjóó:) -
#1384 Tudom, de annyira ratyi a minősége, hogy nem éri meg (nekem). -
Garfield #1383 Most mi a rák bajod van? -
Garfield #1382 Igen, én olyat láttam, amit te még nem. -
szöszi25 #1381 http://www.csillagkapu.hu/
az összes rész fenn van szinte, de nem túl jó minőségben.
+ a Stargate - Atlantis -
#1380 -
#1379 hmm...te valamit nagyon félrenéztél...
amúgy én meghúznám magam, mert nemnagyon szeretik a nickduplikálást itt az sgn... -
#1378 arra ertettem hogy spoiler hogy a tv2 nem all le a 7 evad vegen. -
#1377 aki csak a tvben követi az sg-t annak ez spoiler, mi a bajod vele? -
#1376 n\agy spoiler -
#1375 SPOILER!
sztem anubis szálat lezárták azzal, hogy kiderült oma hibája volt az ő esete, és ezt jóvátette azzal, hogy feláldozta magát...amúgy meg elég ellentétes a viszonya az Orinak és Anubisnak az emberekhez, Anubis még ki akarta irtani az összes élőlényt a galaxisból, míg az Ori "csak" behódolásra kényszeríti őket (bár még csak 9x07-ig láttam az sg1-et, lehet még nem tudok olyat, amit te :))
/SPOILER! -
Garfield #1374 !!!SPOILER!!!
Miért az a titkos érzésem, hogy Anubys és az Ori közt lesz valami kapcsolat? -
#1373 megnyugtattaal kossz -
#1372 nem, rögtön utánna tolják 8dik évadot...szünet se lesz :) -
#1371 Remeelem most az evad valtoonal nem haggya abba a TV2.... -
#1370 huh, ennek aztán van értelme -
#1369 Igen, el kezdtem tölteni, de még egy cybercsiga is gyorsabban szívárgott volna át a vezetékeken... -
#1368 én még anno 7x21-22öt (mert neten mindenhol egybe van, mert ugye ez lett volna a második sg film, aztán évadzáró lett belőle) kb 2 hétig vadásztam mindenhonnan (dc, gator, torrent), míg úgy voltam vele, hogy megvárom azt a 3-4 napot amíg lejön torrentről :) -
#1367 csitmán! énis csak első részt láttam még belőle :) -
#1366 nekem 9. nem tetszik annyira mint az eddigiek. nem bírom azt a csajszit azzal a fura kiejtésével;)de inkább nem írom le h még miért mert akkor többieknek info-t szivárogtatok:) -
#1365 Thx, de ezeket mind végignéztem.
7x22-ből, ami esetleg lejönne, csak spanyolul van. :(
Mindegy, a szombatot megvárom, addig is leszedem a 8. évadot. -
#1364 www.mininova.org www.torrentspy.com www.piratebay.com -
#1363 http://torrent.csillagkapu.hu/ -
#1362 Most már csak az a kérdés: hogy honnan "hívhatom" le? Egy csomó tor..nt oldalt néztem, de vagy nem volt, vagy csiga lassan jött volna le. Vagy pedig az egész 7. évadot is leszedhettem volna, de thxvm nem kell.
Szóval, tudtok ajánlani jó kis oldalakat...?
Hálás lennék :) -
#1361 én heroesI nél voltam így (az volt az első és utolsó rész amit most tvben láttam, pár kósza részt leszámítva még régen...előtte-utánna dvd-tvrip)...most vagyok 9dik évad elején :) -
#1360 'bout time :) -
#1359 bezonyám :)
(holnap már talán lesz 9dik évadom :)) -
#1358 A legkibaszottabban legeslegjobb rész(ek egyike) -
#1357 Jaja. Eddig is izgalmas volt, de most valahogy még izgalmasabb, és nem bírok ki egy hetet... -
#1356 szóval angolra váltasz?:) -
#1355 thx -
#1354 7x22 lesz jövő héten