4251
-
:O -
:DD -
tealc es az elvis ruha:D -
ez jó rész lesz:) -
oh, köszi
ez nagyon tuti kis prg és úgy tűnik meg is oldja a problémámat
thx
-
van egy jó progi: www.fixvideo.com
serialt meg ugyis találsz hozzá. -
igen, szerencsére sikerült egy progival átkonvertálni ugyancsak avi -ba és utána már megette az author
sajnos 2 gixerből ami nekem van egyik sem tudta jól megcsinálni, de szerencsére megoldódott
thx -
vagy letöltesz egy video fixer programot, ami meggyógyítja -
tomo #1478 leszeded emuleval az angol dvdripet es van egy szinkronos oldal , onnet meg a szinkront.
pl ez 1 tipp.
esetleg dcn megkeresed. -
Üdv
a segítségetekre lenne szükségem
hibásan van meg a 3x06 és a 4x04 es rész. megakad a film és nem tudok vele mit csinálni. nem tudtok helyet ahonnan ezt a 2 részt le tudnám szedni?
előre is köszönöm a helpet -
hat, az vmi nagyon tuningolt lehetett, most nem ugy nez ki:) -
nem néztem most megint végig, csak belepillantottam, de sztem viszonylag gyengusz rész :/
persze vanpár motívum ami feldobja (pl amit te is említettél, az oneill-mátrix :D) -
öö miért is? :)
amúgy a néha bevágott virtuális valóság képek az sg játék akkori verzióját ábrázolják -
Kifu #1473 "Jól hallom Mátrixot mondott? Már filmnek is zavaros volt..."
Lehet, hogy nem pontosan idéztem, de én itt dobtam el az agyam :-))))))
-
miert erzem ugy hogy a doom inspiralta a keszitoket -
azért nem egészen :)
nemtudom, nekem is atlantisz szokatlan volt nagyon az elején, de aztán sikerült annak is megfognia :)
oneill hiányát pedig fel lehet dolgozni, bár sztem is ő volt a legjobb karakter sg-ben... -
:( ot birtam a legjobban az egesz sg-ben, hat akkor sg1 is olyan mint az atlantis:( -
tomo #1469 par percet , vagy annyit se. -
haaat, most nezem az atlantiszt, nem annyira jo mint az sg-1, soot. sok eroltetett poen, meg unszimpatikus arc. nezheto, mert kivancsi vagyok mi tortenik. Oneill mennyit szerepel a 9. evadban? -
aha köszi ! -
menj el a www.csillagkapu.hu-ra, és nézd végig a részek tartalomjegyzékét, szerintem -
nem tudjátok meik az a rész é persze hogy hanyadik évead amikor Deniel.J at álmodja hogy meg szereztek egy idegen tecnologiát de az hirtelen elenük fordul valami ilyesmi aszem ! tudtok segiteni -? -
hopp, semmi nem szoltam, lehet torolni... -
koszi a linket ( bar nemtom 9 seederrel es 37 leecherrel miert 8 k val jon, de mindegy) -
stargate1974 #1462 Lehet nem értettetek meg. Na mind1. Azért köszi
-
tomo #1461 nem gaz, csak ne kapcsold ki. a kikapcsolas art neki, meg az , ha nem toltesz fel, vagyis mas p2p ne fusson mellette lehetoleg. -
kicsit off (najó nagyon)
emule-nél nem gáz, hogy az adsl 24 óránként szakad? Nem kezdődik ilyenkor újra a várakozás?
on -
tomo #1459 hasznalj te is eMulet , ha angol verziokat akarsz leszedni, csak benyomod a kereseket, oszt otthagyod a geped. 1-2 het alatt az osszes lemaszik. -
tomo #1458 stargate atlantis seria 1 dvdrip
itt vannak a dvdrip atlantiszok.
eMule nevu programmal toltheted oket. eleinte lassu lesz, de aztan begyorsul. kb 3 nap alatt le tod szedni, ha mast nem toltesz . -
stargate1974 #1457 Üdv nektek. Kihez vihetnék 1 winyót, hogy rátölthessem az összes részt?????
Van itt valaki aki ebben segít? Miért nem töltögetek le? Hmmm... Jogos a kérdés!!! Mert sajna csak 7végén vagyok itthon és elég kevés időm van netezésre. Tehát? Lenne itt olyan ember ki segíteni tudna? -
tudom h ez nem az a forum, de atlantis season 1-t leszedni torrenttel haaaaaat, nem egyszeru, sehol sem talaltam elo torrentet ugy hogy minden resz meglenne... -
Megnéztem a 09/01-et. MIEZ?!? Átvette a rendezést a sliders rendezője, vagy mi?!?
Meg olyan fura John Crichton-t és Aeryn Sun-t együtt látni Moya-tól távol
-
feliratos -
Szinkronos vagy feliratos ? -
kolegától, dvdrip -
Te Honan szedted le ? -
Jó volt a 8. évad vége ^^
Végre nem raknak valamit totálisan rendbe :) -
Roll #1449 De én azt a 2 részt keresem. -
mert talán mégcsak az első 2 rész ment le a magyar tvben? :) -
Roll #1447 Miért nem találom sehol a 8. évadot szinkronosan a megszokott formában?