4238
-
Kifu #1473 "Jól hallom Mátrixot mondott? Már filmnek is zavaros volt..."
Lehet, hogy nem pontosan idéztem, de én itt dobtam el az agyam :-))))))
-
#1472 miert erzem ugy hogy a doom inspiralta a keszitoket -
#1471 azért nem egészen :)
nemtudom, nekem is atlantisz szokatlan volt nagyon az elején, de aztán sikerült annak is megfognia :)
oneill hiányát pedig fel lehet dolgozni, bár sztem is ő volt a legjobb karakter sg-ben... -
#1470 :( ot birtam a legjobban az egesz sg-ben, hat akkor sg1 is olyan mint az atlantis:( -
tomo #1469 par percet , vagy annyit se. -
#1468 haaat, most nezem az atlantiszt, nem annyira jo mint az sg-1, soot. sok eroltetett poen, meg unszimpatikus arc. nezheto, mert kivancsi vagyok mi tortenik. Oneill mennyit szerepel a 9. evadban? -
#1467 aha köszi ! -
#1466 menj el a www.csillagkapu.hu-ra, és nézd végig a részek tartalomjegyzékét, szerintem -
#1465 nem tudjátok meik az a rész é persze hogy hanyadik évead amikor Deniel.J at álmodja hogy meg szereztek egy idegen tecnologiát de az hirtelen elenük fordul valami ilyesmi aszem ! tudtok segiteni -? -
#1464 hopp, semmi nem szoltam, lehet torolni... -
#1463 koszi a linket ( bar nemtom 9 seederrel es 37 leecherrel miert 8 k val jon, de mindegy) -
stargate1974 #1462 Lehet nem értettetek meg. Na mind1. Azért köszi
-
tomo #1461 nem gaz, csak ne kapcsold ki. a kikapcsolas art neki, meg az , ha nem toltesz fel, vagyis mas p2p ne fusson mellette lehetoleg. -
#1460 kicsit off (najó nagyon)
emule-nél nem gáz, hogy az adsl 24 óránként szakad? Nem kezdődik ilyenkor újra a várakozás?
on -
tomo #1459 hasznalj te is eMulet , ha angol verziokat akarsz leszedni, csak benyomod a kereseket, oszt otthagyod a geped. 1-2 het alatt az osszes lemaszik. -
tomo #1458 stargate atlantis seria 1 dvdrip
itt vannak a dvdrip atlantiszok.
eMule nevu programmal toltheted oket. eleinte lassu lesz, de aztan begyorsul. kb 3 nap alatt le tod szedni, ha mast nem toltesz . -
stargate1974 #1457 Üdv nektek. Kihez vihetnék 1 winyót, hogy rátölthessem az összes részt?????
Van itt valaki aki ebben segít? Miért nem töltögetek le? Hmmm... Jogos a kérdés!!! Mert sajna csak 7végén vagyok itthon és elég kevés időm van netezésre. Tehát? Lenne itt olyan ember ki segíteni tudna? -
#1456 tudom h ez nem az a forum, de atlantis season 1-t leszedni torrenttel haaaaaat, nem egyszeru, sehol sem talaltam elo torrentet ugy hogy minden resz meglenne... -
#1455 Megnéztem a 09/01-et. MIEZ?!? Átvette a rendezést a sliders rendezője, vagy mi?!?
Meg olyan fura John Crichton-t és Aeryn Sun-t együtt látni Moya-tól távol -
#1454 feliratos -
#1453 Szinkronos vagy feliratos ? -
#1452 kolegától, dvdrip -
#1451 Te Honan szedted le ? -
#1450 Jó volt a 8. évad vége ^^
Végre nem raknak valamit totálisan rendbe :) -
Roll #1449 De én azt a 2 részt keresem. -
#1448 mert talán mégcsak az első 2 rész ment le a magyar tvben? :) -
Roll #1447 Miért nem találom sehol a 8. évadot szinkronosan a megszokott formában? -
#1446 Jah :)
+kell szerezni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Anubys-t végre kicsinálhatnák :S
-
#1445 nem baj, van 9. is :) -
#1444 megnéztem.
Kár, hogy késő van, mert még 3 rész, és vége a 8. évadnak :S -
#1443 Majd ma, mert dupla rész jön -
#1442 a sokktól még nemtértél magadhoz, gyorsan nézz meg még1 részt :) -
#1441 Jah, olyan felüdülő érzés, vagy milyen volt :D -
#1440 Jah, nekem is tetszett a még nem ősz hajú O'neill (ala McGuyver, vagy hogy írják :) ) -
#1439 hát nemtom, valamennyire felüdülés volt látni a régi oneillt, meg valahogy be kellett vezetni ezt az intergalaktikus kom. eszközt, meg a poén a végén :) -
#1438 az egy baromi szar rész, csupa flashback :( -
#1437 jah az beszarás rész :DDD -
#1436 Citizen Joe!
WÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁ!!! Hülye O'neill! :D -
#1435 volt egy kis kavar a kiadóval, meg a készítővel, de most ha mindenigaz már szépen csendben készülget...
topikja -
#1434 réggen olvstam valhol hogy álitolg készül egy Stargate sg-1-nevü játék de már régen nem halotam felöle nem tudtok rola valamit ,?