StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem ezeket a filmstúdiókat... Ha van egy nálunk nem is vetített tv-be szánt sorozat, amit dvd-n sem lehet megvásárolni, akkor mi kár származhat nekik abból, ha mi letöltjük? Egyáltalán hogy találnak meg egy magyar szervert? Gondolom a híres összetartásunk volt a segítségükre... Amitóta a korábbi csillagkapus ftp-t kiiktatták, alig lehet megtalálni az újat, a fórumból én is csak a címig jutottam, be nem tudok lépni, elvileg egy reg kell, de az nem akar mûködni 😞
Bár az Atlantisban ezek az energiaszívó lidércek nem olyan egy egyedi lények, mint a goa'uldok, de ezt leszámítva az egyik legjobb sorozat ami láttam!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Egy dolgot nem értek, miért beszél majdnem mindenki (még egy másik galaxisban is) angolul? Az ST-ben legalábbb volt az univerzális fordító, ide is kitalálhattak volna vmit 😊
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
bocsi!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyebkent nagyon jo sor. erdemes nezegetni, a feliratkeszitoknek hála már 6. reszig van hozza magyar felirat is.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
😊
milyen film a
Battlestar.Galactica.2003.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!