4238
  • Narxis
    Én már nem emlékszem mi volt pontosan, csak arra, hogy túl sok volt a töltelék rész, aztán hirtelen lezárták az 5. évadban az egészet, minden szálat elvarrtak, sietve.
  • Kövesdi A
    Nekem nagyon tettszett
    Kellően látványos volt
    + a legjobb az egészben rodney mckay és john sheppard poén jai voltak ahogy próbálták szívatni egymást
    Többek közt a poént is hiányolom az új sorozatból
  • MaRee
    Nekem sajnos egyátalán nem jött be at Atlantisz :\
  • Kövesdi A
    Hát szerintem ,inkább a 4 évadban volt egy kis vissza esés
    Amolyan szükséges rossz volt
    Nekem a 5 évad, nem volt egyáltalán lapos
  • Narxis
    Vége felé lapos volt.
  • Kövesdi A
    Szerintem volt olyan jó a atlantis , mint a sg-1
    Nekem legalábbis jobban tetszett
  • Narxis
    Lesz olyan jó! :D Na jó, annyira nem, de majdnem.
  • simon7108
    SG-1 sikeresen befejezve az Igazság Ládájával egyutt:)
    holnap kezdem az Atlantist remélem az is lesz olyan jo.
  • simon7108
    tudom,hogy abban benne van de ugy beszélnek rola mintha régebben tortént volna meg de nem volt olyan rész amiben ez volt:D
    mellesleg eléggé meg őszült O'neill:D
  • MaRee
    200ban láthatatlan O'neill még Teal'c beszélget is vele vagyis a bögre kávéval ami látszik belőle :D
  • simon7108
    most nézem a 200 címu részt:D
    de most csak én nem emlékszem olyan részre,hogy O'neill láthatatlan volt vagy tényleg nem volt olyan?:D
  • MaRee
    Jah, O'neill hiánya elég furcsa az új évadokban, de ne félj tetszeni fog, Mitchell is jó arc, az Ori-os téma pedig szintén fasza :)
  • Reg5
    O'neill hiánya majd ne tántorítson el. A 9-10. évad elég más, viszont az új emberek behozatalával új lendületet vett a sorozat.

Egyébként szerintem azért nem csináltak külön részt O'neill távozásának, mert az új évad az utolsó pillanatban lett kierőszakolva, ugyanis a készítők a 8. évaddal le akarták zárni a sorozatot.
  • Narxis
    Mármint a való életben, a sorozatban simán csak előléptették és Washingtonba ment. :D
  • Pharaoh
    Család? Van neki olyan? Eddig valahányszor a bázison kívül volt mindig horgászott.
  • Narxis
    Visszavonult, családjával akart lenni, felbukkan ő még, de csak 1-2 rész erejéig.
  • simon7108
    jah tényleg!ossze van vágva:Sgondolom azért vágták meg mert az eredeti 1 órás és nem fért bele a idobe szoval a magyar adok kicsit megroviditették és azok a részek angolul vannak....

más:
    mi a fa*sz lett Oneill-el?a 8. évad utolso részében még ott volt a 9. évad 1. részében meg sehol nincs:(
  • Narxis
    Kell, hogy legyen, mindet szinkronizálták.
  • simon7108
    1 gyors kérdés!
    a 8. évad 18. része nincsen magyar szinkronnal?
    mert amit letoltottem az osszes magyar de ez a rész feliratos!
  • haywire
    olyan szélat hagy függőben amiről tudjuk mi lesz. ergo nincs értelme a folytatásnak. képzeld el magadnak. sokszor ez a rendezők célja is. (lásd néhány filmben)
  • simon7108
    SPOILER bár gondolom aki itt van már látta szova mind1:D
    na szoval hát elég furán van vége szerintem.
    engemet eléggé zavart,hogy ugy lett vége,hogy elrakja a zsebébe a mérget és annyi...
    és mi lett vele?mi lett a jaffákal?jo gondolom meghalt mindenki de akkor is.
  • MaRee
    Mit kéne azon befejezni?
  • simon7108
    most néztem meg az 5. évad 16. részét és hát marha hulyén fejezodik be....
    annak már nem is lesz folytatása?mert az azutáni rész már máshol játszodik!legalább belerakhatták volna,hogy mi torténik.
  • Valezius
    Azt szerencsére épp újraláttam nemrég a Tvben, tényleg a legjobb részek között van :)
  • simon7108
    a 2. bol nem tudok de a 4. bol az időhurkos igen nagy:D a címe nem jut az eszembe mert éppen most toroltem a 4. évadot,hogy legyen hely az 5. nek:)
  • Valezius
    Én nem tudom. De lehet, hogy az egymással szembeni bűnök hangsúlyosabbak, mint olyan csekélységek, mint a népirtás :)
    Az ugrott be, amikor Daniel kinyírná a méreggel a rendszerurakat, és azok arról tanácskoznak, hogy valaki ALJASUL támad, mintha tudnának máshogy is :D

Egyébként úgy döntöttem újra nézem a legjobb részeket.
    A listám eddig:
    Pilot jó volt, de nemrég láttam az AXNen, mint az első évad nagy részét. Úgyhogy innen csak a Jég foglyai (nagyon jó volt) és az évadzáró duplaepizódot néztem meg.
    2. évadból:
    3. rész Világok gyilkosa
    15. rész Az ötödik faj
    16. rész Egy végtelennek tűnő pillanat
    21: 1969

Esetleg más ajánlat az első 2évadból? (Egyelőre csak itt tartok :) )

• MaRee
    Én sokszor tapasztaltam hogy a két csatornán eltérőek a hangok, na de mindegy.

Feldobok egy témát, úgyis rég volt már itt beszlégetés :)
    Szóval van valami infó arról,hogy mit tett Anubisz, amiért kitiltották a rendszerurak tanácsából?Elvileg valami olyan gonoszságot ami még goa'uld mértékkel is szörnyű volt, de kérdem én hogy mi lehet olyan rossz azoknak akiknek emberi életek ezreinek a feláldozása könnyed hétvégi kikapcsolódás? :D
  • Reg5
    Egyelőre nyilván csak az első, de ha jól fogy akkor gondolom a többi is jön előbb-utóbb.
    De még egyszer mondom: egyáltalán nem biztos, hogy tényleg jön...
  • haywire
    szerintem hülyeség hogy ás a szinkronhang axn-en mint axn scifi-n. max annyi lehet hogy 1-2 évadba még más szinkronizálta az adott személyt és az axn en még a réggebi évad megy ahol más a szinkronhang, scifi-n pedig már az újabb. pl. Carternek is több szinkronhangja volt, de Danielnek is, aztán még biztos volt pár ilyen.
  • simon7108
    és ha igaza van vajon mind a 10 évad jon vagy csak 1?
  • Reg5
    A Dvdextrán az egyik kommentelő szerint elvileg kijön idén, de persze nem biztos.
  • simon7108
    és nem is fog?
    mert 1 2007-es hírben itt az SG-n azt olvastam,hogy jon magyarországra DVD-n a sorozat!vagy nem jott?:(
  • Pharaoh
    nem
  • simon7108
    sziasztok!
    most kezdtem el ujra nézni az SG1-et mert a tv-ben nem láttam mindet....
    szoval letoltottem mind a 10 évadot!jelenleg a 4. évadnál tartok de nem is ez a lényeg:)
    meg jelent Magyarországon DVD-n a sorozat?
    a választ elore is thx!
  • birdo #3964
    Már nem annyi a scifi+crime ))))
  • Narxis
    lol
  • MaRee
    Axn-en és Axn Sci-fi-n különbözőek a szinkronok.
  • Dante73
    Kíváncsi vagyok a szinkronra!
    Remélem, marad az eredeti gárda. Nem lenne jó új hangokat +szokni a régi arcokhoz...
  • Reg5
    Hozzánk jön a Digi, de a csatornakiosztásukban nincs benne. A UPC-nél meg csak digitálisban van, de az már sok pénz lenne.
  • Narxis
    Az a vicc, hogy nem is találom melyik csomagban van, se digitális se analógban nincs, sat tv-n se...az év elején pár hétig pedig egyik tv-n bejött, aztán elállítottam véletlen és azóta nem jön be, de nem is jöhetne be mert nincs benne az analóg családi csomagban.

Átváltok Digi-re... :)